Šetríte na službách pre ženy kvôli kríze?
Ahojte, keďže je možnosť odpovedať anonýmne, zaujímalo by ma odkiaľ ste a či ste v dôsledku “krízy” prestali využívať služby? Myslím tým kaderníčka, masáže, kozmetika, nechty atd. Prosím aby sa zdržali komentovania ženy ktoré nikdy nikam nechodia a všetko si robia samé doma, taký názor je irelevatný. Ďakujem.
Tiež by ma zaujímalo či ste prestali chodiť napr. do detských kútikov, na kávičky s deťmi atd. Skrátka ma zaujíma kde a na čom sa začalo šetriť v bežných rodinkách.
Jaj a fitko sme si urobili doma, vyhradili sme jednu obrovskú miestnosť, máme tam činky, bežecký pás, lavičky a pod., takže šetríme za troch na vstupoch do fitka.
Depiláciu som vyriešila laserom. Zrušili sme kiná, doprajeme si divadlo raz za pár mesiacov.
Do reštaurácií tiež nechodíme. Radšej odložíme a doprajeme si na cestách, toho sa nevieme vzdať.
@anonym_287114 môJ známy bol do volieb spinn doktor pre hlas :D :D Ak s myslíš, že oni sa spoliehajú na koňa a bludy sem tak si na omyle a veľmi by si sa čudovala aké oni robia prieskumy a ako sa robia moderované diskusie a z čoho ( z akých dát) sa robia závery.
AKo hovorí spomínaný človek :D Daj ľudom príbeh, verejnosť potrebuje IHNEĎ príbeh a všetko bude ok.
@anonym_11c36c ak vieš viac, kludne sa rozpíš na túto tému, zaujíma ma to
@anonym_autor na ničom. Všetko robíme ako pred 10rokmi

Áno. Kaderníčka, nechty, obočie, dentalka sú základ. Toho sa nevzdám, ale drahé kozmetické ošetrenia si momentálne musím odpustiť. Kedysi som nechala u kozmetičky aj 200 eur, to teraz nemôžem, ale verím, že bude lepšie.