icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

Strana
z842
katkav
6. jún 2017

@vejula tak ty si stihla 3 detičky za ten čas, ja len jedno. aj Janka @yennn myslím, ze chudne tiež. dúfam, ze sa ozvú aj ostatné kočky. ja by som chcela do konca júla dať dole 5 kíl, toľko som nemala dlhooo.

adky
11. jún 2017

@vejula @katkav ach dievcata. Ja naspat pribrala, tak som opat schudla, opat pribrala a momentalne som tucna jak zemegula a nemam ani nejaku chut do chudnutia :( momentalne sa na mne podpisuje stres a tazke zivotne obdobie 😔
chuti mi jest ....aj ked si nie som vedoma nejakeho velkeho obzerstva, no prave dietne sa tiez nestravujem :/

vejula
11. jún 2017

@adky jo jasne, chapem. Snad bude čoskoro lepšie a stres pominie. Ak by sa ti chcelo, tak pod k nam doskupiny cesta k mojej premene, 🙂 Som rada, že si napísala. Krasny dnik prajem 🙂

fitmama
Odpoveď bola odstránená
fitmama
Odpoveď bola odstránená
ivana82
19. aug 2017

Ahojte, aj ja som tuuuu 🙂 bola som s Vami po prvom pôrode, aj ked nie vždy uspesne. Teraz som viac ako rok a pol po 3.porode a som veľká ako som ešte nikdy nebola,max.pred pôrodom. Popravde ani nemám chuť chudnut,nemám žiadnu motiváciu. Som už 9rokov doma, žiadna vidina prace este aspoň na rok.

vejula
8. sep 2017

@ivana82 Ahoj Ivka, tak veru, myslim, že ta materska to je zabijak, ked je doma človek stale a hocičo hocikedy môže zobať, nema žiaden harmonogram je to ťažké. Tiež to tak vidím, že práca a režim by mi pomohol. Ale som ešte len pol roka po 4 pôrode, tak uvidime kedy sa k niečomu dopracujem. Zas chcem si užiť deturence predsa.

Strana
z842