Nosíte pri sebe ešte powerbanku alebo vám stačí telefón?
nosíte pri sebe ešte powerbanku, alebo vám dnešné telefóny vydržia celý deň bez problémov? Akú máte a ste spokojní?
ked ideme na dlho prec tak ano -dcera ma starsi telefon a ten nevydrzi ... ja mam novy a v pohode vydrzi lebo na nom nevysim nonstop
Ja v práci veľmi veľa telefonujem, čiže si musím niekedy dobiť telefón - buď v office, alebo v aute. Powerbanku mám so sebou, ale mám ju v taške na notebook a nie v kabelke. Je dosť veľká a pomerne ťažká na denné nosenie v mojej mini kabelke.
@anonym_autor podla toho, aky den ma caka. A pri cestovani a turistike nosim vzdy. Mam tuto a som spokojna, vyhovuje mi, ze nemusim so sebou tahat kabel https://www.alza.sk/swissten-power-bank-space-1...
Ked som mala stary telefon, tak stale … len isiel s 30% na nulu v priebehu 5 min - takze nabijacie puzdro bol moj naj kamarat… mam novy … zatial netreba vydrzi viac ako den. Na cestovanie ano … keby nahodou
Na bezny den nikdy nepouzivam, iba na cestovanie. Inak ked som nabijala tak, ze nenechala som vybit ani uplne nabit tak mi vydrzala velmi dlho a to som myslela, ze to nerobim dobre, ale nevydrzala som dlho bez sluchatok, takze nez sa vybil mobil som musela si zabezpecit baterku, aby sa neprerusila hudba a tiez som ju skor odpojila, aby som mohla niekam ist zase. :D
Nosím, mám iPhone 14 dva roky a teda baterka je čím ďalej horšia, vydrží síce deň ale na cestách powerbanku mať musím
Baterka moja ma už slabú vydrz. Mam 4 roky telefón. Samsung z flip. Nosím power banku so sebou. Takú najmenšiu som si kúpila. Uz premýšľam o novom telefóne. Niekedy sa mi stane ze mam 30 percent baterku a zrazu iba 5. Takze nosím so sebou.
@anonym_autor mám 3r mobil a ešte stále mi vydrží aj dva dni bez nabíjania, ale cez týždeň som na mobile minimálne. Cez víkend keď niekde ideme tak bez mobilov, manžel má pre prípad , že by sme sa niekomu potrebovali dovolať.... Asi som divná.
@anonym_autor Ja už powerbanku väčšinou nenosím, telefón mi pri bežnom používaní vydrží celý deň. Beriem ju len na výlety, cestovanie alebo keď viem, že budem veľa fotiť/navigovať. Mám menšiu 10 000 mAh a úplne stačí, hlavne aby nebola ťažká ako tehla 😄

Nenosím, baterku mám celkom dobrú a nikdy nie som tak dlho mimo domu alebo práce že by sa mi až vybil