Maminky na stretká a kočíkovanie v Trenčíne - Zámostie
Ahojte. V podstate nemám veľmi možnosť spoznať nové kamarátky maminky tu v Trenčíne. Bývame tu relatívne krátko 🙂 . Rada by som spoznala nové tváre na občasné stretká, kočíkovanie.... 🙂 My bývame za Mostami. Budem rada ak sa mi niektorá ozvete 😵
Baby, ja som teraz uz doma tak napiste kedy. Mozme aj cez den a rada by som aj vecer. Ja tu ani ziadne kamosky nemam, takze by to bolo super niekoho spoznat....
tanija133 @jareczka @aduliak @bajlinka_tn
Caute baby, v piatok alebo v sobotu by som chcela vypadnut do ulic 😀 . Pridate sa niektora (mal by tu byt otaznik ale Misko mi vytrhol tlacidlo 😠
@mihic30 joj, mne to vecer nevyda teraz, mm je v Kosicoch, pride az piatok vecer a sobotu uz volaco mame :( buduci vikend sme na 3 dni v Bojniciach, ale cez tyzden by sme sa mohli stretnut, hm? 🙂
Cafte baby. Tento vikend zrovna nieco mam, buduci stretavku zo strednej a potom idem na opku. Takze vecer von asi az inokedy. Ale v tyzdni kedy len poviete🙂
@tanija133
@aduliak
@bajlinka_tn
@mihic30 aj ja cez tyzden mozem hocikedy...ved sa mozeme dohodnut v nedelu alebo v pondelok potom, podla pocka... 😉
@tanija133 oki, tesim sa
Baby, zajtra okolo 10 idem na ostrov, prida sa niektora???
baby, ja sa ospravedlnujem, mala som toho za posledne dva tyzdne strasne vela,ale dufam, ze vam to co najskor vynahradim 🙂 🙂 🙂
Baby uz by sme sa mohli stretnut.... teraz neviem kedy, lebo asi stvrtok piatok nebudem mat auto..al eest eto nie je iste.....
@aduliak
@mihic30
@bajlinka_tn
Babule, dnes som dosla z operacie, musim sa dat trocha dokopy :(
@bajlinka_tn juj operacia??? :(
@tanija133
@mihic30 my uz na sobotu nieco mame, ale co takto utorok alebo streda poobede buduci tyzden? 🙂
Buduci tyzden by som uz aj ja mohla, to uz budem v pohode. Ak by bolo skaredo co keby sme sli do neposedka na juh?
čafte žienky, my sme sa pristahovali do chocholnej, ale do TN chodim casto a auto mam a nikoho tu nepoznam, tak sa tiez pridam na vase stretko, ked bude, ak teda mozem 🙂 😅
@aduliak @mihic30
@bajlinka_tn mozeme aj bud tyzden, poobede,ut.alebo streda.... len my az tak okolo 5, skor nestihame...
@beruska141 ahoj susedka, ja byvam v Kostolnej....na tej novej ulici....vzdy poobede okolo 5 sme s Miskom vonku....tak sa k nam pridaj s kocikom, my sa este tiez vozime....A inac aj na stretko sa samozrejme pridaj... 😉
Helou girls!!! Dlouho jsem tu nebyla, jsem jakási rozlítaná a dělám si KONEČNĚ řidičák...takže pokud plánujete nějaké stretko, a nebude vadit česky mluvící občanka 🙂, rádi se s Alžbětkou přidáme. Jak jste dovolenkovali?
Baby, kam chodíte s děckama, když už je venku zima? Nějaké tipy? 🙂
no baby, tak kedy stretko???? 🙂
@mihic30 Tak do Maxu to máme kousek, tak jak vyzdravíte, tak bychom mohli spolu vyrazit do víru velkoměsta, haha...My jsme byli teď dva týdny všichni nemocní, tak přeji Miškovi brzké uzdravení, snad to není nic vážného! Můžem jít třeba příští týden...ju? Třeba se přidají i ostatní maminy, co? 🙂))
baby, no tak uz fakt by sme sa mohli stretnut... 🙂 streda doobeda????o 10? alebo koli aduliakovi poobede o 17? mne je jedno....napiste kto kedy moze....Max Hoplaland?

@bajlinka_tn
@mihic30 mozeme aj cez den, mozeme aj vecer, len moj krpec zaspava az okolo 10, 10,30 vecer a bezo mna asi nezaspi...ale fakt by sme to mohli stihnut aj vecer, kym je este teplo,nieco vymyslim......
A inac cez den by sme mohli dat stretko na tom ostrove konecne....