icon

Oplatí sa kúpiť notebook Lenovo Ideapad Slim 5?

Dnes o 13:28

https://www.nay.sk/notebook-lenovo-ideapad-slim...

Oplati sa? Necham si poradit , nevyznam sa😇

patka_673
Dnes o 13:47

ja nemam, ale fakt zalezi, na co konkretne ho potrebujes 🙂 na bezne pouzivanie mi pride aj celkom drahy.

hiro
Dnes o 14:01

Hmm, je to vlastne výkonný telefón 🙂
ARM procesor na ktorom beží ARM Windows. Ale nie je to také zlé ako čítam, tie Windows majú emulátor ktorý umožňuje spúšťať aj normálne aplikácie. Takže väčšina by mala fungovať, čo vôbec nejde sú x64 ovládače a niektoré hry tiež nepôjdu alebo budú mať rôzne problémy.

anonym_9a471c
Dnes o 14:30

Ja ho mam . Tento istý, prečo?

fruitys
Dnes o 16:38

ešte je možnosť kúpiť repasovaný notebook, závisí od toho, na čo to potrebuješ a aké sú tvoje nároky... výhoda repasovaných je napr. v tom, že človek vie zohnať business kvalitu za nízku cenu, často však na úkor výkonu, keďže sa jedná o staršie kúsky a tiež na úkor ich stavu, keďže nie sú čisto nové, ale repasované (môžu byť škrabančeky, známky používania atď., v závislosti od triedy - A, B...). U predajcu sa to však dá pozrieť osobne a vybrať si podľa gusta. Ja mám taký tiež, stál približne 350€.

autor
Dnes o 17:20
@hiro

Hmm, je to vlastne výkonný telefón 🙂
ARM procesor na ktorom beží ARM Windows. Ale nie je to také zlé ako čítam, tie Windows majú emulátor ktorý umožňuje spúšťať aj normálne aplikácie. Takže väčšina by mala fungovať, čo vôbec nejde sú x64 ovládače a niektoré hry tiež nepôjdu alebo budú mať rôzne problémy.

@fruitys
@hiro
A je bezpecne, ked sa da kupit u nas len 5mesiacov vystaveny notebook? Ci sa to niekde neodzrkadli napr na baterii, displeji..

autor
Dnes o 17:20
@anonym_9a471c

Ja ho mam . Tento istý, prečo?

@anonym_9a471c a spokojnost? Kvalitny?

anonym_9a471c
Dnes o 17:44

Popravde na začiatku bola spokojnosť až až. Nepoužívam ho skoro vôbec takže je furt ako novy , lenže odkedy ho mam a nepoužíva sa tak z ničoho nič sa kazil , vypol sa ,zapol , a tak ďalej potom keď som ho zapla tak sa nechcel ako keby načítať takže nechápem tiež co stým je , ale ja mam furt také šťastie ze keď niečo kúpim a prejde záruka, tak to nefunguje. ,,, noo a podla mňa radšej kúp niečo iné. Neodporúčam