icon

Ako zabrániť odliepaniu ochranného skla na mobile?

5. júl 2026

Baby, poradite mi s ochrannym sklom na mobile?
Uz druhe sklo sa mi zacalo po par dnoch odliepat na kraji. Najprv som si myslela, ze bolo zle nalepene, ale teraz neviem, ci je problem v puzdre, v zahnutom displeji alebo v tom, ze kupujem zle skla.
Mobil mi pada casto, tak nechcem byt bez ochrany, ale nebavi ma stale kupovat nove sklo, ked sa po tyzdni zacne dvihat a chyta sa pod neho prach.
Mate nejaky trik, alebo treba radsej ist nalepit sklo niekam do predajne?

wiliam3royal
5. júl 2026

Chce to kvalitne sklo, dobre to ocistit tou sadou ktora je ku nemu pribalena a nasledne presne trafit sklo na displej, po pritlaceni este sklo opakovane hladit(pritlacat) tym nastrojom pribalenym k nemu, ked je to urobene dobre, drzi to kym sa nerozbije, pri zahnutom displeji to chce o to viac usilia, zakladom je ale kvalita prevedenia skla(jeho rovnost a uhly), lepidla naneseneho na sklo a ako sa to urobi, drzim palce, odporucam rovno znacku PanzerGlass, je drahsia ale ma vsetko potrebne a vydrzi, pekny den🙂

patriicia_
5. júl 2026

Ak sa začne odliepať vždy v rovnakom rohu tak v tom mieste na displeji je možno nejaká voľným okom neviditeľna nerovnosť, ktorá spôsobuje že sa vždy začne práve tam odliepať. Ale pri zahnutých displejoch to odliepanie vie byť častý problém pokiaľ ochranné sklo lepí len po okrajoch nie po celom displeji. Avšak to ktoré lepí po celom displeji je veľmi ťažké nalepiť aby tam neostali bubliny.

anonym_7c7822
5. júl 2026

Mne sa nikdy neodliepalo. Asi mas nejake nekvalitne, pocula som ze sa to stava pri sklach z temu a podobnych stranok. Ja vzdy kupujem radsej drahsie ale viem, ze sa neodlepia a ochrania dispej.

anonym_639a6b
5. júl 2026

Zalezi ako bolo nalepene.

biba_18
5. júl 2026

a kto ti to lepí?

anonym_f91419
5. júl 2026

Maps som skla ,,kvalitne” aj tie za pár drobných z Číny. Rozdiel som nevidela. Ale najčastejší problém je keď sa ti kryt dotýka skla. To som mala často. Momentálne používam kvoli krytu sklo z predošlej rady telefónov, nakoľko tie skla na môj idú až úplne po okraj a nenašla som ešte kryt ktorý by mi ho nedvíhal.