icon

Osoba bez svedomia, ktorá mi dnes nabúrala nové auto

elenka.k
2. nov 2022

Ďakujem jednej osobe, ktorá mi dnes ráno na parkovisku /Dr. Pajtašom/ v skorej hodine / 5:20 - 6:45 /, nabúrala nové auto. Vôbec, nemáš chrbtovú kosť - že si ušla z činu. Nechápem, ako ti mohli dať vodičák- keď si buchla s v strede - v strede parkoviska, cúvaš cez všetky čiary? a nepozeráš okolo - dozadu!!! Domyslí si, čo ti želám ... Hamba ti !!!! !!!! A celkovo je mi z takých ľudí na vracanie !!!!!
Prepáčte baby, za môj výlev - cítim takú zlosť.

maciatkolulu
2. nov 2022

@elenka.k co ti spôsobila?

noami12
2. nov 2022

@elenka.k auto si mala odparkované pri nejakom bytovom dome ? V blízkosti není nejaký obchod alebo banka a podobne ? Cez políciu by si získala kamerový záznam určite.

kallanchoe
2. nov 2022

@jankakocanova Hnev bol len chvíľu,v ten moment...v podstate "nič sa nestalo"...votrela som sa do diskusie a vyliala svoju zlosť 🤣...asi takéto správanie ľudí nieje ojedinelé...

klarissa25
2. nov 2022

Policajti poriesia, a keď máš nové auto isto máš havarijnu poistku

basullinka
2. nov 2022

Chápem ako sa cítiš. Manželovi na moje narodky oprotiiduce auto prešlo do protismeru, buchlo zadne dvere, len tak tak, že nenapalil do manžela. Z miesta nehody ušiel. Keďže bola tma, manžel si nevšimol spz. Na kamerach nebolo vidno, svedkovia neboli a ani policajti nepomohli. Takže, naozaj dementov jazdí až moc veľa....

elenka.k
autor
2. nov 2022

@sendyle neviem, či sú tam kamery, poinformujem sa.

@maciatkolulu tá vidíš, aký je život - niekto sa chce sám nahlásiť a iný zduchne hmm

@kallanchoe presne, ako píšeš: sú ľudia a sú ľudia ...

@lenkadenisa hej, peniaze boli, sú a budú - ja som ale bola zlostná išlo o princíp, že ešte stále existujú takí ľudia bez svedomia a tak, vieš , ver tomu aj ty by si nebola a možnože aj nasraná by si bola, teraz autíčko nebudem mať - minimálne 5 dní, aj keď mi ho treba, áno fakt som rada, som rada, že žijem ale zlosť nepominula, aj ľútosť nie.

maciatkolulu
2. nov 2022

@elenka.k nuž pôvodne sa nešiel sam nahlásiť a iné spokojne pritakavali, že sa nič nedeje a Rakúšan mohol mať úplne kľudne poškodené auto. Všimni ako väčšina tvrdila, že Neva, nič sa nedeje, ideál je zduchnut....

elenka.k
autor
2. nov 2022

@maciatkolulu ?

@noami12 parkovala som na parkovisku ako je tá nemocnica, kde je dr. Pajtáš

@basullinka 😢

monicka976
2. nov 2022

@elenka.k
@kallanchoe
Kocky, pridavam sa...😅 nam takto tiez nove auto cele oskreli, dokonca pred kostolom. Dokonca farar vyzyval opakovane toho co to urobil, ze poskodili auto rodine s detmi, nic, svedomie sa v nikom nepohlo, skoda cez 800€, kamery bohuzial neboli tym smerom otocene.
A druhy krat, este ked sme byvali v byte, pani nam nacuvala do auta asi tyzden po oprave a chcela ujst, nastastie to videl sused a hned po nej hucal a utekal za nou nech stoji...ja si na to len spomeniem a stale mam rovnake nervy 😡😡😡 bezcharakternost, neohladuplnost a bezocivost ludi !!! Jej som aspon mohla poriadne vynadat 🤬

lenkadenisa
2. nov 2022

@elenka.k to chápem, málokto by asi ušiel, aspoň lístok nechať sa patrí... ale tak zas lepšie ako mať búračku. a ak budeš bez auta len 5 dní, to je ešte ok, na opravu majú mesiac.

simkids
2. nov 2022

@lenkadenisa malokto by usiel? Je isto viac tych ktori zdrhnu, bola som tiez neraz svedkom a nic, radsej rychlo odist.... Ja som raz tiez buchla auto, listok som nechala, s panom som poriesila, ale ak mam byt uprimna, ked som to niektorym hovorila, tak na mna pozerali, ze co preco, mala som sa na to vykaslat

luxus10
2. nov 2022

@elenka.k a mas na karoserii aj inu farbu laku v mieste poskodenia? ak nie su kamery priamo tam, mozu byt o kusok dalej, mozno by sa dali pozriet zaznamy z kamier, ak vies aspon farbu, a vysledovat, ci neslo nejake poskodene auto...

clarissa96
2. nov 2022

Ja súhlasím s tými, co píšu len auto a príspevok je úplne mimo.

dnld
2. nov 2022

@elenka.k mesto tam kamery nema, jedna je pri nadjazde, druha oproti big burgru ďalšia pred sl. Sporitelnov a ďalsia za jednotou, to su najbližsie kmery ale oproti cez cestu v tej herni treba sa opýtať či náhodou nemaju vonku kameru alebo priamo oremus či nemá kamery

brembo
2. nov 2022

@elenka.k havarijné nemáš? A určite tie kamerové záznami

elenka.k
autor
2. nov 2022

@luxus10 nie farbu nebolo vidno 😔

elenka.k
autor
2. nov 2022

@brembo 👍

elenka.k
autor
2. nov 2022

@dnld 👍

elenka.k
autor
2. nov 2022

@clarissa96 ako mimo?

liv1
2. nov 2022

@lenkadenisa pzp ti nepomoze ak nemas vinnika a ak aj mas havarijnu vzdy mas spoluucast. Nehovoriac o tom case co musi clovek minut a nervov pri tom vyvavovani

loginexistuje
2. nov 2022

mas havarijne?

lenkadenisa
2. nov 2022

@liv1 no na nové auto nemať havarijnú je chyba. a tá spoluúčasť je nič oproti oprave. radšej dám 300e ako platiť 4000e za celú opravu.

aaadkaaa
2. nov 2022

Zazila som, niekto do mna nacuval a to tak,ze mi prelomil dvere, nevedela som sa ani dostat do auta....samozrejme usiel. Nastastie tam boli kamery a tak ho nasli, dostal pokutu a prisiel o vodicak....a potom som raz videla,ako pan nabural do auta,poobzeral sa a odisiel. Tak som si zapisala spz a pockala na majitelku auta, lebo som aj tak musela cakat na parkovisku na niekoho. Taka bola rada, uplne viem ako sa citila, ked som sla potom okolo, tak to tam akurat riesila s policajtmi. Verim, ze cez kamery vinnika najdes. Drzim palce

ahhola
2. nov 2022

Ja sa snažím predchádzať "plecharinam" parkovaním obďaleč. Všetci by najradšej parkovací pri vchode do teska, ja kľudne v najodlahlejsom cípe. Aj tak si ma tam vyhliadol nejaký sviniar a načal mi tiež nové auto. To myslím, ze bola naschvál akcia zmýšľania socky... ja na nové nemám, tak aspoň znicim tvoje s mojou starou šunkou. Veľa krát pozorujem drahé autá, dodrcane dookola.

klivus
2. nov 2022

@elenka.k ľúto mi je , aj mňa by to naštvalo, presne preto som skoro novú Audi (na Silvestra mi ju opilci skopali, x-krát nákupný vozík opreli) vymenila za staršieho jeepa, už je dvihnuty chvalabohu, minule starý tučný ujo cúval vedľa môjho auta, oprel to o moje... , trieskam mu o strechu a on, že sa mi zdalo.....ale s jeho malým autom mi tak do pneumatiky zacúval, inak by som to riešila,ale bez kamery ani na krok bohužiaľ:(

maciatkolulu
2. nov 2022

@klivus neviem, kde žiješ, ale to musí byť strašne niečo, u nás všetko nové, drahé autá a nič... Nikto nikoho neobija, lebo ma medaka, bavoraka a teslicku. Neviem si predstaviť, kto by si naschvál obuvhaval auto, akože ppskruabat a tak.... Ale naráža s autom, lebo parkuje nové auto pri tescu🤣🤣🤣, no dobre

klivus
2. nov 2022

@maciatkolulu niečo si asi zle pochopila;) ale i tak želám pekný deň

maciatkolulu
2. nov 2022

@klivus prepáč, to nebolo tebe...

@ahhola neviem, kde žiješ, ale to musí byť strašne niečo, u nás všetko nové, drahé autá a nič... Nikto nikoho neobija, lebo ma medaka, bavoraka a teslicku. Neviem si predstaviť, kto by si naschvál obuvhaval auto, akože ppskruabat a tak.... Ale naráža s autom, lebo parkuje nové auto pri tescu🤣🤣🤣, no dobre

xxmariankaxx1
2. nov 2022

@elenka.k to aj manzelovi niekto oškrel nove auto, a tiez ma to nepreslo 🤦‍♀️ tak nedavno som sa nad tym zamyslala aki su ludia zavistlivi, a dokazu inym urobit zle hmotne i slovne

ahhola
2. nov 2022

@maciatkolulu nijeee, ľudia sú dobrí a vážia si aj cudzí majetok😃toť písala jedna studacka, ze zobrala prenájom konkrétneho bytu, lebo bolo sľubované parkovacie miesto k tomu a ráno si tak ide k auticku a to obtiahnute kľúčom dookola a poliate vypalenym olejom..