icon

Čo vám prekáža, čo vás ruší od susedov v dome či byte?

4. okt 2026

Čo vám prekáža, čo vás ruší od susedov? V dome či v byte?

Strana
z2
anonym_7489e9
•
4. okt 2026

mame dvojdom - suseda ma vonku pred domom 2x stolicky na jej strane a dennodenne hulia travu aj so susedom - vsetko mi ide dnu ... v zahrade byt nemoze tu nechala zarast do vysky plotu divymi malinami .. - byvam v zahranici a tak to tu nik neriesi .. zial .. tiez spolocna stena je ta za kt su schody takze dupotanie v nocnych hodinacha nonstop fast food delivery .. zial susedov si clovek nevyberie- predtym som mala super milu rodinku ... inak ostatnych susedov mam v pohode ..

anonym_76e7ce
•
4. okt 2026
@anonym_f40fe2

@anonym_autor neustále silné klopkanie nad nami kvôli chodeniu susedov v opätkoch po dlažbe v ich byte, cigaretový zápach cez okná a stupačky - všetko zatuchnuté dymom a dusivý kašeľ z dymu, neustály hluk z vŕtania v bytoch zo všetkých strán, hluk a pachy cez stúpačky a wc - počuť, že bol sused práve na potrebe a spláchol.

@anonym_f40fe2 Že sused spláchol neriešim, ale v obývačke, za zavretými dverami do chodby u nás počuť, ako sused hore na wc močí. Toto sú fakt "panelákové radosti". (Predtým som bývala v tehlovej bytovke a netušila som o týchto panelákových zvukoch.)

anonym_6f4c38
•
4. okt 2026

@anonym_autor neustale chodenie vytahu, susedia ktory si odkladaju sprostosti na medziposchodia, vykecavanie na chodbach, neustale otvorene vchodove dvere, raz letaky su inokedy nie, krmenie zastatych bezdomovcom vylozenymi zranicami na kontajneroch, chovanie mnoziacich sa maciek pri panelakoch, buchot a dupot, byvanie v byte je uplna sprostost!

anonym_e41c82
•
4. okt 2026

Nový sused cele leto polieva rastliny z 2 metrovej diaľky, tým že sú v úrovni našej hlavy strieka nám na autá, dom okná… raz ostriekal mamu ale bola v takom šoku že nereagovala. Ešte sme ho nestihli vymáknut keď polieva takže budúcu “sezónu”
Permanentne kosí trávu v nedeľu ráno. No z mesta sa presťahoval na dedinu.
Robí si väčšinou čo chce takže je drzí.

anonym_52eb81
•
4. okt 2026

@anonym_autor
Sused chce mat zo syna fotbalistu celu zahradu maju umelu travu a syn kope do plotu pred skolou a po skole

anonym_c4fbd9
•
4. okt 2026

Na 1 strane mame super susedov a dalsi su mi ukradnuty.Pes mi nikdy nevadil,ani kohut,mame dobre okna nic neni pocut z vonku.Pilit drevo pocujem len u jednych,my naokolo uz mame tepelne cerpadla takze taketo srandy uz nerobime.S 2 stran ani susedov nemame,takze klud a pohoda.

anonym_be5f13
•
4. okt 2026

V byte suseda, ktorá dupala ako mamut, mixovala si smoothie o 5 ráno a prala vyslovene po 23 s tým, že práčku mala v kuchyni v linke a buchot jej aj nášho riadu bolo počuť na celu bytovku. K jej deťom a vreskotu po nich sa ani nevyjadrujem. Ďalší sused fajčí v záchode , počujem každý jeho chriachel a močenie. A čerešničkou na torte sú deti na ihrisku pod oknami, ktoré vreštia a nadávajú na celé sídlisko tak, že deti nemožu spať. Keď počujem ten slovník 5-6 ročných detí, tak mám chuť dať jednou rukou facku im a druhou rodičom.
V dome mačky a sused, ktorý páli odpad.

markgury
•
5. okt 2026

Trieskanie dvermi na chodbe, nechápem ako môže niekto v noci keď príde domov tresnúť dverami, proste je problém ich normále zavrieť. A takto to máme často

anonym_3dffd4
•
5. okt 2026

Neustále brechanie troch veľkých psov na záhrade, to je normálne na nervy, a susedia spokojný

anonym_4640af
•
5. okt 2026

mne robotnici, ktorí sa nastahovalo do nasho domu, resp. 1 a ani nie tak vadi ale mam proste z neho strach, je to partia majstrov, ktorí chodia na fusky.. su to Ukrajinci, to mi nevadi... ale tento jeden muz je extremny alkac, akoze piju vsetci, ale toto proste on stoji v brane kyve sa a tupo hladi pred seba.. taha z neho ako zo suda a ja som ho ešte triezveho nevidela.. ked je ozraty menej tak pozdravi, ale vidno opuch, bolest, tras ruk... ked je na srot tak citit aj stanku.. ja sa bojim, ze mu raz prepne a nieco sa stane.. inak mi nevadi nic..

anonym_f37cb2
•
5. okt 2026

Dupanie od susedy zhora... byvam v treťom byte a zakaždým mi niekto dupe nad hlavou😠 a a to, že dennodenne vyprašuje nejaké koberce, či čo a potom mám plný balkon bordelu a jej hnusných vlasov

Strana
z2