icon

Maminky na stretká a kočíkovanie v Trenčíne - Zámostie

bajlinka_tn
21. mar 2012

Ahojte. V podstate nemám veľmi možnosť spoznať nové kamarátky maminky tu v Trenčíne. Bývame tu relatívne krátko 🙂 . Rada by som spoznala nové tváre na občasné stretká, kočíkovanie.... 🙂 My bývame za Mostami. Budem rada ak sa mi niektorá ozvete 😵

mihic30
5. nov 2012

@tanija133 jaaj, to je super, ja este neviem na kedy si nas zapise, mala sa mi ozvat v nedelu ale asi ma toho vela, tak uvidim..A ty tam nechces s malym chodit? 😉

tanija133
5. nov 2012

@bajlinka_tn Tak mozeme pri Uspechu, okolo 10, tam zaparkujem... budem mat bledu dlhu bundu a kocik zobreem Concord Fusion, bezovo cierny....niekde tam pred potravinami mozeme trebars....
@bajlinka_tn cakame aj teba, pridi....
@jareczka halo, prideme ta do mesta pozriet, ak to neprecitas , cinknem ti... 😉

tanija133
5. nov 2012

@mihic30 tak pod s nami zajtra kocikovat, hm? AJ by som chodila, ale o 9 je pre mna hrozne skoro, ja som spomalena rano, tak az na 10 hod som schopna sa s Miskom rano vytrepat..ale hovorila mi , ze tam nie je volno o 10..... Chodime stvrtky do sportovej haly na Cvicenie s detickami, velmi sa mi to paci.... deticky tak okolo 2rokov alebo mensie, a tancujeme, cvicime, hrame....a je to od 10: 15... chcela by som aj nejaku inu aktivitu, mozno na to plavanie zavolam, ci nerobia aj taktuo vacsiu kategoriu....ty kde este chodis?

bajlinka_tn
autor
5. nov 2012

@tanija133 a nemas cislo na tu babu ze by som jej teda zavolala na to cvicenie a dohodnem uz s nou....

bajlinka_tn
autor
5. nov 2012

Baby a ked bude prsat? Nepojdeme do centra?

tanija133
5. nov 2012

@bajlinka_tn nemam cislo..na fb si? na fb sa vola - Janka Púčeková Koštalová (Janafit) tam jej mozes napisat... alebo pod sa s nami pozret vo stvrtok na tu hodinu a ci sa ti to bude pacit, a potom sa s nou mozes dohodnut....tak to vzdy robieva ona...

tanija133
5. nov 2012

@bajlinka_tn jaj, ked bude prsat? neviem, inac ja za mostami je http://hviezdickacvc.sk/ maju otovrene az poobede...dost zle...a kde do centra? do toho Neposedka, alebo co sa da, do Srdiecka?

tanija133
5. nov 2012

@bajlinka_tn zatial na meteo pisu ze nebude prsat...

claydox
5. nov 2012

@tanija133
@bajlinka_tn uvidíme či bude pršať ved si tu rano napíšeme. Ak nie tak o 10-tej pred úspechom. Tešííím

tanija133
5. nov 2012

@claydox ok, plati

claydox
5. nov 2012

@tanija133 ale predsa len....keď bude pršať kam pôjdeme? Ku mne na kávu?

claydox
5. nov 2012
tanija133
5. nov 2012

@claydox dufam ze neude prsat, neviem, ze by sme to potom zrusili, alebo k tebe na tu kavu... 😉

claydox
6. nov 2012

@tanija133 jasne, že na kavu, čo by sme to rušili ked sme sa už tolko dohadovali?

claydox
6. nov 2012

@tanija133
@bajlinka_tn ta čo ženy ideme to risknúť?

bajlinka_tn
autor
6. nov 2012

@claydox ja sa mozem na chvilu pridat... Cca okolo tej 10.hod pridem k uspechu 🙂

tanija133
6. nov 2012

@claydox aj u mna plati

claydox
6. nov 2012

@tanija133
@bajlinka_tn joj devušky ďakujem za príjemné spestrenie dňa. Teším sa nabudúce. A inak čo idete zajtra variť? 😉

tanija133
6. nov 2012

@claydox taky tak, dakujeme za cajik... 🙂 ja som dnes varila brafcove na stave ako rostneka, s tarhonou, maly to ma rad a zajtra karfilolovu polievku.... 😉

mihic30
7. nov 2012

@tanija133 tak my nakoniec budeme chodit stredy 1045. V ten stvrtok tam je este volno?

bajlinka_tn
autor
7. nov 2012

Ja som dnes bola kuknut do sportovej haly na anglictinu pre deti od roka ale som sklamana a nie je to nic pre nas...

tanija133
7. nov 2012

@mihic30 stvrtky cvicenie v sportovej hale, ma full...na to si sa pytala?
@bajlinka_tn fakt? ja som tam ani nebola, lebo Misko ledva vydrzi na cviceni, na najaku anglinu by kasla zvysoka....on tam vidi tie fit lopty a tie ho zaujimaju najviac , po nich sa valat...Co sa ti tak nepacilo na tej angline?

claydox
8. nov 2012

@bajlinka_tn idem kočíkovať teraz. Ideš?

bajlinka_tn
autor
8. nov 2012

@claydox citam az teraz ale aj tak musim dnes varit ....
@tanija133 maleho to vobec nezaujimalo a behal kade tade. Ta zenska mi normalne povedala ze ja sa mam viac snazit ho tam udrzat!!! A celkovo to vyucovanie. Ak budem chciet anglinu tak pojde na ozajstny kurz ktory aj nieco nauci 😉

tanija133
8. nov 2012

@bajlinka_tn ved to, ked som Miska videla na cviceni, tak mi je jasne. ze anglina u nas nehrozi, ved su na to mali...ved uvidis aj na cvicenie, to este ako tak zacvici a opakuje cviky po ten ucitela a detoch....tak 10 min..a potom ho tam nahanam, ale vela deti to robi....len zopar dievcatiek pekne opakuje az do konca....takze je to uplne normalne....

aduliak
8. nov 2012

baby, nesli by ste niektora so mnou do Lauga na svicenie HAtha joga? 🙂 kuk http://www.crunch-tn.sk/aerobic pondelok a stvrtok o 20.00

mihic30
9. nov 2012

@aduliak ja chodievam v pondelky na pilates tuto na Juhu, to je asi podobne. 🙂

aduliak
9. nov 2012

@mihic30 a o kolkej to byva?

tanija133
9. nov 2012

@aduliak ja tam chodim na jumping, toto by ma asi nebavilo...je to take pomale..ty mas s tym aku skusenost? je to hlavne take natahovanie svalov, relax, alebo aj chudes trosku?

aduliak
9. nov 2012

@tanija133 ja prave neviem,ja som vzdy chodila na aerobic,ja som za take rychlejsie vécu,len tuto mi vyhovuje cas🙂ale ak by bol mm doma stvrtok,chcem ist aj na aerobic pro Druzbe.