icon

Oplatí sa investovať do ochranného skla Spigen?

Dnes o 13:14

Ahojte. Kupujem nové ochranné sklo na mobil a rozmýšľam, či má zmysel investovať do značky Spigen. Lacnejších možností je veľa, ale rada by som kúpila niečo, čo vydrží dlhšie a nebude sa po pár týždňoch odliepať.

Aké máte skúsenosti? Oplatilo sa vám priplatiť, alebo ste rozdiel veľmi nepocítili?

anonym_1ceee3
Dnes o 13:34

@anonym_autor vsetky su rovnake. Ja si kupujem rozne znacky od 30-40€, vydrzia par mesiacov, je to to iste.

patrike
Dnes o 14:51

30 - 40 ? Nez zaviedli 3 eurove clo, bral som z Aliexpresu za tusim 3 eura 2 kusy. Funguju super, uz spadol na kamen displejom dole a sklo prasklo, mobil nie. Po vymene ako novy.

biba_18
Dnes o 15:44
@anonym_1ceee3

@anonym_autor vsetky su rovnake. Ja si kupujem rozne znacky od 30-40€, vydrzia par mesiacov, je to to iste.

@anonym_1ceee3 tak ja neviem, ešte som ani na jednom mobile sklo nevymieňala ... 😒

anonym_1ceee3
Dnes o 16:04
@biba_18

@anonym_1ceee3 tak ja neviem, ešte som ani na jednom mobile sklo nevymieňala ... 😒

@biba_18 tak ja mobil mam v ruke nonstop, stale nieco riesim, preto menim casto, nie ze by sa znicilo ale akonahle mi spadne mobil a mam tam malu prasklinku tak ho menim, je to par korun

biglovemom
Dnes o 16:06

Kupujem „lacne“ z Amazon .nikdy sa mi nic neodlepilo 🤷🏼‍♀️