icon

Ako riešiť problémy s hlukom z privátu nad nami?

10. máj 2026

Ahojte, byt nad nami kúpil jeden 30r chalan, prerobil to a prenajal to dvom ukrajinským dievčatám cca. 18-20 rokov, ktoré tam prevádzkujú privát. Je to cez deň, večer, kedykoľvek. Dnes o 12,00 sa nám otriasal zase luster a bolo to počuť neskutočne. Sú to zvuky, stonanie, jednoducho veľmi hlasný sex počas dňa niekoľko krát. Máme v byte deti. Praktizujú to od 10.00 do tej 20.00. Chodia tam mladí chlapi a naozaj je to nepríjemné. Vieme s tým prosím niečo robiť? Alebo to len strpieť?

Strana
z3
anonym_fd760d
10. máj 2026

@anonym_autor nahlasit . takto byt vyuzity nesmie byt na podnikatelsku cinnost, z ktorej nikto nic neodvadza...

autor
10. máj 2026
@anonym_fd760d

@anonym_autor nahlasit . takto byt vyuzity nesmie byt na podnikatelsku cinnost, z ktorej nikto nic neodvadza...

@anonym_fd760d kde to treba nahlasit?

anonym_906d45
10. máj 2026

Od 10 do 20 hod nie je ešte nočný kľud, takže asi veľmi nepochodíš. Ale skús zavolať majiteľovi, či o tom vie a apelovať na neho, aby s tým urobil niečo. U nás v dome je asi 5 bytov prenajatých, mali sme už problém aj s takouto pracovníčkou. Našťastie ju majiteľ vyhodil, nechcel ísť proti susedom.

anonym_906d45
10. máj 2026
@anonym_fd760d

@anonym_fd760d dokázať to je priam nemožné, dievča bude tvrdiť, že sexuje s priateľom a je vybavené.

autor
10. máj 2026
@anonym_906d45

Od 10 do 20 hod nie je ešte nočný kľud, takže asi veľmi nepochodíš. Ale skús zavolať majiteľovi, či o tom vie a apelovať na neho, aby s tým urobil niečo. U nás v dome je asi 5 bytov prenajatých, mali sme už problém aj s takouto pracovníčkou. Našťastie ju majiteľ vyhodil, nechcel ísť proti susedom.

@anonym_906d45 nemám kontakt na majiteľa a on nás má všetkých absolútne v p..i, naozaj on ide iba po peniazoch.

autor
10. máj 2026
@anonym_906d45

@anonym_fd760d dokázať to je priam nemožné, dievča bude tvrdiť, že sexuje s priateľom a je vybavené.

@anonym_906d45 a keď tam narafičím zákazníka? Nachádza sa na stránke amaterky.sk, našli sme ju.

martinmmartin
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_906d45 a keď tam narafičím zákazníka? Nachádza sa na stránke amaterky.sk, našli sme ju.

@anonym_autor Si tie inzeraty dobre precitaj . Peniaze iba za cas, ak sa z toho nieco dalsie krasne rozvinie to je uz zadarmo
Cize sudruzka predava "konzultacie" a ked si padnu do oka ako laska na prvy pohlad tak ho zatiahne do postele uplne legalne. Tade cesta nevedie. Iba odradzat zakaznikov nejako to neznasaju

autor
10. máj 2026
@martinmmartin

@anonym_autor Si tie inzeraty dobre precitaj . Peniaze iba za cas, ak sa z toho nieco dalsie krasne rozvinie to je uz zadarmo
Cize sudruzka predava "konzultacie" a ked si padnu do oka ako laska na prvy pohlad tak ho zatiahne do postele uplne legalne. Tade cesta nevedie. Iba odradzat zakaznikov nejako to neznasaju

@martinmmartin a čo by si robil ty? Za bieleho dňa? Každý deň. Máš doma deti, a toto pocúvajú a musíme to znášať. No daj, ako by si reagoval ty.

martinmmartin
10. máj 2026
@anonym_autor

@martinmmartin a čo by si robil ty? Za bieleho dňa? Každý deň. Máš doma deti, a toto pocúvajú a musíme to znášať. No daj, ako by si reagoval ty.

@anonym_autor Zneprijemnovat to zakaznikom, kazdy co tam ide fakt ze nechce stretnut otravnu susedu a ked aj hej uz tam nepride. Tiez ich mozes upozornit na choroby co mozu priniest manzelke domov a tak...

verus16
10. máj 2026

@anonym_autor mna napadlo spojit sa ako susedia a odsuhlasit kameru do spolocnych priestorov chodby. Mozno aj vytahu. Kto by tam chcel chodit ked bude na kamere?

jogy1984
10. máj 2026

To by som chcel vedieť koľko zákazníkov majú za deň . To musia mať mozole

anonym_3a94d5
10. máj 2026

@anonym_autor Toto musí vyriešiť tvoj muž. Nezabudni mu nabaliť kondómy, aby tam niečo nechytil. 🙂

anonym_e04e21
10. máj 2026

ja by som im tam pár razy zazvonila. zaklopala na dvere. zákazníkov to asi tiež nebude baviť keď uprostred akcie im tam niekto bude zvoniť.

pr85
10. máj 2026

@anonym_autor sex s ukrajinskými prostitútkami? Fuj, však Ukrajinky a Rusky sú známe tým, že majú najviac HIV v Európe. To tým chlapom toto fakt stojí za risk? A nespominajte mi tu kondóm, ten nevie na 100% ochrániť pred HIV.

Povedz zákazníkom, že obe "dámy" sú HIV pozitívne a všetci utečú.

anonym_9ee242
10. máj 2026
@pr85

@anonym_autor sex s ukrajinskými prostitútkami? Fuj, však Ukrajinky a Rusky sú známe tým, že majú najviac HIV v Európe. To tým chlapom toto fakt stojí za risk? A nespominajte mi tu kondóm, ten nevie na 100% ochrániť pred HIV.

Povedz zákazníkom, že obe "dámy" sú HIV pozitívne a všetci utečú.

@pr85 nejak sa podozrivo yyznáš..

anonym_3a94d5
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zverejní ten link na amatérky.sk v tomto fóre.

pr85
10. máj 2026

@anonym_9ee242 Veď toto je známe. Videl som jeden český dokument Chceme ještě žít -

https://www.youtube.com/watch?v=XMejNsqqHY0
anonym_9fe56d
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
10. máj 2026

nám pomohli problémy s parkovaním na ktoré sa volali policajtov, ti muži nemali kde parkovať keď išli na byt 😀 NEODPORÚČAM kontaktovať tých chlapov, oni sú doterní, dnes sa nikto nebojí a nikto nemá hanbu, ten chlap vám normálne pred 2r dieťaťom ponúkne či mu aj ty nepodržíš, ide za tebou v chodbe, vo výťahu... hnus...

autor
10. máj 2026

S dievčatami sme sa skontaktovali, máme komunikáciu, kde poslali cenník, plus potvrdili termín a adresu. Rovnako som volala na políciu, zajtra tam donesieme celú komunikáciu a budú obratom riešiť. Chceli tam vyslať hliadku už teraz, ale posledný zákazník od nich pred chvíľou odišiel.

kiki68
10. máj 2026

Easy, zacat si fotit spz zakaznikov a pekne to zverejnovat. Za tyzden zavru kram. Tiez bytove druzstvo, ako toto nemozete len tak prevadzkovat c na bordel musi byt povolenie hygieny a prevadzkovatel musi mat skusky z hygieny. Cize ak Toto nerobia zadarmo, tak by to v byte takto byt nemalo.

autor
10. máj 2026

Len aby ste vedeli: 30 min 110 eur, 45 min 130 eur, 1 hod 160 eur, bozky + 20 eur, hlboky oral + 40 eur... dalej uz nejdem, dviha sa mi zaludok. Otvorene od 10.00 do 20.00h

anonym_398eaf
Autor odpoveď zmazal
anonym_906d45
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bohužiaľ si nemyslím, že to bude daňový úrad riešiť

anonym_3a94d5
10. máj 2026
@anonym_autor

Len aby ste vedeli: 30 min 110 eur, 45 min 130 eur, 1 hod 160 eur, bozky + 20 eur, hlboky oral + 40 eur... dalej uz nejdem, dviha sa mi zaludok. Otvorene od 10.00 do 20.00h

@anonym_autor To sú celkom pálky. To fakt majú toľko zákazníkov?

autor
10. máj 2026
@anonym_906d45

@anonym_autor bohužiaľ si nemyslím, že to bude daňový úrad riešiť

@anonym_906d45 polícia áno, už som tam volala a zisťovala.

autor
10. máj 2026
@anonym_3a94d5

@anonym_autor To sú celkom pálky. To fakt majú toľko zákazníkov?

@anonym_3a94d5 cez deň majú min. 5 mužov a sú tam dve.

anonym_3a94d5
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_3a94d5 cez deň majú min. 5 mužov a sú tam dve.

@anonym_autor A sú fakt také hlavne? Ako reagovali na ne deti, keď to počuli? Koľko majú tvoje deti?

autor
10. máj 2026
@anonym_3a94d5

@anonym_autor A sú fakt také hlavne? Ako reagovali na ne deti, keď to počuli? Koľko majú tvoje deti?

@anonym_3a94d5 deti majú 7r a 12r. Kto ako reagoval? Staršia to veľmi dobre chápe, tam nie je pochýb, že vie o čo ide.

zuzanka.zuzu
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_906d45 polícia áno, už som tam volala a zisťovala.

@anonym_autor ako to podľa teba budú riešiť?

Strana
z3