Máte skúsenosti s tričkami Hero?
Vyskakuje stale na mna FB reklama, vraj su super slubuju. Mate skusenosti, objednal niekto?
@rybka1987 moj muž má a je spokojný, veľmi rad ich nosí
@barborka1414 ano?dakujem. Nesperu sa?
@barborka1414 ano?dakujem. Nesperu sa?
@rybka1987 nesprali sa, ale periem ich na 30 a do susicky radsej nedavam…síce párkrát som nechtiac dala a sú ok 😂 keď tak rozmýšľam…a pekne sedia na postave
@rybka1987 mam skusenost. Uz nikdy viac. Dodavaju to cez Slovinsko. Dodanie adi 4 pracovne dni. To este problem nie je, avsak po prvom nosenie sa rozparalo sa sitie pri ramene. Nikdy viac, kvalitne tricka sa daju najst aj u nas za tu sumu. Je to len marketing na velmi lacny produkt. BTW material nie je pohodlny, je to akysi mix bavlny a polyesteru. Je to divne aspon pre mna na nosenie a som rad, že som objednal len 1 kus na skúšku. Nikdy viac
@rybka1987 mam skusenost. Uz nikdy viac. Dodavaju to cez Slovinsko. Dodanie adi 4 pracovne dni. To este problem nie je, avsak po prvom nosenie sa rozparalo sa sitie pri ramene. Nikdy viac, kvalitne tricka sa daju najst aj u nas za tu sumu. Je to len marketing na velmi lacny produkt. BTW material nie je pohodlny, je to akysi mix bavlny a polyesteru. Je to divne aspon pre mna na nosenie a som rad, že som objednal len 1 kus na skúšku. Nikdy viac
Presne tak, stotožňujem sa s tvojim názorom. Objedal som si až 9 tričiek za lepšiu cenu, že ak by mi náhodou sedeli, tak nebudem musieť doobjednať a platiť za dopravu.
Tešil som sa na ne, no bol som mimoriadne sklamaný. Veľmi slabá kvalita, lacný materiál, vôbec nie sú pohodlné, úplny shit. Okamžite som ich vrátil. Majú obrovský marketing, ktorým sa nechávajú ľudia zlákať, ale produkt je veľmi zlý, neodporúčam. 👎 👎 👎
Následne som si objednal tričká od Uniqla za veľmi podobný peniaz, no to je už iná liga a kvalita, krása. Je vidieť, že to vyrábajú japonci. 👏

@rybka1987 moj muž má a je spokojný, veľmi rad ich nosí