icon

Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne

1europa23
31. jan 2026

Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM

anonym_60a219
1. feb 2026
@petulda333

@anonym_60a219 no ona tvrdi,ze cukrarka jej dala to cislo,lebo na fotke na inspiraciu je 2 a cukrarka sa na vek nespytala,len rovno dala 2

@petulda333 ale aj tak nedala realnu fotku svojej torty, iba stiahnutu a ociernuje cukrarku. A v uvodnom prispevku nespominala nic o cisle...

anonym_14b8e0
1. feb 2026

Baby, dajte si niektora namahu a poslite link na diskusiu cukrarke na FB… bola by sranda, keby sa tu vyjadri aj ona a zrazu by sme zistili, ze pravda je niekde uplne inde🤣🤣

Vsak pockaj, autorka, ak ju tu ozaj ociernujes, aby si este nemala ty problem.😂😂😂

petulda333
1. feb 2026
@lubmar

Teda nechapem,ako sa tu pomaly vsetky do teba pustili. Torta je naozaj odflaknuta, akoby ju dieta robilo. Takuto tortu si robia vsetky susedky len doma pre vlastnu potrebu,neponukaju ju na predaj. Kolegyne co robia doma na zakazku sa s nou vyhraju, neexistuju hentak nezarovnane neuhladene kraje,a ta "vyzdoba"😀 ako deti v druzine ked vyrabaju z papiera. A napohlad je torta malicka, za tu cenu urcite nestoji. A ako tu hovoria,ze preco si ju prebrala.. uz vidim co by urobili oni,ked je oslava nachystana,vsetci pozvani,vsetko pripravene, kde zozenies narychlo druhu?? Nastastie deti to tak nevnimaju, dietatu sa isto pacila. Ale teba ako matka,ktora ju platila, to nahnevalo. A tym akoze "poskodenim mena" sa netrap, tortu ti urcite robila nacierno bez blocku, a keby jej naozaj zalezalo na dobrom mene, tak ti ju este narychlo upravi,dorobi,alebo preda za tretinovu cenu. Ja taketo cukrarky nazyvam podvodnickami. Nabuduce, aby si sa tomu vyhla ziadaj poslat fotku hotovej torty. Dobre cukrarky to vzdy robia. Nie ze ta caka potom taketo "prekvapenie".

@lubmar tie okraje neuhladene sa teraz robia uplne bezne. Za mna je to fajn

simonka1304
1. feb 2026

Uz sa nevyjadruje..asi obeduje🙃

anonym_6f0a72
1. feb 2026

Veru, kiezby sa tu vyjadrit aj pani, ktora tortu piekla 🙂

petulda333
1. feb 2026
@anonym_14b8e0

Baby, dajte si niektora namahu a poslite link na diskusiu cukrarke na FB… bola by sranda, keby sa tu vyjadri aj ona a zrazu by sme zistili, ze pravda je niekde uplne inde🤣🤣

Vsak pockaj, autorka, ak ju tu ozaj ociernujes, aby si este nemala ty problem.😂😂😂

@anonym_14b8e0 je uz jasne,ze autorka vymysla

anonym_60a219
1. feb 2026
@petulda333

@anonym_14b8e0 je uz jasne,ze autorka vymysla

@petulda333 drama queen

anonym_f66341
1. feb 2026

Tema zmazana o 3…2…

bielasovicka
1. feb 2026
@simonka1304

Uz sa nevyjadruje..asi obeduje🙃

@simonka1304 a ako dezert si dá tortu 🤣

alica110
1. feb 2026

Tak ja som sa strane autorky. Predloha a výsledok je poriadny rozdiel, nečudujem sa, že je sklamaná. Ako torta nevyzerá zle, ale rozdiel je to obrovský.
Autorka, keď si nespokojná, mala si to riešiť priamo s cukrárkou, prevzala si tortu a teraz sa sťažuješ.

rennqa
Autor odpoveď zmazal
1europa23
autor
1. feb 2026
@petulda333

@anonym_60a219 no ona tvrdi,ze cukrarka jej dala to cislo,lebo na fotke na inspiraciu je 2 a cukrarka sa na vek nespytala,len rovno dala 2

@petulda333 nic take som nrpovedala treba poriadne citat

anonym_14b8e0
1. feb 2026
@bielasovicka

@simonka1304 a ako dezert si dá tortu 🤣

@bielasovicka a este od tejto cukrarky, na ktoru sa tu teraz stazuje😂😂😂😂😂

1europa23
autor
1. feb 2026
@alica110

Tak ja som sa strane autorky. Predloha a výsledok je poriadny rozdiel, nečudujem sa, že je sklamaná. Ako torta nevyzerá zle, ale rozdiel je to obrovský.
Autorka, keď si nespokojná, mala si to riešiť priamo s cukrárkou, prevzala si tortu a teraz sa sťažuješ.

@alica110 tortu preberal manzel nevedela som ako vyzera. Nebola mi poslata foto kazdopadne tortu sme potrebovali tiesila sl to v sprave s nou takzoez

anonym_60a219
1. feb 2026
@1europa23

@1europa23 takze v uvodnom prispevku nie je stiahnuta foto z internetu, zo stranky cukrarky?

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_14b8e0

@anonym_14b8e0 ja s anebojim nicoho a nikoho nech sa paci aby sa este nedopieklo 😂

anonym_48dd9e
1. feb 2026
@1europa23

@anonym_14b8e0 ja s anebojim nicoho a nikoho nech sa paci aby sa este nedopieklo 😂

@1europa23 to vidíme, ani negramotnosti sa nebojíte 🙂

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_48dd9e

@1europa23 to vidíme, ani negramotnosti sa nebojíte 🙂

@anonym_48dd9e 😂

alica110
1. feb 2026

Ach, ženy, aké ste zlé.

nicoletta98
1. feb 2026

Miesto plaču a vypisovania na MK by som radšej precvičovala gramatiku, pretože to sa nedá čítať.

gab1sol
1. feb 2026
@1europa23

@1europa23 akože nie? Však si sama napísala, že cukrárka sa do posledného momentu neopýtala na vek.

anonym_60a219
1. feb 2026
@alica110

Ach, ženy, aké ste zlé.

@alica110 ale ona v uvodnom prispevku nedala foto, aku tortu naozaj dostala. Tak odkial mame verit, ako vyzerala? Ohana sa tu so stiahnutou fotkou. A chut? No to mozeme a nemusime verit, kedze uz s tou fotkou zavadza...

1europa23
autor
1. feb 2026
@gab1sol

@1europa23 akože nie? Však si sama napísala, že cukrárka sa do posledného momentu neopýtala na vek.

@anonym_14b8e0 myslim si ze pani o tom vie nakolkokrat ju tam oznacili a ak oslm pisala sama som jej pisala do spravy ze niesom spokojna takze uz sa bema k vomu vyjadrovat pretoze odkomunikovana nespokojnost bola je to moja referencia mozete sa v tom najst alebo nenajst

gab1sol
1. feb 2026
@alica110

Ach, ženy, aké ste zlé.

@alica110 v čom zle? Autorka v úvodnom príspevku dala fotku, o ktorej tvrdí, že ju prevzali synovi na oslavu. Ale fotku tej torty pridala cukrárka ešte v lete.

alica110
1. feb 2026
@anonym_60a219

@alica110 ale ona v uvodnom prispevku nedala foto, aku tortu naozaj dostala. Tak odkial mame verit, ako vyzerala? Ohana sa tu so stiahnutou fotkou. A chut? No to mozeme a nemusime verit, kedze uz s tou fotkou zavadza...

@anonym_60a219 No ja som v tom, že tá foto v úvode je tá jej.

abbey1
1. feb 2026
@1europa23

@anonym_e54e8a vy budete asi učitelka slovenšťiny jak tak na vas pozeram z tej som mala inak 2 jku v škole sice to neni 1ka tak asi az take zle to so mnou nebude 😉 každopadne nema to nič spoločne s temou prispevku 😉

@1europa23 Je, je to veľmi zlé s tvojou slovenčinou.

1europa23
autor
1. feb 2026
@gab1sol

@gab1sol ano do poslefneho momentu si myslela ze to je na 2 roky pretoze sa nespytala a ja som si to neuvedomila ale tym ze ona berie zakazku ma sa informovat o detsjloch zakazky

anonym_60a219
1. feb 2026
@1europa23

@anonym_14b8e0 myslim si ze pani o tom vie nakolkokrat ju tam oznacili a ak oslm pisala sama som jej pisala do spravy ze niesom spokojna takze uz sa bema k vomu vyjadrovat pretoze odkomunikovana nespokojnost bola je to moja referencia mozete sa v tom najst alebo nenajst

@1europa23 preco si nedala realnu fotku, ktoru si dostala? Nevrav, ze si si ju neodfotila. A teda, cislo si tam potom vymenila? Mala si doma sviecku?

alica110
1. feb 2026
@gab1sol

@alica110 v čom zle? Autorka v úvodnom príspevku dala fotku, o ktorej tvrdí, že ju prevzali synovi na oslavu. Ale fotku tej torty pridala cukrárka ešte v lete.

@gab1sol Už sa tu vysmieva a útočí kvôli gramatike atď.

abbey1
1. feb 2026
@alica110

@gab1sol Už sa tu vysmieva a útočí kvôli gramatike atď.

@alica110 Tu nejde len o gramatiku. Celý prejav je k plaču. Autorka ani cukrárke nebola schopná napísať, čo presne vlastne chce. Ani mýtu stále nevieme, akú tortu vlastne dostala. Celé vyjadrovanie je zmätočné
Aspoň ja stále neviem, akú tortu objednala a akú dostala