Osoba bez svedomia, ktorá mi dnes nabúrala nové auto
Ďakujem jednej osobe, ktorá mi dnes ráno na parkovisku /Dr. Pajtašom/ v skorej hodine / 5:20 - 6:45 /, nabúrala nové auto. Vôbec, nemáš chrbtovú kosť - že si ušla z činu. Nechápem, ako ti mohli dať vodičák- keď si buchla s v strede - v strede parkoviska, cúvaš cez všetky čiary? a nepozeráš okolo - dozadu!!! Domyslí si, čo ti želám ... Hamba ti !!!! !!!! A celkovo je mi z takých ľudí na vracanie !!!!!
Prepáčte baby, za môj výlev - cítim takú zlosť.
Boze, verim, ze mas havarijnu poistku. Parkovanie v meste ma svoje uskalia, ale toto je naozaj svinstvo, nakolko by skoda sla z PZPcka, absolutne nema zmysel ujst. Ja som za tie roky tiez dva krat nacuvala do auta, deuhy krat to bolo tento rok. A tiez ako uplny dement, na prazdnom parkovisku(asi skrat, po celom dni s revucim deckom 😃) ja som na svojom aute ani skrabanec nemala, ale to druhe auto malo preliacene naraznik vzadu riadne, a samozrejme sofer v nedohladne. Tak som proste volala mestskych, nebudem riskovat vodicak kvoli takeh blbosti
@aaadkaaa dobre si spravila, 👍
@ahhola aj ja sa snažím parkovať čo najďalej, lebo ako píšeš a to vraví aj môj mn. všetci chcú parkovať pred dverami. Aj na tom niečo bude tá závisť - tá je najhoršia. X krát zaparkujem ďalekooo , vyjdem z obchodu a pri mne felicia / z roku 5 /na tesno, čo ani vojsť nemôžem do auta 😕
@elenka.k mne sa stalo ze som sedela v aute a čakala na môjho, pani na starom aute zaparkovala uplne na tesno pred tescom a buchla mi do dverí, hneď som vystúpila lebo to bolo úplne počuť a keď som aj videla že vôbec si pri výstupe nedávala pozor... tak som išla skontrolovať dvere, spravila mi tam nie škrabanec ale doslova ryhu, tak som jej povedala aby sa išla pozrieť lebo že mi odrela auto a ona mne na to že nech jej dám pokoj 😀 a išla do tesca vklade, jeden pán sedel oproti v aute a videl to, asi si všimol ako zaparkovala blízko a sledoval ju, vystúpil aj on z auta že sa chce na to pozrieť lebo ze videl ako vystupuje a povedal mi aby som zavolala policajtov, lebo bol svedkom aj toho ako sa odmietla ísť pozrieť akú ryhu na aute mi spôsobila... ale ja som bola uz ale v 8 mesiaci a išla som akurát na poradňu tak to mala jedine šťastie ze sme ju tam nečakali. Strašne sú ľudia podaktorí bezohľadný. Najviac ma rozčuľuje keď si niekdo zastaví pred tescom na parkovisko pre rodinu s deťmi a pritom ide sám bez dieťaťa. A ja potom musím s malou ísť pre košík alebo z nákupom až na koniec tesco parkoviska.
@noami12 ta vidíš, celé zlé - to chovanie podaktorých. Aj mne raz na vianoce jedna takto buchla do dverí , tiež som vyšla z auta a ona, ešte chcela vinu hodiť na mňa, že ako vychádzam z auta, či nedávam pozor - len som ostala stáť, ako buchnutá s mlatkom ... našťastie nebolo tam nič vidieť ,
ešte drzá jedna mi popriala krásne vianoce. Niekedy to až bolí - aj za druhých.
@elenka.k hrozne koľko sa nájde zlosti u niektorých ľudí a co si všímam hlavne u žien. Až to pri srdci pichá, mne hovorila pani z poisťovne ked som bola dat fotit auto skrz havarijného poistenia nech stávame cez 2 parkoviska, asi ma pravdu ale aj tak mi to charakter nedovolí nadrzovku parkovat cez 2 miesta 🙂

@xxmariankaxx1 presne, už je večer a stále ma to štve, mrzí