ESET Mobile Security: Naozaj kradne baterku?
Zdravím, kúpil som si licenciu na ESET do mobilu (Android), lebo dosť platím kartou a bojím sa vírusov. Len mám pocit, že mi od vtedy dako rýchlejšie mizne baterka. Máte to niekto nainštalované trvalo? Fakt to ten mobil tak spomaľuje, alebo si to len namýšľam? Neviem, či to mám radšej odinštalovať a spoľahnúť sa na ten systémový čistič.
kazda aplikacia, aj ta co bezi na pozadi vytazuje procesor a ten spotrebuje energiu., No a odkial ju ma vziat? Predsa z baterie. Takze cim viac appiek bezi, tym vacsia je spotreba a tym mensia vydrz baterie. Baterku ti ESET neukradol, ona v mobile ostane aj nadalej
Aj mne. Zobudim sa rano a ukradlo mi to dalsiu baterku. Kupim nahradnu, vymenim a o 2 dni zase.
@anonym_ff9bae ja som nepochopil toto. Vymenili ste baterku či ako?
@anonym_ff9bae ja som nepochopil toto. Vymenili ste baterku či ako?
@unbeholfen ironia 🙂
Lebo kvôlu aplikácii si nebudem kupovať novú baterku. Ja mám v nastaveniach tak spravené, že som zakázal aktivitu na pozadí. Žiadna synchronizácia, osviežovanie na pozadí a pod. Ale antivírusová ochrana v tom prípade nemá význam lebo tá chcráni len ak je živá.

Aj mne. Zobudim sa rano a ukradlo mi to dalsiu baterku. Kupim nahradnu, vymenim a o 2 dni zase.