icon

Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne

1europa23
31. jan 2026

Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM

anonym_e57075
1. feb 2026
@anonym_282415

@anonym_e57075 nečítala som uz vsetky komenty , išla som spat po nočnej, tak neviem ako sa vyvinula táto diskusia.

@anonym_282415 proste ano torta, ktoru pridala autorka z internetu (zjavne vytvorena AI) je diametralne odlisna od toho co dostala. Ale je aj uplne odlisna od tej prvej foto, o ktorej autorka tvrdi, ze preto si myslela, ze cukrarka taku tortu urobi, lebo uz taku niekedy robila. No nie nerobila. Jednat ak by aj ta foto z netu nebola AI, tak je prehnana cez filtre.
Ja uz som to autorke pisala: mne jedna kocka robila presne take torty ako ona pridala z internetu. Samozrejme nazivo neboli take ako z “vosku”. Ale ta cena pred 7 rokmi uz bola 100€…

sisa_s
1. feb 2026
@anonym_e57075

No ja tomu rozumiem takto:
Foto jedna je torta, ktora ma byt podobna s tou, ktoru ona poslala cukrarke, ze chce (tu pridala obrazok do komentov), ze taku podobnu uz cukrarka robila (uplne ine torty, ale nevadi. Autorke sa zdaju podobne)
Foto dva, kde je cislica jedna, je ta ktoru dostali pre syna.
Foto 4 je dcerina, ktoru cukrarka robila uz skor

@anonym_e57075 aaalelujaaa, konecne niekto pochopil, ze k prispevku je viacero fotiek, nie len ta uvodna, po 8 stranach utocenia bolo nacase 😀

anonym_6f0a72
1. feb 2026
@sisa_s

@anonym_e57075 aaalelujaaa, konecne niekto pochopil, ze k prispevku je viacero fotiek, nie len ta uvodna, po 8 stranach utocenia bolo nacase 😀

@sisa_s ak by sa autorka vedela vyjadrovat, pochopilo by to viac ludi a hned🤷‍♀️

sisa_s
1. feb 2026
@anonym_6f0a72

@sisa_s ak by sa autorka vedela vyjadrovat, pochopilo by to viac ludi a hned🤷‍♀️

@anonym_6f0a72 pravda, mohla napisat, ze listujte fotky doprava, je to nova funkcia na MK 😀 namiesto toho su hadky na 8 stranach

anonym_6f0a72
1. feb 2026
@sisa_s

@anonym_6f0a72 pravda, mohla napisat, ze listujte fotky doprava, je to nova funkcia na MK 😀 namiesto toho su hadky na 8 stranach

@sisa_s vseobecne sa vyjadruje tak, ze clovek ma pochopit v com je sakra problem 😀😀

gab1sol
1. feb 2026
@anonym_e57075

@gab1sol tato

@anonym_e57075 ok, túto novinku na MK som nepostrehla a ostatné fotky som si nevšimla. Ale teda, druhá fotka (s jednotkou) sa mi páči. Je vhodná aj ceny 65e, vzhľadom na prasklinku dala cukrárka zľavu 15e, čo mi príde fér. A dokonca vzhľad tej torty zodpovedá práci cukrarky, všetky jej torty sú tento štýl. Fotka pridaná neskôr je diametrálne odlišná, uplne iná technika a asi tam bude aj úplne iná cenová hladina. Od tejto cukrarky by som takú tortu vôbec neočakávala. Tak ako aj s tortou pre dievča. Sú to síce s rovnakým motívom, ale diametrálne odlišné torty.

anonym_e57075
1. feb 2026
@sisa_s

@sisa_s tak ja som to pochopila hned. Ale aj tak autorka nemohla cakat, ze dostane tortu, ktoru pridala v komentoch. Je evidentne, ze cukrarka take torty nerobi/nevie robit… autorka tvrdi, ze ta torta,ktoru poslala cukrarke je podobna s tou prvou foto. A to teda nie je ani z lietadla(tak ako torta dceri, ktora sa ani zdaleka nepodoba na tu, co ona poslala cukrarke ako predlohu a autorka tvrdi, ze sa podobaju. A preto myslela, ze aj synovi sa trafi. Ale je jasne, ze sa nepodobaju)… a nemoze cakat za 65€ tortu, ktoru ona pridala v komentoch.
Za mna je ta jej torta v pohode ak beriem do uvahy, co prezentuje cukrarka ako svoju pracu…

anonym_e57075
1. feb 2026
@gab1sol

@anonym_e57075 ok, túto novinku na MK som nepostrehla a ostatné fotky som si nevšimla. Ale teda, druhá fotka (s jednotkou) sa mi páči. Je vhodná aj ceny 65e, vzhľadom na prasklinku dala cukrárka zľavu 15e, čo mi príde fér. A dokonca vzhľad tej torty zodpovedá práci cukrarky, všetky jej torty sú tento štýl. Fotka pridaná neskôr je diametrálne odlišná, uplne iná technika a asi tam bude aj úplne iná cenová hladina. Od tejto cukrarky by som takú tortu vôbec neočakávala. Tak ako aj s tortou pre dievča. Sú to síce s rovnakým motívom, ale diametrálne odlišné torty.

@gab1sol presne tak. To sa snazim autorke cely cas vysvetlit… dakujem 😄

anonym_60a219
1. feb 2026
@sisa_s

@sisa_s aj tak ma v texte klamlive info. A ide tu zrejme o nieco ine...

anonym_f582e0
1. feb 2026

@1europa23 nuž autorka, ta torta, ktorú si dostala nie je vôbec horšia od tej, ktorú cukrarka robila predtým. Obe sú taký priemer. Takze, ak si čakala naplnenie svojich predstav, čudujem sa len tebe.
A tvoje príspevky a fotky vytvorili úplne mylnu predstavu než bola skutocna realita.

anonym_f582e0
1. feb 2026
@anonym_60a219

@sisa_s aj tak ma v texte klamlive info. A ide tu zrejme o nieco ine...

@anonym_60a219 tiež máš ten pocit? 🤫 (žeby rozhádané kamošky? ale nieco v tom bude..)

anonym_ea93dd
1. feb 2026
@lenka7477

Torty majú svoj postup, a ten je teda presne taký ako popisuješ . Aby chute prešli , aby bol korpus šťavňatý treba veru plnenie 2 dni vopred . A zdobenie na druhý deň. A rovnako ma zmiatla Tvoja žiadosť o preliatie kávou , keď išlo o tortu pre dieťa .. A ak ide o tortu na foto - je podľa mňa úplne v poriadku .

@lenka7477 veru, ja robim tortu tak, ze korpusy upeciem vo stvrtok, v piatok plnim a v sobotu zdobim, ak je na nedelu. A ak je na sobotu, tak ako kedy stiham, ale ja robim len pre nas domacich a neplnim to s mascarpone a slahackou. Ale keby aj, tak 2 dni pred je uplne v poriadku. Ja neviem, kedy ju mala plnit a potom este to musi zachladnut a tak zdobit. Aj to zdobenie predsa trva. 🫣

anonym_7d70d0
Autor odpoveď zmazal
anonym_e57075
1. feb 2026
@anonym_7d70d0
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_7d70d0 tortu s cislom 1 (druha v poradi) je ta ktoru dostali a stazuje sa na nu. Lebo chcela tortu, ktoru pridala v komentaroch. Ale neviem, kde vzala, ze cukrarka ju dokaze urobit. Lebo z jej prace je evidentne, ze nie

iwesska
1. feb 2026

V porovnani s navrhom je ta torta hrozna. Vsak tam je spolocne len auticko. Je odflaknuta a za 1kg tortu s takymto vizualom 50e je riadne mimo. Nemala si ju prebrat.

anonym_e57075
1. feb 2026
@iwesska

V porovnani s navrhom je ta torta hrozna. Vsak tam je spolocne len auticko. Je odflaknuta a za 1kg tortu s takymto vizualom 50e je riadne mimo. Nemala si ju prebrat.

@iwesska torta na obrazku stopercentne nema len jedno kilo

anonym_6f0a72
1. feb 2026
@anonym_e57075

@iwesska torta na obrazku stopercentne nema len jedno kilo

@anonym_e57075 urcite ma viac
Kilo moze mat tak 10cm bento cake nie toto🥴

anonym_9ede7a
1. feb 2026

Od autorky co koment, to perla! Ukazala sa tu ako tupelo a ktokolvek priemerne inteligentny pochopi, ze ma vazny problem sama so sebou.
Ona sa nikoho nicoho neboji, hadze negativne referencie kade tade, hlavne nech je videna a "dolezita". Ze aj tato hnusna referencia vzisla z jej jednoduchosti, hodnej pani Rafikovej, jej nedoôjde. Chyba na to vybavenie, zial.
Jej pisomny prejav a obmedzena kapacita hovoria za vsetko.
Viem si zivo predstavit komentar tej mojej kamosky cukrarky 😂 Taka jedna p... tu prisla ... dalej ani nepokracujem radsej.
No co uz, komu není vzhúru dáno, v apatice nekoupí.

anonym_e57075
1. feb 2026
@anonym_6f0a72

@anonym_e57075 urcite ma viac
Kilo moze mat tak 10cm bento cake nie toto🥴

@anonym_6f0a72 ved jasne. Urcite bolo pouzite 500g len mascarpone. Kde je slahacka, korpus, potretie atd atd

anonym_6f0a72
1. feb 2026
@anonym_e57075

@anonym_6f0a72 ved jasne. Urcite bolo pouzite 500g len mascarpone. Kde je slahacka, korpus, potretie atd atd

@anonym_e57075 presne… a za 65€ nech sa nikto nehneva sa neoplati vyberat mixer… hlavne ak ta nakoniec ohovori niekto po nete

anonym_9ede7a
1. feb 2026
@janulik2008

@anonym_9ede7a

@janulik2008
nadherna je😃 Aky ste mali krem a cesto? Chutika tak dobre ako vyzera?

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_f582e0

@anonym_60a219 tiež máš ten pocit? 🤫 (žeby rozhádané kamošky? ale nieco v tom bude..)

@anonym_f582e0 v zivote som tu pani nevidela nazivo takze nic osobne b tom nieke dakujem

anonym_7d70d0
1. feb 2026
@anonym_e57075

No ja tomu rozumiem takto:
Foto jedna je torta, ktora ma byt podobna s tou, ktoru ona poslala cukrarke, ze chce (tu pridala obrazok do komentov), ze taku podobnu uz cukrarka robila (uplne ine torty, ale nevadi. Autorke sa zdaju podobne)
Foto dva, kde je cislica jedna, je ta ktoru dostali pre syna.
Foto 4 je dcerina, ktoru cukrarka robila uz skor

@anonym_e57075 a ta foto 1 s cislom 2 na torte je tam preco? to bola predloha?

anonym_e57075
1. feb 2026
@anonym_7d70d0

@anonym_e57075 a ta foto 1 s cislom 2 na torte je tam preco? to bola predloha?

@anonym_7d70d0 to je torta, ktoru robia cukrarka niekomu inemu. Autorka usudila, ze je podobna z jej predlohou (foto ma v komentoch), cize aj tu jej zvladne. Ze su ved je jasne, ze aurorkina predloha a prva foto su dve uplne odlisne torty

zara1357
1. feb 2026

@1europa23 presne z dôvodu, že chcem aby torta, nie len chutila ale aj VYZERALA od kedy mám deti objednávam výhradne u Torty M ( už robia aj rozvoz). O cene sa nebavme, ale nikdy ma nesklamali! Každý rok objednávam torty 2 a vždy som spokojná.

anonym_7d70d0
1. feb 2026
@anonym_e57075

@anonym_7d70d0 to je torta, ktoru robia cukrarka niekomu inemu. Autorka usudila, ze je podobna z jej predlohou (foto ma v komentoch), cize aj tu jej zvladne. Ze su ved je jasne, ze aurorkina predloha a prva foto su dve uplne odlisne torty

@anonym_e57075 ved to je uplne nieco ine. ta, co dostala je potom uplne primerana. ked porovnam modru autickovu s tou mackovou, tak je ovela krajsia. tak nechapem to sklamanie. Je uplne v style aky curkarka robi. a ak dala este 15e zlavu za prasknuty fondan, to pomaly tu tortu robila za 0 ak nie za stratu. je zrejme, aky styl tort cukrarka robi, tak ak sa niekomu nepaci, tak si taku neobjednam. Co sa tyka tej AI predlohy, to je uplne nieco ine a uprimne cakat taku tortu za 50e je asi dost mimo.

anonym_e57075
1. feb 2026
@anonym_7d70d0

@anonym_e57075 ved to je uplne nieco ine. ta, co dostala je potom uplne primerana. ked porovnam modru autickovu s tou mackovou, tak je ovela krajsia. tak nechapem to sklamanie. Je uplne v style aky curkarka robi. a ak dala este 15e zlavu za prasknuty fondan, to pomaly tu tortu robila za 0 ak nie za stratu. je zrejme, aky styl tort cukrarka robi, tak ak sa niekomu nepaci, tak si taku neobjednam. Co sa tyka tej AI predlohy, to je uplne nieco ine a uprimne cakat taku tortu za 50e je asi dost mimo.

@anonym_7d70d0 suhlasim. To som sa aj autorke snazila vysvetlit

stefi_k
1. feb 2026

Este raz k postupu plnenia, ten je v poriadku. Sice nepracujem na slovensku ale v at, na extra torty mame 3 dni, pricom v pripade kontroly sa vyzaduje oznacenie datumom plnenia a podlozenie objednavkovym formularom. Standartne torty sa jeden den naplnia a druhy den finalizuju, pricom slahackove maju zaruku 4 az 5 dni o nieco dlhsie maslove kremy a najdlhsie mhd ma sacherka 9 dni. Pricom najkratsie mhd maju plnene sisky u nas, nie marmeladou ale cukrarskymy plnkamy. A aj na nasej slahcke je napisane, ze ju mame spotrebovat za 1 az 2 dni od otvorenia a to neznamena, ze jej trvandlivost je 1 den az 2 dni, ale ze sa ma dovtedy spotrebovat. Co je diametralny rozdiel.

rusalkablack
1. feb 2026
@1europa23

@anonym_e54e8a vy budete asi učitelka slovenšťiny jak tak na vas pozeram z tej som mala inak 2 jku v škole sice to neni 1ka tak asi az take zle to so mnou nebude 😉 každopadne nema to nič spoločne s temou prispevku 😉

@1europa23 slovenština je aký jazyk ???? :D