icon

Je výhodnejšie obedovať vonku alebo variť doma?

Dnes o 10:57

Ahojte ,čo sa podľa vás oplatí viac keď som sama doma a manžel pracuje v zahraničí,deti ešte nemáme.Ide o to ,že blízko panelaka mame reštauráciu kde obedové menu s polievkou stojí 6€ ,bez polievky 5€.Varia tam naozaj chutne. Ide o to že keď som sama sa mi neoplati variť aspoň mám taký pocit z finančného hľadiska.Dnes som tam bola s dozou a mám hotový obed za 6€ aj s polievkou.Keď idem na nákup s tým že chcem variť tak mám len na dva dni a kým všetko pokupim tak zase 20-30€ a dokopy nic v košiku,poznáte to.Nepoviem keby sme doma 2-3 tak sa oplatí varit. Ale pre jedného si myslim že to vyjde trochu lacnejšie keďže mám aj polievku aj druhé jedlo.Keď si vezmem nákup za 20-30€ a plus ešte ten čas varenia,upratovanie atd mám pocit že to vyjde horšie.Pracovnú dobu mám nepravidelnu ale do dózy sa da stale vziať aj počas práce. Čo si myslite vy že je vyhodnejšie keď je človek väčšinu času sám to čo som popisala alebo varenie?

Strana
z3
anonym_557c22
Dnes o 20:48

Variť doma, viem čo jem.

petulda333
Dnes o 20:54

Dobre,6€ obed a kde su ranajky,vecera,mozno nejake ovocie atd?! Za mna isto doma

anonym_fc1228
Dnes o 21:37
@anonym_b2cfdb

@anonym_c05fc4 v BA

@anonym_b2cfdb ale prosim ta. Bratislavcan makke l ani nevie povedat 😎 tak urcite ho nevyslovuje v slove gulas. Vsetko vyslovuje tvrdo, neviem, nemam, neni atd.

Strana
z3