icon

Čo vám prekáža, čo vás ruší od susedov v dome či byte?

4. okt 2026

Čo vám prekáža, čo vás ruší od susedov? V dome či v byte?

Strana
z2
anonym_824c0c
•
4. okt 2026

@anonym_autor každodenné stekanie psa, ktorého zavreli na dvor, tým pádom chce byť v spoločnosti a šteká ako sprostý😟😟
A tiež ich mačky, ktoré zásadne chodia s*ať na náš trávnik... A potom všetko musím zbierať, napriek tomu, že my nemáme žiadne zviera🤦🤦

anonym_f4c727
•
4. okt 2026

Nie som malicherna, ale ak každý víkend od rána do večera plače pes v byte pod vami, tak je človeku ľúto psa i syna, ktorý sa snaží spat po a pred nočnou.

anonym_325f88
•
4. okt 2026

nič, my našich susedov z obidvoch strán máme radi. A nevadí mi ani mačka ďalšej susedky, ktorá k nám chodí na veľkú

anonym_d1064c
•
4. okt 2026

Fajčenie suseda o 2 poschodia nižšie

anonym_d1064c
•
4. okt 2026
@anonym_f4c727

Nie som malicherna, ale ak každý víkend od rána do večera plače pes v byte pod vami, tak je človeku ľúto psa i syna, ktorý sa snaží spat po a pred nočnou.

@anonym_f4c727 sa ponúknuté že ho sem tam vyvencite keď nie su doma

biba_18
•
4. okt 2026

susedia majú 2 dcéry a pravidelne sa cez víkendy s nimi jašili, okolo pol ôsmej sobota nedeľa, vyskot, búchanie, smiech a na konci plač… krátko ale dosť dlho a hlasno aby nás všetkých pobudili… našťastie dievčatá vyrástli…

anonym_87cb1d
•
4. okt 2026

Hromaždujuú bordel na záhrade, a potom ho pália, jedno či umelá hmota ,káble či mokré lístie. Nemôžem ani susiť prádlo ani vetrať. Toto leto napr. Natierali nejaké staré palety každý týždeň na inú farbu, nesmierne smarľavými farbami. Neustále vuglarne nadávajú aj o polnoci, trieskajú dverami, búchajú, stavajú a búrajú bez povolení. Prehadzujú zvyšky jedla cez plot, aj také potraviny ktoré sú vyslovene nebezpečné pre psov.

andrejkap123
•
4. okt 2026

Fajčenie suseda, ked si napachne cely byt cigaretovym dymom fuj, zavretý malý maltezák ktory si ide vystekat pluca cely den pisklavym stekotom, keby mi seru cudzie macky na travnik tak urcite aj to. Keby byvam v byte tak mi vadi pocut dupot nad hlavou pripadne telku alebo vravu od vedla/zo spodu. Toto je to s cim somnsa za zivot stretla.

anonym_b63226
•
4. okt 2026

neustále doslova bľačanie po deťoch. Od rána do večera. A následný rev detí. Niekedy radšej odideme do domu, aby sme to nemuseli počúvať. Fakt, niekedy som už aj rozmýšľala, či nezavolám socialku. A potom všeobecne: zbytočné plytvanie vodou, polievanie trávnikov, navyše, keď všetci máme len studne, nie vodovod. Pri dnešných suchách je to plytvanie. Na zeleninu pochopím, ale na trávnik? Pokutovala by som za to.

anonym_b16281
•
4. okt 2026

my máme na 1. poschodí dvojicu, ktorá nonstop po sebe reve alebo sa bijú, vo dne, v noci, neustále, mali aj psa čiže krik ich dvoch a do toho štekot psa, našťastie aspoň pes tam už netrpí, Polícia bola x-krát a nič nevyriešili

anonym_f4c727
•
4. okt 2026
@anonym_d1064c

@anonym_f4c727 sa ponúknuté že ho sem tam vyvencite keď nie su doma

@anonym_d1064c Prepáč, ale prečo by som mala ja venčiť susedovho psa? Konieckoncov, keď si vie riešiť psa cez pracovné dni, čo mu bráni robiť to aj cez víkendy?

anonym_e691c1
•
4. okt 2026

Vlezlá a falošná suseda. Opustil ju muž, tak to skúša na mojho manžela. Nenápadne a veľmi milo cez otázky okolo bytu a či jej nevie poradit toto alebo hento. Naštastie manžel je rozumný a je mu jasné, že jej ide o viac, takže sa s ňou baví len z povinnosti lebo sme najbižší susedia.

anonym_aef3cf
•
4. okt 2026

V dome - dym každý podvečer/večer, od posledného do prvého dňa horúčav.

anonym_d1064c
•
4. okt 2026
@anonym_f4c727

@anonym_d1064c Prepáč, ale prečo by som mala ja venčiť susedovho psa? Konieckoncov, keď si vie riešiť psa cez pracovné dni, čo mu bráni robiť to aj cez víkendy?

@anonym_f4c727 sa neposer, bol to len návrh. Ako mam vedieť kedy plače ? Nič konkrétne di nenapisala.
Fskt, sa neposer

simsalabim
•
4. okt 2026

Najviac mi vadi, ze od zaciatku vykurovacej sezony sa po zotmeni neda vetrat… vsade smrad z kominov. Vacsinou z krbov pre atmosferu. Ine veci dokazem prehliadnut, od krku deti, cez hluk kosaciek ci hovna od susedovych maciek…

anonym_f4c727
•
4. okt 2026
@anonym_d1064c

@anonym_f4c727 sa neposer, bol to len návrh. Ako mam vedieť kedy plače ? Nič konkrétne di nenapisala.
Fskt, sa neposer

@anonym_d1064c Ak máš potrebu provokovať, nájdi si iný objekt a keď sa naučíš čítať s porozumením,to bude tiež fajn

anonym_76e7ce
•
4. okt 2026

@anonym_autor V paneláku - bežne, ked ktorýkoľvek sused prerába (12poschodový panelák, prerába niekto každú chvíľu a po paneloch sa to neskutočne prenáša) a zásadne cez víkend cez obed "musia" vŕtať a pri obede si nepocujeme vlastné slovo.
Susedia vedľa majú psíka ako vianočný darček a ako jediný psík v paneláku je nesocializovaný a šteká stále a na všetko, nikto iný vo výťahu a nimi nemôže ísť, atď. (ak sa ráno ponáhľam na bus, je to "mega").
A to, že sa ráno budím o 4:30, keďže spím pri otvorenej vetračke , na smrad z cigaretového dymu z bytu o poschodie nižšie a ja vstávam o 5:20, o.k. je to vonkajšia časť. Ale vždy keď ráno vojdem doma na wc a tam po stupačke cigaretový dym z neviem akého poschodia...

anonym_a0b88b
•
4. okt 2026

@anonym_autor smrad z cigariet. Hluk, krik, vysávanie, atď nie je nič. Ale keď večer vetrám a pritom "hulim" nedobrovoľne, to je za mňa extrém. A v dome mi vadilo, keď sused sa mojim deťom vkuse prihováral, ale tak, že sa ho báli. Napr. zhúkol na syna, že "zase kopeš loptu??" On to myslel v dobrom, ale mal taký hnusný hlas, že syn sa vždy rozplakal a utekal dnu.

anonym_97afb5
•
4. okt 2026

rod. dom .
sused sprava - kúri asi pneumatikami, hrozný smrad.
sused zľava pustí v lete miešačku 6:03 hod. v sobotu rááááno. Na záhrade kde smeruje naše okno . mám pocit že miešačka je za mojou posteĺou.
V lete mu ide závlahový systém ktorý sa spúšťa o 3 h. ráno a potom každú hodinu. je to asi domáca výroba - vydáva to zvláštne zvuky. Grilovanie každú sobotu, naši susedia oslavujú každú blbosť, zíde sa tam celá rodina a aj do polnoci ich počuť . Nevadí nám ich grilovanie - ale tá vôňa je neskutočná.
Nie, nesťažovali sme sa. My im asi tiež ideme na nervy s našimi deťmi a zvieratami.

anonym_7f64fa
•
4. okt 2026

V predchadzajucom podnajme nad nami byval alkoholik a tuhy fajciar v jednom. To, ze sa takmer nedalo vetrat, lebo vkuse vypaloval zobak a smrad isiel ku nam do bytu, kde to cele kvalitne vyčmudil, by bolo este na privretie oci /vedeli sme vetrat oknami na opacnej strane/. Ale ked sa opil na pravidelnej baze asi kazdy druhy den (najcastejsie tam mal nejakeho asi kamosa/brata), tak sa zacali tak hadat, vulgarne nadavat, hulakat, trieskat vecami a vyhrazat sa dobodanim, ze asi 2x som myslela, ze jeden z nich ozaj toho druheho zavrazdi.. Otras🙁

anonym_6a4b93
•
4. okt 2026

Cigaretový smrad každé ráno cítim cez stupačky a zasmradí nám to aj chodbu niekedy. Potom spodný sused, ktorý pravidelne treskne dverami o 3 ráno a to až tak, že to počuť k nám do spálne. Už sme s ním aspoň vyriešili to, aby v noci ak hra hry, si dal slúchadlá, lebo pravidelne vrieskal a ešte mal aj nahlas pustené tie hry.

anonym_f40fe2
•
4. okt 2026

@anonym_autor neustále silné klopkanie nad nami kvôli chodeniu susedov v opätkoch po dlažbe v ich byte, cigaretový zápach cez okná a stupačky - všetko zatuchnuté dymom a dusivý kašeľ z dymu, neustály hluk z vŕtania v bytoch zo všetkých strán, hluk a pachy cez stúpačky a wc - počuť, že bol sused práve na potrebe a spláchol.

liusa82
•
4. okt 2026

no my máme našťastie pokoj domy tu nie sú tak natrieskané na sebe ale v byte sme si užili buchotu až až.Tam by som už nešla ani za zlaté prasa.Ale včera v noci musel niekto niečo spalovať ale neviem kde išla som si vyvetrať izbu ale taký puch som v živote necítila to nebolo obyčajné kúrenie cez komín.V noci niekto musel niečo nelegálne spalovať.Inak mi nevadi bežne dym z komína mne to nesmrdi.A psov hned v tesnej blizkosti nemame našťastie len tak v dialke počujem.Preto sme sa aj snažili vyberať pozemok nie natlačený na sebe a dobre sme spravili ako tak čítam 🤗 síce aj my občas počujeme z dialky dolných susedov ako vrieskaju ale to len v lete a občas.Takže aj keď nebývate tesne vedla seba a máte dosť priestoru aj tak sa kadečo z dialky ozýva ale nemenila by som

letfenixa
•
4. okt 2026

V byte - hnusne sa hadajuci susedia fajčiari na balkónoch.
V dome - susedia, ktorým vadí všetko a stále sa chcú súdiť.

anonym_6f77b1
•
4. okt 2026

@anonym_autor v dome rozmaznana 5 r vnučka susedov, ktorá na šťastie chodí iba cez prázdniny žijú v zahraničí o 23 v lete po príchode domov sa chcela kupat v bazéne a spustila plač a všetkých zobudila, psi stekali a jej matka jej ako správna žena, ktorá má modernú výchovu jej asi pol hodinu dohováral prečo nemôže.Milujem deti, ale toto sa nedá počúvať ako všetci okolo nej skáču a ona ako panovacna princezná za všetko place a vydiera.Okrem toho mačky, ktoré sa prídu k nám vykadit

anonym_0afbd0
•
4. okt 2026

Bývame v rodinnom dome.
Sused ma pri spolocnom pletivovom plote vyse 10 rokov tuje.
Nejakych 30 ks tují, kazdych 60 cm jedna tuja.
Viete si predstavit ten bordel a spinu z tují.
Navyse každa druhá je už osušena, poškodená.
Stále dúfam (uz tak 5 rokov), že ich konečne vykopú. A zbavia sa ich.
Napadnuté škodcami, ale stále tam tie tuje sú. Zafúka vietor, príde dážd a stale je bordel u nás.
Celé roky upratujem len po ich tujách.
Nasadené su z ich strany.
Medzi nami pletivo. Ale špina, stále na našej strane.

anonym_644f46
•
4. okt 2026

Byt - cigarety a voňavé aviváže od susedov, nedá sa sedieť na balkóne. Dom - postihnuté dieťa vrieska na záhrade celé leto.

lubina
•
4. okt 2026

@anonym_autor kazdodenny ohen v malej zahrade oproti. Pan si kazdy den kladie ohnik, neviem, co vlastne spaluje, ale smrad jej hnusny a to je kazdy den vecer....hrozne....smrdi cele okolie

basullinka
•
4. okt 2026

Byt: cigaretový smrad , klepanie rezňov v nedeľu o 7 ráno, ale takým štýlom, že nám nadskakovali veci v byte 🤣
Dom: pálenie pneumatík a plastov, ľudia, ktorí hodia odpadky za plot, nezbierajú hovienka svojho psíka pred našou bránou (lebo veď rodinné domy)

anonym_fcfc05
•
4. okt 2026
@anonym_b63226

neustále doslova bľačanie po deťoch. Od rána do večera. A následný rev detí. Niekedy radšej odideme do domu, aby sme to nemuseli počúvať. Fakt, niekedy som už aj rozmýšľala, či nezavolám socialku. A potom všeobecne: zbytočné plytvanie vodou, polievanie trávnikov, navyše, keď všetci máme len studne, nie vodovod. Pri dnešných suchách je to plytvanie. Na zeleninu pochopím, ale na trávnik? Pokutovala by som za to.

@anonym_b63226 riesim to iste, dennodenny krik a rev po zene a detoch vulgarizmy a ci je aj fyzicke nasilie to netusim myslim ze ano. To male tak vrieska...

Strana
z2