Maminky na stretká a kočíkovanie v Trenčíne - Zámostie
Ahojte. V podstate nemám veľmi možnosť spoznať nové kamarátky maminky tu v Trenčíne. Bývame tu relatívne krátko 🙂 . Rada by som spoznala nové tváre na občasné stretká, kočíkovanie.... 🙂 My bývame za Mostami. Budem rada ak sa mi niektorá ozvete 😵
@tanija133 tanija a u vas nebyva cvicenie v kulturaku? my napriklad v chocholnej mavame v pondelky a stredy o 19:00, ak chces, kludne sa pridaj 😀
@beruska141 a co sa tam cvici? mne to nevadi ja sa rada idem vyvetrat do Laugaricia...je to taky relax pre mna, ani sa neponahlam moc odtial...
@tanija133 tam to je take zmiesane. zacina sa aerobicom, kym sa telo zahreje a potom cvicime na karimatkach a fitloptach, take posilovacky, ze len fučíme a vzdycháme 😀 a konči sa to strečingom 😀
@bajlinka_tn
@tanija133
@aduliak
@mihic30 no čo ženy?????????????????????
@claydox ja uz teraz pred svadbou nestiham stretka...
@bajlinka_tn kedy to mate? 😉a co cvicenie, boli ste, paci sa?
@tanija133 mame to buducu sobotu 01.12. 🙂 a to cvicko sme ani neboli. Uprimne, na mna to stretnutie zanechalo taky negativny pocit... Takze som uz nemala chut tam ist.. Prihlasili sme sa na montessori.
@bajlinka_tn teda , to uz je zachvilu... 😉 jasne ved ako chces, ale to cvicenie robi ta majitelka,ta je hrozne mila... nie ta co ucila anglinu... 🙂 to montesori robi mojho bratranca zena, jej sa to velmi paci, zerie to , co to nam rozprava aj doma... 😉 a skusame doma... 😉
@tanija133 ahoj tak mne sa tento týždeň nedá, zajtra sa ideme fotiť a vo štvrtok odchádzame na Oravu ale budúci týždeň, by sme mohli ísť zapiť
@bajlinka_tn slobodu no nie? :::::D
@bajlinka_tn robí si srandu 😀 Nech Vám to dopadne čo najlepšie
ahojte kocky rada sa k vam pridam ak mozem...tiez byvam v tn na juhu a kedze som mlada mamina tak nemam kamaratky mamicky
az teraz som sa dotrepala na net ☹ tento tyzden sa mozem stretnut s hocikym do tej 15,potom spime. a v stredu mame montessorri o 1045h.
@bajlinka_tn Ivetka nevesticka, blahozelame ti ku tvojmu krasnemu dnu.....stastnu cestu zivotom zelam..... 😎
@bajlinka_tn jeeeeeeeeeeeeeeeeej moja, tak a dnes je Váš deň D. Prajem Vám aby takýchto dní bolo vo vašom manželstve straaaaašne veľa. Veľa šťastných kilometrov.
@bajlinka_tn sice neskoro, ale predsa, gratulujem!!! 🙂
Ahojte maminky, pridávam sa k vašej diskusii, práve sme sa prisťahovali do TN, bývame na Sihoti 5, mám 7 mesačnú dcérku, nie je to niektorá poblízku na kočíkovanie, príp. sa občas stretnúť pokecať? Budem rada
Ahojte, aj ja som sa prave pristahovala do TN, mam 1 rocneho synceka a nepoznam tu ziadne mamicky

@aduliak byva to o 1715 😉