icon

Najzbytočnejšie veci, na ktoré vyhadzujeme peniaze

9. okt 2025

Ahojte, čo je podľa vás najzbytočnejšia vec, na ktorú ľudia vyhadzujú peniaze? Za čo by ste ich nikdy nevyhodili?

Strana
z4
dora281
10. okt 2025
@anonym_2342b4

@dora281 mas oravdu zo Svejkom👍s prostitutkami uz menej, totizto s nastupom soc. sieti sa vyrovnava dopyt s ponukou, tj 2 sa dohodnu a ona da jemu💔 a on jej, bez financneho plnenia, nato som neprisla ja, ale nejaky vyskum s nazvom Sumrak prostitucie a za mna to ma logiku, lebo medzitym sa rozsirili ovela horsie PCH od aids a drogy, ani nehovorim, taky fentan. a xylozol od takej, co na nej hnije maso asi sex nebude (philadelpia, kensington👽) 🌿

@anonym_2342b4 Veď aj koník je sociálna sieť. Aj tu sa dejú takéto bártrove obchody? Asi som dosť naivný, ak si myslím že nie, však?

natalka13
10. okt 2025
@anna777115

@galganka Tak ja myslim zrejme pre tie male deti, nie pre dospelákov.Opakujem sa už tisic krat, tie deti z toho nemaju nič, lebo si to nepamataju. A popritom rodicia sa snažia na toztrhanie čo najkrajši zažitok, nech to stoji čo stojí. Poznam veĺa ĺudí, ktorí s malimi deťmi do pať, rokov, su ochotní absolvovať trebárs Dysnyland.

@anna777115 pre ake velke deti je podla teba urceny Disneyland? Su tam atrakcie pre rozne vekove skupiny.
Ale suhlasim tahat na pyramidy 5rocne je chore.

anonym_2342b4
10. okt 2025
@dora281

@anonym_2342b4 Veď aj koník je sociálna sieť. Aj tu sa dejú takéto bártrove obchody? Asi som dosť naivný, ak si myslím že nie, však?

@dora281 to nech sa tu priznaju, ak sa tu nejaki nasli, ake neustale temy, ako muz s mobilom aj na wc, chlapi visia na Zoznamkach, fejsbukoch, insta, tindroch bohvie ako sa to vsetko vola a ako k tomu pridu... Asi sa im to ponuka, ako mne Temu a nenainstalujem si to ani za nic. Vsetko mam, vzdy si poviem, co nemam, idem kupit do kramu. 🍻

babababka
10. okt 2025
@galganka

@babababka a mobil a auto?

@galganka zdielané.

dora281
10. okt 2025
@anonym_2342b4

@dora281 to nech sa tu priznaju, ak sa tu nejaki nasli, ake neustale temy, ako muz s mobilom aj na wc, chlapi visia na Zoznamkach, fejsbukoch, insta, tindroch bohvie ako sa to vsetko vola a ako k tomu pridu... Asi sa im to ponuka, ako mne Temu a nenainstalujem si to ani za nic. Vsetko mam, vzdy si poviem, co nemam, idem kupit do kramu. 🍻

@anonym_2342b4 Ale vďaka tebe som zistil, že som stará škola, ty si mi môj dôkladný elaborát o prostitúcií obrátila hore nohami. Ja už tie moderné trendy života začínam akosi nestíhať. Piersingy, tetovania, zoznámky, Temu ani neviem, čo to je. Dám na googl, aby som nebol v dnešnom svete ako Alenka v ríši divov. Pozeral som amateri.com tam je toho tiež požehnane. Sodoma Gomora. Pánboh má veľký zverinec.

anonym_2342b4
10. okt 2025
@dora281

@anonym_2342b4 Ale vďaka tebe som zistil, že som stará škola, ty si mi môj dôkladný elaborát o prostitúcií obrátila hore nohami. Ja už tie moderné trendy života začínam akosi nestíhať. Piersingy, tetovania, zoznámky, Temu ani neviem, čo to je. Dám na googl, aby som nebol v dnešnom svete ako Alenka v ríši divov. Pozeral som amateri.com tam je toho tiež požehnane. Sodoma Gomora. Pánboh má veľký zverinec.

Zmena je zivot a nebojsa, stihas. Moja babinka v tvojom veku chodila vlakom do Sastina, sprievodca ani nemal sancu prejst 4 vagony, tak boli plne, a spievalo sa v Sedmobreznom kruhu Rima... to uz dnes nevidiet a vtedy to nemal kto odfotit a nebolo to ani tak davno 1990.+-. Pevna linka v kazdom 10 dome, auto v 20.tom..a ty si na nete. A dnes v Prahe, exhibicia humanoidov👾👾👾

scila
11. okt 2025

@anonym_autor výplň do pier, umelé mihalnice a podobné veci.
Ale tiež by som nikdy nekúpila postrek proti burine ani proti machu do trávnika. Keď si predstavím, že ľudia dobrovolne kupujú a striekajú v záhradách niečo, čo má v návode, že spôsobuje vývojové vady u novorodencov tak sa mi z toho rozum zastavuje.
A ešte benzínový fukár na listy! Keď vidím ako za peniaze nás - daňových poplatníkov - chlapi naháňajú po mestách a dedinách pred sebou lístočky v hluku a smrade benzínu, tak mám hneď tlak 200.

lucioques
14. okt 2025

@anonym_autor predplatné ako Netflix, a tieto préniové služby, peniaze do hier, respektíve si platiť za hru alebo doplnky ku hre (virtuálna hra samozrejme..) myslím že veci ako sú alkohol/cigarety a podobne nemusím uvádzať. Potom.. utrácať peniaze za mobil, jednoducho budget je do 200€ a to je max. Načo iPhone za liter respektíve iné modely telefónov ktoré doslova platíte za značku. Crypto investície sú taktiež dosť zbytočné lebo je to "gambling" taktiež kasíno.. Ak niečo chcete dosiahnuť, nedosiahnete to tým že budete mať značkové oblečenie.. čiže taktiež dráha odev - Tričko za stovku.. a k čomu? (Ak sa nejedná o slávnostné oblečenie, to sa dá tolerovať..) Ale keď len tak po vonku tak..

breznica
14. okt 2025
@galganka

Jednoznačne cigarety. 5 eur balíček. Však to je jeden Happy Meal 😂

@galganka pre mňa je zbytočnosť Happy meal 🤷‍♀️

zazka666
14. okt 2025
@zic

@anonym_autor ja teda vyhadzujem najviac za dane 🙂

@zic Moja reč. V tomto štáte, kde vláda peniaze rozhadzuje a neinvestuje si myslím, že najviac vyhodené peniaze sú dane.

linduska86
14. okt 2025

Drahé vázy , umelé kvety , xy kabancov na hrob
A celkovo hroby ako mohyly len preto, že ja NATO mám 😂
Ale inak mi nič nepríde zbytočne každý nech si kúpi a dopraje čo chce

luizina
14. okt 2025

@anonym_autor vzdy nový mobil, len preto, ze uz je vyssia rada od mojej. To je za mna uplna zbytocnost.

luizina
14. okt 2025
@maranta_leuconeura

Nove auta. Este len vyjde z predajne a cena klesa zavratne, 1-2 rocne kupim s 20-30 % zlavou. Ale rozumiem, ze chce niekto vlastnit nieco nove nedotknute a mat ten pocit, ze to nikto pred nim neosmatral 😁

@maranta_leuconeura anoo, aj na to som zabudla. Presne, nove auta a zakazdym novy mobil (novinky).

luizina
14. okt 2025
@simca06022011

@maranta_leuconeura inak poviem ti .. ja som dost setrna :DD ale nove auto je u nas v podsate nutnost, aj ked u nas sa pouzivaju doslova az kym sa nerozsypu :D. nie preto, ze ho nik nechytal = ale preto ze neviem ako sa ten clovek k tomu autu spraval a kopec veci sa ani obliadkou nedozvies...proste neviem co kupujem

@simca06022011 ale musi byt fung nove? Vsak aj predvadzacka s par km (co akurat zabehne auto) je o par tis lacnejsia.. neviem, toto ja nechapem, a to je moj problem 😃, ja vyhadzujem na iné "blbosti" peniaze 😃😅

luizina
14. okt 2025
@beataxxx

U mna jednoznacne saty, mam ich strasne vela, to ani napisat nemozem

@beataxxx nechci vidiet moju skrinu 😂😂😂😂, ale pravidelne triedim a darujem po rodine a tak 😃

luizina
14. okt 2025
@katrinka8

Zábavná pyrotechnika. Doslovne vyhodené peniaze do vzduchu.

@katrinka8 svata pravda

mirage
14. okt 2025
@breznica

@galganka pre mňa je zbytočnosť Happy meal 🤷‍♀️

@breznica musíš rozumieť irónii/humoru

jesenzima
14. okt 2025

@anonym_autor za mňa sú to rôzne sošky a iné "ozdoby", kopa bytových doplnkov, ďalej veci ako umelé nechty, a iné "umelé" vylepšenia, parfémy, 30 druhov kozmetiky, haldy oblečenia atď ... Pre každého niečo iné ...

simca06022011
14. okt 2025
@luizina

@simca06022011 ale musi byt fung nove? Vsak aj predvadzacka s par km (co akurat zabehne auto) je o par tis lacnejsia.. neviem, toto ja nechapem, a to je moj problem 😃, ja vyhadzujem na iné "blbosti" peniaze 😃😅

@luizina mam predvadzacku doma, ale to musis mat stastie jednak aby bola, aby to bolo take auto, ktore chces... a je jasne, ze na taktom aute pokazene vela nebude, ale ked pride auto 50-60-120tis km kde ti si auto kupis v super stave, lebo byvaly majitel povedal, tak mozes cakat servisovanie kadecoho :D a dookola, lebo u nas dostat sa do servisu s autom = tak zacina kolotoc, az kym sa toho auta clovek nezbavi, ale to je teda uz ina tema, ja viem preco v ziadnom pripade by som do jazdenky nesla.
Inak aj nove auto moze mat chybu, ale tu si v zaruke poriesis..

luizina
14. okt 2025
@natalka13

@anna777115 pre ake velke deti je podla teba urceny Disneyland? Su tam atrakcie pre rozne vekove skupiny.
Ale suhlasim tahat na pyramidy 5rocne je chore.

@natalka13 prave Disneyland by som s menej ako 10 rocnym nesla, lebo z toho ani jeden nebudeme nic mat. Je tam veeela chodenia, ked ze su to dva velke parky a v druhom parku je 5 svetov. Ja s dcerou (doselou) sme to za den vsetko neobehali.

euka210
14. okt 2025

@anonym_autor dat za parfum 70e...je xy veci, kazdy to ma inak

luizina
14. okt 2025
@linduska86

Drahé vázy , umelé kvety , xy kabancov na hrob
A celkovo hroby ako mohyly len preto, že ja NATO mám 😂
Ale inak mi nič nepríde zbytočne každý nech si kúpi a dopraje čo chce

@linduska86 ja ani nechcem byt pochovana. Dcere som povedala nech ma da spopolnit a popol rozsype tak, kde to ma rada. Aj tak v jej spominkach ostanem. Este aby platila za hrob, poplatok za hrob a kamen, to urcite nie.

anonym_705ad4
Odpoveď bola odstránená
linduska86
17. okt 2025
@luizina

@linduska86 ja ani nechcem byt pochovana. Dcere som povedala nech ma da spopolnit a popol rozsype tak, kde to ma rada. Aj tak v jej spominkach ostanem. Este aby platila za hrob, poplatok za hrob a kamen, to urcite nie.

@luizina a tak je to v poriadku 😊 ☀️ každého rozhodnutie
Niekedy si rada čítam komentáre sú dobrý iný pohľad na životné patálie 🍀

zazka666
17. okt 2025
@anonym_faec45

@earlgrey
Presne ako vedel dedo povedať - tam kade akí psy ju .ebali a ktorý normálny chlap by ju chcel 😜??

@anonym_faec45 Fuj tá mluva! Tu si na MK medzi ženami, tak sa zdrž vulgárnosti.

Strana
z4