icon

Nosíte pri sebe ešte powerbanku alebo vám stačí telefón?

7. jún 2026

nosíte pri sebe ešte powerbanku, alebo vám dnešné telefóny vydržia celý deň bez problémov? Akú máte a ste spokojní?

anonym_660305
7. jún 2026

Nenosím, baterku mám celkom dobrú a nikdy nie som tak dlho mimo domu alebo práce že by sa mi až vybil

anonym_3efc68
7. jún 2026

ked ideme na dlho prec tak ano -dcera ma starsi telefon a ten nevydrzi ... ja mam novy a v pohode vydrzi lebo na nom nevysim nonstop

anonym_cda97c
7. jún 2026

Ja v práci veľmi veľa telefonujem, čiže si musím niekedy dobiť telefón - buď v office, alebo v aute. Powerbanku mám so sebou, ale mám ju v taške na notebook a nie v kabelke. Je dosť veľká a pomerne ťažká na denné nosenie v mojej mini kabelke.

simsalabim
7. jún 2026

@anonym_autor podla toho, aky den ma caka. A pri cestovani a turistike nosim vzdy. Mam tuto a som spokojna, vyhovuje mi, ze nemusim so sebou tahat kabel https://www.alza.sk/swissten-power-bank-space-1...

niekto2hy
7. jún 2026

Telefon vydrzi cely den,ale nabitu 10.000mAh powerbanku nosim v ruksaku.

olimuc
7. jún 2026

Ked som mala stary telefon, tak stale … len isiel s 30% na nulu v priebehu 5 min - takze nabijacie puzdro bol moj naj kamarat… mam novy … zatial netreba vydrzi viac ako den. Na cestovanie ano … keby nahodou

leidin
7. jún 2026

Na bezny den nikdy nepouzivam, iba na cestovanie. Inak ked som nabijala tak, ze nenechala som vybit ani uplne nabit tak mi vydrzala velmi dlho a to som myslela, ze to nerobim dobre, ale nevydrzala som dlho bez sluchatok, takze nez sa vybil mobil som musela si zabezpecit baterku, aby sa neprerusila hudba a tiez som ju skor odpojila, aby som mohla niekam ist zase. :D

anonym_184555
7. jún 2026

Nosím, mám iPhone 14 dva roky a teda baterka je čím ďalej horšia, vydrží síce deň ale na cestách powerbanku mať musím

lasona
7. jún 2026

Baterka moja ma už slabú vydrz. Mam 4 roky telefón. Samsung z flip. Nosím power banku so sebou. Takú najmenšiu som si kúpila. Uz premýšľam o novom telefóne. Niekedy sa mi stane ze mam 30 percent baterku a zrazu iba 5. Takze nosím so sebou.

anonym_f0f8d3
7. jún 2026

@anonym_autor mám 3r mobil a ešte stále mi vydrží aj dva dni bez nabíjania, ale cez týždeň som na mobile minimálne. Cez víkend keď niekde ideme tak bez mobilov, manžel má pre prípad , že by sme sa niekomu potrebovali dovolať.... Asi som divná.

sense
7. jún 2026

Keď sme na výlete alebo v horách tak nosím. Pre istotu

virelo
Dnes o 17:11

@anonym_autor Ja už powerbanku väčšinou nenosím, telefón mi pri bežnom používaní vydrží celý deň. Beriem ju len na výlety, cestovanie alebo keď viem, že budem veľa fotiť/navigovať. Mám menšiu 10 000 mAh a úplne stačí, hlavne aby nebola ťažká ako tehla 😄