icon

Prínosy a nevýhody ochranného skla na mobile

Včera o 12:01

Ahojte, manžel tvrdí, že ochranné sklo kazí displej a je to zbytočnosť. Ja mám pocit, že bez neho by som už dávno menila obrazovku.

patrike
Včera o 12:02

Velmi uzitocne, po pade displejom na kamene ochrana praskla, displej bez jedineho skrabanca.

axve
Včera o 12:06
@patrike

Velmi uzitocne, po pade displejom na kamene ochrana praskla, displej bez jedineho skrabanca.

@patrike suhlas

ivik4
Včera o 12:09

Keby ho akurat dnes nemam tak mam po dalsom mobile 😆. Prasknute cele sklo

anonym_eec76d
Včera o 12:09

pre nesikovnych sa to urcite oplati.

ariannazara
Včera o 12:11

Nie

autor
Včera o 12:12

A je jedno, aký druh obalu mám? Či ten "zaklápací" alebo iba na zadnú stranu?

patrike
Včera o 12:37
@anonym_autor

A je jedno, aký druh obalu mám? Či ten "zaklápací" alebo iba na zadnú stranu?

@anonym_autor Tak riesime obal a / alebo sklo ?

simsalabim
Včera o 12:38

Ja nepouzivam sklo vobec, ale mobil mi nepada z ruky...

autor
Včera o 12:40
@patrike

@anonym_autor Tak riesime obal a / alebo sklo ?

@patrike Pýtam sa, či je v tom rozdiel.

anonym_b06d0f
Včera o 12:40

My mame vsetci, nie raz nam to zachlanilo displej. Ved to nestoji skoro nic, ja mam svoj nalepeny uz 5rokov a nic tomu neni. A nema to ako kazit dosplej pre jezkove oci 🙈

doriiis
Včera o 12:42

Samozrejme, že áno. Tmavé, na ktoré keď pozrieš z iného uhla ako zpredu tak nevidíš nič. Manželovi ešte asi nepadol telefón tak neštastne, že ho musel potom vymenit

patrike
Včera o 12:43
@anonym_autor

@patrike Pýtam sa, či je v tom rozdiel.

@anonym_autor Je, pretoze knizkove puzdro displej neochrani, ak spadne otvorene ... Dve veci spolu : sklo + obal, to vyriesi vela padov.

anonym_c8db7b
Včera o 13:05

Ja mám kryt len zadný silikónový alebo plastový a sklo vždy. Mne telefón letí na zem každý druhý deň (nie len telefón ale všetko) môj mozog predbieha ruky. Raz som si ho stiahla dole, lebo som mala kúpené nove a staré bolo už opukané, samozrejme mi spadol 5min po odlepení tak na hranu že celý displej v čudu. Displej to neničí, nemá ako. A hlavne po dvoch rokoch je ten displej ako nový, nemá ani mikroskrabance.

petamich
Včera o 13:30

Tretie idem dnes lepiť, by som už trikrát displej menila :D tak asi toľko k tomu...ja som majster nešikovných rúk.

hiro
Včera o 14:04

No, buď zadný kryt + sklo alebo celý zaklápací kryt.
Ja už roky mám zaklápací lebo mi odtlačok prsta na Samsung nefungoval dobre cez sklo...

anonym_d229e0
Včera o 17:00

Nemám ho lebo nemám nervy stále sa robia bubliny odliepa sa alebo ide pod neho prach