icon

Dr. LADECKÁ-info, ako to u nej chodí

cufuk
24. jún 2020

Baby, viezť mi povedať, ako to chodí u tejto gynekologicky? Chystám sa k nej na vyšetrenie, len nepoznám, tak sa radšej informujem.
Býva tam plno? Zodpovedá čas objednania času vyšetrenia? Či sa musí čakať aj dlhšie? A v kabínke sú aj nejaké veci na seba? Či treba na to myslieť už doma a priniesť si, nejakú sukňu alebo? Ďakujem zo odpoved

daniela.ho
24. jún 2020

Ahoj, pokial si objednana na cas tak ano cas vacsinou sedi, mozno nejaky jemny sklz. V kabinke ma len slapky tusim. Nosim si suknu, teraz ked je teplucko tak len dam nohavicky dole 🤣 ak si neni objednana tak prides normalne rano a cakas podla poradia. Teraz tam nebyva az tak vela bab... no mimo korony dost, rano o osmej uz plnka.

cufuk
autor
24. jún 2020

@daniela.ho Ďakujem za info, a do kabínky ideš hneď? Či ako?

daniela.ho
24. jún 2020

@cufuk sestricka ta zavola z cakarne (ked si objednana tak po mene a ked pride bez objednania rano tak len zakrici dalsia) vojdes ku sestricke, ta ta posle do kabinky na prezlecenie, a tam uz cakas ked ta vyzve doktorka ze mozes vojst do ambulancie k nej. Tam su druhe dvere. Tymi vojdes a si pri dr

daniela.ho
24. jún 2020

Maju to tam vsetko nove, pekne, prijemne. Sestricka je super mila aj pani dr

cufuk
autor
24. jún 2020

@daniela.ho Ďakujem moc, som celkom nervózna z týchto vyšetrení, tak preto sa pýtam, nech tam nie som ako hlupaňa🤭 a dúfam, že sú OK. A že budú len dobré správy pre mňa.

daniela.ho
24. jún 2020

@cufuk dr je precizna a rozumie sa. Mne velmi pomohla ked som mala problemy a vlastne so vsetkym. Tak verim ze budes spokojna. Niekto povie ze je taka “nepristupna” neviem mne sa nezda, podla mna je fajn. Mne staci ked sa rozumie svojej profesii a vie pomoct 👍

patriciakm
24. jún 2020

Aj ja k nej chodím. Môžem potvrdiť, že pani doktorka aj sestrička sú veľmi milé. 🙂

cufuk
autor
24. jún 2020

Baby, ukľudnili ste ma, ďakujem vám!