Prínosy a nevýhody ochranného skla na mobile
Ahojte, manžel tvrdí, že ochranné sklo kazí displej a je to zbytočnosť. Ja mám pocit, že bez neho by som už dávno menila obrazovku.
pre nesikovnych sa to urcite oplati.
A je jedno, aký druh obalu mám? Či ten "zaklápací" alebo iba na zadnú stranu?
A je jedno, aký druh obalu mám? Či ten "zaklápací" alebo iba na zadnú stranu?
@anonym_autor Tak riesime obal a / alebo sklo ?
@anonym_autor Tak riesime obal a / alebo sklo ?
@patrike Pýtam sa, či je v tom rozdiel.
My mame vsetci, nie raz nam to zachlanilo displej. Ved to nestoji skoro nic, ja mam svoj nalepeny uz 5rokov a nic tomu neni. A nema to ako kazit dosplej pre jezkove oci 🙈
Samozrejme, že áno. Tmavé, na ktoré keď pozrieš z iného uhla ako zpredu tak nevidíš nič. Manželovi ešte asi nepadol telefón tak neštastne, že ho musel potom vymenit
Ja mám kryt len zadný silikónový alebo plastový a sklo vždy. Mne telefón letí na zem každý druhý deň (nie len telefón ale všetko) môj mozog predbieha ruky. Raz som si ho stiahla dole, lebo som mala kúpené nove a staré bolo už opukané, samozrejme mi spadol 5min po odlepení tak na hranu že celý displej v čudu. Displej to neničí, nemá ako. A hlavne po dvoch rokoch je ten displej ako nový, nemá ani mikroskrabance.
Tretie idem dnes lepiť, by som už trikrát displej menila :D tak asi toľko k tomu...ja som majster nešikovných rúk.
No, buď zadný kryt + sklo alebo celý zaklápací kryt.
Ja už roky mám zaklápací lebo mi odtlačok prsta na Samsung nefungoval dobre cez sklo...
Nemám ho lebo nemám nervy stále sa robia bubliny odliepa sa alebo ide pod neho prach

Velmi uzitocne, po pade displejom na kamene ochrana praskla, displej bez jedineho skrabanca.