icon

Odkladať eurá ako rezervu? Oplatí sa to?

stelly652
26. aug 2026

Ahojte ľudia moji ❤ dneska sa stala taka vec,že prišiel s prace brat a bol na obede bavili sme sa o tom ako vkladať eura a pýtal sa ma koľko by som chcel aby mi vložil ako rezervu eur je to výšia suma nebudem menovať dal po stovkách do rezervy ukázal mi len presne kde mi vložil rezervu a utekal preč lebo mal ešte klientov ktorým išiel zakladať uveri a hypotéky a nestíhal tak mi povedal,že príde aj zajtra...Teraz mam na účte menej než som mal do teraz.....A ja sa vás chcem opýtať boli by ste spokojný stým to,že sa vám odkladajú eura bokom ako rezervu??.....ako sa dostanem ku tej rezerve kde mi brat vkladá do iného účtu?...spýtať sa ho zajtra??.....ja vám to upresním ešte čo sa týka mňa ja nemám rodinu,deti,zázemie, zakladať rodinu si nebudem lebo je to veľmi komplikovane dnešnej dobe postarať sa viem aj sam o seba tak načo mi je ta rezerva????....odkladáte si aj vy do rezervy eura??....

Strana
z2
stelly652
autor
27. aug 2026
@anonym_f35ec0

@stelly652 teraz sa platí minimálne 700 e. Ber že dáš 700 e za DSS plus v tej dobe určite budeš brat nejaké lieky. Možno budeš chcieť aj nejaký paušál na mobil a pod . Keď ty budeš starý tak DSS bude minimálne 1000 e

@anonym_f35ec0 teraz doplácam za liek 2,50 eur a ostatne lieky hradí Zdravotná poisťovňa teraz za ten mobil už neplatím 40 eur ale menej....a 1000 eur neje príliš veľa??...

anonym_f35ec0
27. aug 2026
@stelly652

@anonym_f35ec0 teraz doplácam za liek 2,50 eur a ostatne lieky hradí Zdravotná poisťovňa teraz za ten mobil už neplatím 40 eur ale menej....a 1000 eur neje príliš veľa??...

@stelly652 nie, to som mala ešte slabý odhad o 30 rokov to môže byť az 1500 e

euka210
27. aug 2026
@stelly652

@stelly652 chlap sa lahsie zamestna ako zena. Hoci len ako nejaka pomocna sila v sklade, na stavbe atd.

podvody
28. aug 2026
@euka210

@stelly652 chlap sa lahsie zamestna ako zena. Hoci len ako nejaka pomocna sila v sklade, na stavbe atd.

@euka210 to viem, mňa keď vyhodia, do pár dní sa zamestnám inde. Príjem je základ, lebo bez toho neni ani odkladanie.

Víte já sú invalidní dúchodce, já nemám z čeho...

Strana
z2