Maminky na stretká a kočíkovanie v Trenčíne - Zámostie
Ahojte. V podstate nemám veľmi možnosť spoznať nové kamarátky maminky tu v Trenčíne. Bývame tu relatívne krátko 🙂 . Rada by som spoznala nové tváre na občasné stretká, kočíkovanie.... 🙂 My bývame za Mostami. Budem rada ak sa mi niektorá ozvete 😵
no, vecer to bude so mnou trosku problem, kedze mm chodi na tyzdnovky vacsinou, ale keby nastalo, ze je doma vecer, tak sa ozvem 🙂 🙂 🙂
inak, stretko by sme mohli spravit buduci tyzden stredu alebo stvrtok poobede okolo 15.00,hm? 🙂
ok, tak si dame vediet utorok?
Pokusim sa dnes dojst okolo tej 17 do Msportu, uvidim ci sa zadari 🙂
ja dnes nemozem, ja som ratala s tym stvrtkom babizne 🙂
ahojte baby... som trošku mimo :( ale teda ak bude najbližšie nejaké stretko, dajte pls vedieť, rada by som došla... 🙂
@bajlinka_tn jasnacka, ved si zakladatelka temy 😀 😀 😀
Tak kedy???? 🙂
@bajlinka_tn ja som tento tyzden out, vratim sa v nedelu, tak buduci tyzden mozeme nieco vymysliet aj s babami....Ty byvas Za Mostami? kde tam priblizne ,tam som vyrastala...je tam aj nejake ihrisko pre deti?
Ja byvam pri Uspechu. Ihrisko je tu ale kusok dalej skor. A mne je jedno kam priiiidem, tesim sa 😵

Caute, az teraz som sa sem dostala 😉 ked budete mat po dovolenkach, mohli by sme sa stretnut aj vecer niekde bez deticiek (ak sa bude dat) 😀 , hm??