Sused použil môj darčekový poukaz na masáž. Ako reagovať?
Ahojte,
ani neviem ako začať. Manzel minulý rok dostal od suseda k 50tke voucher na masáž. Masaz sme mali použiť do konca roka, ale sme to pre chorobu preložili. Dnes sme tam volali, že teda sme zdraví a kedy sa vieme objednať a bolo nam povedané, že voucher uz bol uplateneny a boli nám povedané mená (sused s partnerkou). Ja som skoro odpadla.
Zažil niekto z vas niečo podobné? Neviem či mam susedovi povedať na to co urobil svoj názor alebo to nechať tak? Akoze som rozčarovana a sklamaná...
Predstav si....😅
Zuzka, prišiel mi email co som dal Fefovi kupón na tu masáž, že končí platnosť, čo s tym?
Ale Miško! vieš, že teraz Fero ma zdravotné problémy ani to nerieš
Zuzka ale nieje to skoda že to prepadne?
Tak vieš co Miško, poďme my ajtak budem mať teraz voľno,ani ich tým nezatazuj, majú toho dosť a ty im chces prepadnutie kuponu propominat!
Dobre Zuzka, máš pravdu,nebudem hovoriť nič, chudák Fero, hlavne aby bol ok
😅😃🙂
Predstav si....😅
Zuzka, prišiel mi email co som dal Fefovi kupón na tu masáž, že končí platnosť, čo s tym?
Ale Miško! vieš, že teraz Fero ma zdravotné problémy ani to nerieš
Zuzka ale nieje to skoda že to prepadne?
Tak vieš co Miško, poďme my ajtak budem mať teraz voľno,ani ich tým nezatazuj, majú toho dosť a ty im chces prepadnutie kuponu propominat!
Dobre Zuzka, máš pravdu,nebudem hovoriť nič, chudák Fero, hlavne aby bol ok
😅😃🙂
@anonym_3009d6
Ale Miško, veď mu povedz že ti prišiel mejl, opýtaj sa či nepozabudli, škoda ho nechať prepadnúť. Majú toho veľa, pripomeň im to nech neprepadne
A možno ho kvôli tomu že majú veľa toho, posunuli a nejako sa dohodli na vymene
Nedavno som darovala tete rovnako k narodeninam poukaz v hodnote 200€ (vyslovene si presne tento konkretny zazitok zelala). Vysvitlo, ze ten poukaz necha prepadnut…Samozrejme ma to nastvalo, ale nic som s tym neplanovala robit, lebo to boli v podstate uz jej peniaze…Nakoniec som jej ale zavolala a opytala sa, ze co ma v plane, ci ten poukaz niekomu daruje alebo ho skusit predat, nakolko bol nestornovatelny…odpoved znela: “Necham ho prepadnut.” Tak som tete navrhla, ze ho predsa len skusim vystornovat, aby teda nic nepodnikala ona…Poukaz sa po neviem kolkych telefonatoch a mailoch vystornovat nakoniec dal, peniaze mi boli vratene. Tych 200€ som jej dala do obalky a zaniesla…Cela ta situacia ma osobne sklamala (cakala som trocha inu reakciu, napr. ze si vazi moju snahu potesit ju, ale bohuzial jej tento darcek aktualne uz nevyhovuje, ci by sme to vedeli nejako spolu poriesit…) ale aj taki su ludia, proste im chyba chochmes 🥲 a mozno aj ten tvoj sused zapada do tejto skupiny
@nairobi mne príde čudné, že sa dohodnete s centrom na odklade, čiže túto informáciu majú, predpokladám, že sa muž alebo ty predstavil, kto volá a žiada o odklad. A následne by umožnili niekomu inému poukaz využiť a ešte vedia aj meno (ešte som sa nestretla s tým, že by niekde okrem vouchera pýtali aj meno prítomných, dokonca oboch). A samozrejme, tento údaj centrum bez problémov poskytne ďalšej osobe (vám).
A keď to bol manželov darček, nemohli ohľadom toho komunikovať muži?
@nairobi a čo ti na to povedal sused? Keď ste takí super kamoši, tak si sa ho iste opýtala? Vy ste boli s manželom obaja naraz chorí? Či len odveci píšeš v množnom čísle?
Celé mi to nesedí. Bežne kupujem voucher na nechty, masáž, kozmetiku , nikdy nieje na meno a vždy sa musí priniesť papierový voucher, práve preto, aby ho nezneužil niekto ďalší. Ako sused vedel, že ste ho nevyužili a využil ho on? Prečo mu to centrum dovolilo, keď ste boli s nimi dohodnutí?

Normalne sa ho opytaj.Podla mna ide o nedorozumenie.