Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne
Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM
@abbey1 nečítala 😀 ale chcem :D nájdem to niekde?
@aurora33 asi toto, ale ja som to nedokázala prečítať do konca, aj keď som sa snažila
https://www.modrykonik.sk/forum/trencin/negativne-skusenosti-s-baby-plavanim-v-trencianskych-tepliciach/
@anonym_9ede7a jak do hory volas tak sa z hory ozyva ? Pod anonymom
@1europa23
ano pod anonymom, ja sa rada pred hluposťou chranim. A ze sa ozvali aj tvoje kamosky, torty neboli fajn? Ani sa necudujem, aky prisiel taku nasiel - su rovnaki ako ty. Proste blbi - oznacovat nas tu ako sektu, co pani cukrarku pozname?
No nepozname. Avsak tvoju jednoduchost ano.
A kto vie, mozno si pani urobila aj sluzbu, aspom si unej nebudu objednavať takí ľudia neslušní, nechapaví ako si ty.
@aurora33 Čítala si jej sťažnosť na plávanie deti? Budeš plakať 20 min vkuse.
@abbey1 mozete plakat nad mojou pisomnou formou no co je druha vec je ze pani z plavania dlzi peniaze niekólym desiatkam mamiciek z trencina takze smejte sa smejte kto chce povhopit pochopi a kto nechce pochopit bude sa smiat jak chory a okebu ho o peniaze
@abbey1 mozete plakat nad mojou pisomnou formou no co je druha vec je ze pani z plavania dlzi peniaze niekólym desiatkam mamiciek z trencina takze smejte sa smejte kto chce povhopit pochopi a kto nechce pochopit bude sa smiat jak chory a okebu ho o peniaze
@1europa23 Mňa nie, to sa neboj. Ja mám ústa. Ja sa pýtam, neplatím vopred,....
@anonym_f582e0 áno
@anonym_709e73
a ty sa pochval, co vies ty? Pani vie šiť a piect torty, je sikovna, podnikava. A ty? A nie, nepoznam ju, keby nieco.
Fúha tak tu bude pani nadávať na všetko.Seďte doma na zadku,tortu upečte doma a nesťažujte sa na všetko.Určite sú matky,ktorým by nevadila taká torta len aby mali zdravé deti.A plávanie?Radšej som to ani nedočítala,však som sa v tom strácala.Nebuďte taká citlivka,ako tu bolo písané sú oveľa horšie veci ako zbabraná torta(aj keď mne sa páči),alebo plávanie.A prosím Vás zmažte tento príspevok veď meliete stále dookola to isté,zdá sa mi že sa v tom už strácate.A viem,áno viem je sloboda slova
@anonym_709e73
a ty sa pochval, co vies ty? Pani vie šiť a piect torty, je sikovna, podnikava. A ty? A nie, nepoznam ju, keby nieco.
@anonym_9ede7a podla mňa ona vie len kritizovať. Strašný človek. Chudata jej deti. Vyrastať s takou kopou nervov.
@anonym_2e3647 napisala som jej že poprosim Vas ešte jednu taku tortu kedže pri tej prvej som pisala že chcem napis brala som to tak že to bude s napisom takze za mna je to zla komunikacia a kef si neni biekto isty ma sa spytat ked prebera zakazku
@1europa23 Cukrarka dostala od teba inštrukcie - jeden návrh a jednu vlastnu tortu, na oboch bola dvojka a žiadny napis. Ty si na to zabudla, potom si si na to spomenula a opýtala.to by bolo v poriadku, keby ju z toho neobvinujes.
Aj ja som mala inú svadobnú tortu, aj výzdobu než som chcela. Tiež mi bolo smutno, takze ta i chápem. Uzavrela som to však s tým, že sme sa nepochopili, nabudúce musím byt ešte konkrétnejšia, presvedcit sa, či si rozumieme.
A posielať fotku torty nie je úplná samozrejmosť. Ak ste neboli dohodnute a chcela si ju vidieť, mala si si vypýtať.
@abbey1 kurzy plavania sa vavsinou platia dopredu pokym som nepridala recenziu nikde ziadna nebola takze neviem kazdopadne tahate sem beci ktore sem nepatris moja recenzia s plavanim pomohla velmi vela mamickam 😉
@1europa23 Píšeš, že inde si bola s plávaním spokojná. Prečo si začala chodit inam?
@anonym_9ede7a podla mňa ona vie len kritizovať. Strašný človek. Chudata jej deti. Vyrastať s takou kopou nervov.
@aurora33
asi ano, lebo clovek ktori nieco vie, nebude takto debilno tlachat, ze pani aj sije aj pecie a nic poriadne. Zato, ze niekto je lavy, neznamena, ze musia byt aj iní. A rozumny (lavy 🙃) si to prizna a nekyda na zrucnych.
Ale tu si same odbornicky - teda tieto dve panie asi budu... 😏
@anonym_e54e8a ja neviem o co sa tu snazite akoze ale mala som napr presne tskuto kombinaciu od cukrarky s ktorou som bola velmi spokojna bohuzial je az z bratislavy a teda torta vyzerala a chutila diametralne odlisne a hlavne larsmelovy krem bol karamelovy krem nie vanilkovy krem s karamelovou ganache
@1europa23 chcem vediet ako sa robit karamelovy krem, bez slahacky alebo mascarpone
@1europa23 chcem vediet ako sa robit karamelovy krem, bez slahacky alebo mascarpone
@anonym_e54e8a prepacte ale fakt berete niake drogy alebo ako ide o to ze je to zmiesane s karamelom spolu rokopy a nie zvlast mna si tu ifu brat aninymy do huby s kadenakymi nadavkami a poflatore
Anonymky tu nevedia oddelit hrusky od jablk
@1europa23 Cukrarka dostala od teba inštrukcie - jeden návrh a jednu vlastnu tortu, na oboch bola dvojka a žiadny napis. Ty si na to zabudla, potom si si na to spomenula a opýtala.to by bolo v poriadku, keby ju z toho neobvinujes.
Aj ja som mala inú svadobnú tortu, aj výzdobu než som chcela. Tiež mi bolo smutno, takze ta i chápem. Uzavrela som to však s tým, že sme sa nepochopili, nabudúce musím byt ešte konkrétnejšia, presvedcit sa, či si rozumieme.
A posielať fotku torty nie je úplná samozrejmosť. Ak ste neboli dohodnute a chcela si ju vidieť, mala si si vypýtať.
@anonym_f582e0 vidis ale aj v tvojom pripade to bola
Chyba cukrarky pretoze mala zlu komunikaciu pretoze ked ma cukrarka dobru komunikaciu upecie to co klient pozaduje a roznymi otazkami a pod sa dokaze priblizit k jeho predstave
@anonym_e54e8a prepacte ale fakt berete niake drogy alebo ako ide o to ze je to zmiesane s karamelom spolu rokopy a nie zvlast mna si tu ifu brat aninymy do huby s kadenakymi nadavkami a poflatore
Anonymky tu nevedia oddelit hrusky od jablk
@1europa23 neviem, čo je poflatore a z akého dôvodu ťa pri konverzácii s cudzími ľuďmi napádajú zrovna drogy, ale uprac si najskôr vo svojej hlave a hlavne začni od seba a rieš podstatnejšie veci v živote - napríklad štúdium slovenčiny
@1europa23 neviem, čo je poflatore a z akého dôvodu ťa pri konverzácii s cudzími ľuďmi napádajú zrovna drogy, ale uprac si najskôr vo svojej hlave a hlavne začni od seba a rieš podstatnejšie veci v živote - napríklad štúdium slovenčiny
@anonym_48dd9e a vy sa naucte delit hrusky od jablk a potom nieco okomentujte a nekomentujte hluposti len aby ste boli zaujimava
@abbey1 asi ano ale prirovnam vam to takto idete sk dat k architektovi navrhnut byt ano a ked tiesi vasu zakazku poviete mu napr ze kuchyns bude mat 20m2 a povietr mu ze tam chcete mat napr špajzku ale nepoviete mu aky ma mat rozmer lebo si to neuvedomite a on spravi špajzku cez celu kuchynu bude to chyba vaša alebo architekta asi ťažko vaša keď srchitekt a clovek ktorí od Vas berie za niečo peniažky to ma odkomunikovať pokial by pracovsl vo firme pod niekym a pofsli by ste na neho sťažnosť mohli by ho z prsce vyhodiť takze by musel niest naslefdky za svoju zle vykonnanu pracu a presne toto je takmer ten isty priklad akurat že tu nikto naslefky niest nebude ja som chcela iba upozornit ludi z okolia ze sko to tefa je pretoze po mojej nespokojnosti sa mi zacinali ozyvat aj zname ze nebolo to bohvieco ani u nich takze tak tymto by som to uzavrela myslim si ze vsetko bolo vypovedane
@1europa23 tak toto je tak nepodarený príklad. Správne by bolo - objednáš si u architekta kuchyňu, ale nepovieš mu, že chceš aj špajzu. Tak ju neurobí a potom sa sťažuješ, že ju neurobil, lebo sa nepýtal. To je napríklad tvoj prípad s nápisom. Vôbec nebola povinnosť cukrárky sa pýtať, či chceš aj nápis. Keby sa mala pýtať na všetky možnosti, ktoré v spojení s tortou sú, tak tú objednávku nedokončite. A to isté je s kuchyňou, je toľko možností, ako to môže byť, že potom by ich práca nebolo navrhovanie kuchýň/nábytku, ale donekonečna kladenie otázok. Inak, zaujímavé je, že minimálne dvakrát si natrafila na niekoho, ktorého si náhodne našla a až po tvojej skúsenosti zrazu ľudia v tvojom okolí majú rovnaké skúsenosti (v prípade torty, to dokonca bolo až pri tvojom druhom pokuse, pri prvom si bola spokojná).
@anonym_48dd9e a vy sa naucte delit hrusky od jablk a potom nieco okomentujte a nekomentujte hluposti len aby ste boli zaujimava
@1europa23 zmazala som to radsej, co si myslím 🫣
@lizatko1009 sme dve🤣nestíham
@momalu ja to predbežne čítam, ale popravde mám dosť. Ani veriť sa mi nechce!

@abbey1 nečítala 😀 ale chcem :D nájdem to niekde?
@aurora33 Je tu niekde link. 3-4 strany späť.