Oplatí sa projektor Epson EH-TW6250 do obývačky?
Ahojte, uvažujeme nad domácim kinom a pozerám projektor Epson EH-TW6250. Máte s tým skúsenosť v bežnej obývačke?
Na filmy vecer je projektor fajn, ale miesto televizora pocas denneho svetla? To chcete mat permanentne zatemnenu obyvacku, aby ste nieco videli?
@anonym_03095e Aj nad tým rozmýšľame, preto ma zaujímajú skúsenosti ľudí, ktorí projektor používajú ako hlavné zariadenie na pozeranie. Je denné svetlo naozaj taký problém?
Ja mám v spálni, ale nechcem to. Vydáva to hrozný zvuk, zle sa mi pri tom spi. Chcem naspäť televízor.
nie. to je len taky rozmach muzov. isto to tvoj muz vymyslel. somarina - furt cosi pripajat, stelovat. neprakticke. moj muz si to kupil do altanka. raz za rok na tom pozera futbal 🙂
projektor je dobrý na večerné pozeranie. čo znamená hlavné zariadenie? jediné? ak to budeš pozerať iba za tmy, stačí ti. akonáhle chceš aj cez deň, potrebuješ aj telku ...
alebo zvláštnu kinomiestnosť. to by boli ideálne.
My máme len projektor. Telka sa nám jednak zdá v obývačkách ohyzdná + aj tak skoro vôbec nepozeráme. Projektor máme stále na tom istom mieste, nastavený na použitie. Keď chcem niečo pozerať, len pripojíme notebook - otázka max minúty. Cez deň nevidím jeden dôvod, aby som pozerala filmy, to sa mi zdá čisté absurdum. A ak náhodou niečo cez deň pozerám, stačí mi notebook. Takto sa deti neučia že obrazovka je prítomná a zapnutá, mňa to neláka.. ani by mi nenapadlo, že niekomu vadí, že si nemôže sa denného svetla pozrieť film. To nechcete ísť radšej von?? Za ľuďmi? Do prírody? Na prechádzku? Nemáte nejaké hobby? :D
@anonym_autor a nepisala si pred tyzdnom sem... odpovede sa ti nepacili ci ako? 🙂 🙂...
Projektor namiesto tv je uplna blbost... lebo "startovat" projektor kvoli spravam alebo niecomu... nehovoriac o hluku, teple, vymene ziarovky, svetelnym podmienkam...
Projektor mame na filmy...
nemáme čas ani na TV ani na projektor
Pokial si nepotrpite na kvalitu, tak kľudne, ale je to návrat do doby kamennej.Nikdy ten obraz nebude top. Pri telke je kvalita niekde inde.

Na filmy vecer je projektor fajn, ale miesto televizora pocas denneho svetla? To chcete mat permanentne zatemnenu obyvacku, aby ste nieco videli?