Výbeh pre psov ruší pokoj. Dá sa to riešiť?
Ahojte, pri našom bloku je výbeh pre psov, alebo ako nazvať to ohradené miesto, kde chodia psíčkari. Chodia tu ľudia z rôznych častí, neviem, že by na okolí bolo niečo podobné. Ja sama mám psíky veľmi rada. Ale... mám dieťa, mám manžela, ktorí chodí do služby na zmeny. Ráno sú tam už od pol šiestej v tom výbehu, samozrejme cez deň sú tam obrovské brechoty, keď sa tam stretnú traja - štyria psy, tak je rachot na celé sídlisko. To isté večer. Často o 22,00 tam vybrachujú psy, niekedy aj neskôr. Toto všetko vnímame veľmi inzenzívne, budí to nás, aj dieťa. Ledva ho uspím, zaspí mi a o pol desiatej ho zobudia psy, alebo ráno nás zobudia o pol šiestej, o šiestej. Viem, že to nie je rušenie nočného kľudu v našom bloku. Myslíte, že sa s tým dá niečo robiť? Sú tu aj starší ľudia, aj chorí ľudia, aj deti, aj ľudia na zmeny, alebo jednoducho ľudia, ktorí sa chcú v pohode vyspať.
z pôvodného výbehu sa o 18:22 stalo zrazu cvičisko, kam chodia psi pomaly z pol mesta - tak ako je to vlastne? A čo všetko ti ešte vadí?
@danica2711 je tam výbeh pre psov, nehovorím o tom, že je to cvičák. Cvičák vyzerá inak. Tam som s našim psom chodila a sú to miesta mimo centrálnych zón a sídlisk. A áno hovorím s našim psom - v dome. Som milovník psov a vždy sme mali psov... v dome...
@anonym_autor Jeziiis, uplne si mi tym pripomenula, ze na nasej ulici je skolka, ktora ma zahradu rovno pod oknami mojho bytu a je to des ked v lete robim z domu. Asi tiez napisem starostovi nech ju zrusi 😅 wtf?!
Aj mne idú na nervy z vedľajšieho domu, sme v meste, v bytovke, medzi bytovkami je dom. Kým tam žil ujko, ktorý nič nerobil, bolo fajn. Dom kúpili mladší aktívni. Sobota a nedeľa sama kosačka, furt niečo pilia, na dvore majú jazierko a čerpadlo, čo vrči dennodenne. Do toho tam dali trampolínu, bazén a keď sa zídu a je tam 10 deti, otras. A áno, vadí mi to, hlavne v nedeľu, keď by človek chcel kľud. Aspoň zvonku. Ale ako čítam, vadí všetko všetkým a tie co tu píšu, že im nič nevadí,neverím
.

z pôvodného výbehu sa o 18:22 stalo zrazu cvičisko, kam chodia psi pomaly z pol mesta - tak ako je to vlastne? A čo všetko ti ešte vadí?