Ako riešiť problémy s hlukom z privátu nad nami?
Ahojte, byt nad nami kúpil jeden 30r chalan, prerobil to a prenajal to dvom ukrajinským dievčatám cca. 18-20 rokov, ktoré tam prevádzkujú privát. Je to cez deň, večer, kedykoľvek. Dnes o 12,00 sa nám otriasal zase luster a bolo to počuť neskutočne. Sú to zvuky, stonanie, jednoducho veľmi hlasný sex počas dňa niekoľko krát. Máme v byte deti. Praktizujú to od 10.00 do tej 20.00. Chodia tam mladí chlapi a naozaj je to nepríjemné. Vieme s tým prosím niečo robiť? Alebo to len strpieť?
@anonym_autor nahlasit . takto byt vyuzity nesmie byt na podnikatelsku cinnost, z ktorej nikto nic neodvadza...
@anonym_fd760d kde to treba nahlasit?
Od 10 do 20 hod nie je ešte nočný kľud, takže asi veľmi nepochodíš. Ale skús zavolať majiteľovi, či o tom vie a apelovať na neho, aby s tým urobil niečo. U nás v dome je asi 5 bytov prenajatých, mali sme už problém aj s takouto pracovníčkou. Našťastie ju majiteľ vyhodil, nechcel ísť proti susedom.
@anonym_autor nahlasit . takto byt vyuzity nesmie byt na podnikatelsku cinnost, z ktorej nikto nic neodvadza...
@anonym_fd760d dokázať to je priam nemožné, dievča bude tvrdiť, že sexuje s priateľom a je vybavené.
Od 10 do 20 hod nie je ešte nočný kľud, takže asi veľmi nepochodíš. Ale skús zavolať majiteľovi, či o tom vie a apelovať na neho, aby s tým urobil niečo. U nás v dome je asi 5 bytov prenajatých, mali sme už problém aj s takouto pracovníčkou. Našťastie ju majiteľ vyhodil, nechcel ísť proti susedom.
@anonym_906d45 nemám kontakt na majiteľa a on nás má všetkých absolútne v p..i, naozaj on ide iba po peniazoch.
@anonym_fd760d dokázať to je priam nemožné, dievča bude tvrdiť, že sexuje s priateľom a je vybavené.
@anonym_906d45 a keď tam narafičím zákazníka? Nachádza sa na stránke amaterky.sk, našli sme ju.
@anonym_906d45 a keď tam narafičím zákazníka? Nachádza sa na stránke amaterky.sk, našli sme ju.
@anonym_autor Si tie inzeraty dobre precitaj . Peniaze iba za cas, ak sa z toho nieco dalsie krasne rozvinie to je uz zadarmo
Cize sudruzka predava "konzultacie" a ked si padnu do oka ako laska na prvy pohlad tak ho zatiahne do postele uplne legalne. Tade cesta nevedie. Iba odradzat zakaznikov nejako to neznasaju
@anonym_autor Si tie inzeraty dobre precitaj . Peniaze iba za cas, ak sa z toho nieco dalsie krasne rozvinie to je uz zadarmo
Cize sudruzka predava "konzultacie" a ked si padnu do oka ako laska na prvy pohlad tak ho zatiahne do postele uplne legalne. Tade cesta nevedie. Iba odradzat zakaznikov nejako to neznasaju
@martinmmartin a čo by si robil ty? Za bieleho dňa? Každý deň. Máš doma deti, a toto pocúvajú a musíme to znášať. No daj, ako by si reagoval ty.
@martinmmartin a čo by si robil ty? Za bieleho dňa? Každý deň. Máš doma deti, a toto pocúvajú a musíme to znášať. No daj, ako by si reagoval ty.
@anonym_autor Zneprijemnovat to zakaznikom, kazdy co tam ide fakt ze nechce stretnut otravnu susedu a ked aj hej uz tam nepride. Tiez ich mozes upozornit na choroby co mozu priniest manzelke domov a tak...
@anonym_autor mna napadlo spojit sa ako susedia a odsuhlasit kameru do spolocnych priestorov chodby. Mozno aj vytahu. Kto by tam chcel chodit ked bude na kamere?
@anonym_autor Toto musí vyriešiť tvoj muž. Nezabudni mu nabaliť kondómy, aby tam niečo nechytil. 🙂
ja by som im tam pár razy zazvonila. zaklopala na dvere. zákazníkov to asi tiež nebude baviť keď uprostred akcie im tam niekto bude zvoniť.
@anonym_autor sex s ukrajinskými prostitútkami? Fuj, však Ukrajinky a Rusky sú známe tým, že majú najviac HIV v Európe. To tým chlapom toto fakt stojí za risk? A nespominajte mi tu kondóm, ten nevie na 100% ochrániť pred HIV.
Povedz zákazníkom, že obe "dámy" sú HIV pozitívne a všetci utečú.
@anonym_autor sex s ukrajinskými prostitútkami? Fuj, však Ukrajinky a Rusky sú známe tým, že majú najviac HIV v Európe. To tým chlapom toto fakt stojí za risk? A nespominajte mi tu kondóm, ten nevie na 100% ochrániť pred HIV.
Povedz zákazníkom, že obe "dámy" sú HIV pozitívne a všetci utečú.
@pr85 nejak sa podozrivo yyznáš..
@anonym_autor zverejní ten link na amatérky.sk v tomto fóre.
@anonym_9ee242 Veď toto je známe. Videl som jeden český dokument Chceme ještě žít -
https://www.youtube.com/watch?v=XMejNsqqHY0nám pomohli problémy s parkovaním na ktoré sa volali policajtov, ti muži nemali kde parkovať keď išli na byt 😀 NEODPORÚČAM kontaktovať tých chlapov, oni sú doterní, dnes sa nikto nebojí a nikto nemá hanbu, ten chlap vám normálne pred 2r dieťaťom ponúkne či mu aj ty nepodržíš, ide za tebou v chodbe, vo výťahu... hnus...
S dievčatami sme sa skontaktovali, máme komunikáciu, kde poslali cenník, plus potvrdili termín a adresu. Rovnako som volala na políciu, zajtra tam donesieme celú komunikáciu a budú obratom riešiť. Chceli tam vyslať hliadku už teraz, ale posledný zákazník od nich pred chvíľou odišiel.
Easy, zacat si fotit spz zakaznikov a pekne to zverejnovat. Za tyzden zavru kram. Tiez bytove druzstvo, ako toto nemozete len tak prevadzkovat c na bordel musi byt povolenie hygieny a prevadzkovatel musi mat skusky z hygieny. Cize ak Toto nerobia zadarmo, tak by to v byte takto byt nemalo.
Len aby ste vedeli: 30 min 110 eur, 45 min 130 eur, 1 hod 160 eur, bozky + 20 eur, hlboky oral + 40 eur... dalej uz nejdem, dviha sa mi zaludok. Otvorene od 10.00 do 20.00h
@anonym_autor bohužiaľ si nemyslím, že to bude daňový úrad riešiť
Len aby ste vedeli: 30 min 110 eur, 45 min 130 eur, 1 hod 160 eur, bozky + 20 eur, hlboky oral + 40 eur... dalej uz nejdem, dviha sa mi zaludok. Otvorene od 10.00 do 20.00h
@anonym_autor To sú celkom pálky. To fakt majú toľko zákazníkov?
@anonym_autor bohužiaľ si nemyslím, že to bude daňový úrad riešiť
@anonym_906d45 polícia áno, už som tam volala a zisťovala.
@anonym_autor To sú celkom pálky. To fakt majú toľko zákazníkov?
@anonym_3a94d5 cez deň majú min. 5 mužov a sú tam dve.
@anonym_3a94d5 cez deň majú min. 5 mužov a sú tam dve.
@anonym_autor A sú fakt také hlavne? Ako reagovali na ne deti, keď to počuli? Koľko majú tvoje deti?
@anonym_autor A sú fakt také hlavne? Ako reagovali na ne deti, keď to počuli? Koľko majú tvoje deti?
@anonym_3a94d5 deti majú 7r a 12r. Kto ako reagoval? Staršia to veľmi dobre chápe, tam nie je pochýb, že vie o čo ide.
@anonym_906d45 polícia áno, už som tam volala a zisťovala.
@anonym_autor ako to podľa teba budú riešiť?