icon

Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne

1europa23
31. jan 2026

Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM

1europa23
autor
Včera o 13:49
@anonym_9ede7a

Od autorky co koment, to perla! Ukazala sa tu ako tupelo a ktokolvek priemerne inteligentny pochopi, ze ma vazny problem sama so sebou.
Ona sa nikoho nicoho neboji, hadze negativne referencie kade tade, hlavne nech je videna a "dolezita". Ze aj tato hnusna referencia vzisla z jej jednoduchosti, hodnej pani Rafikovej, jej nedoôjde. Chyba na to vybavenie, zial.
Jej pisomny prejav a obmedzena kapacita hovoria za vsetko.
Viem si zivo predstavit komentar tej mojej kamosky cukrarky 😂 Taka jedna p... tu prisla ... dalej ani nepokracujem radsej.
No co uz, komu není vzhúru dáno, v apatice nekoupí.

@anonym_9ede7a kef zacnete pisat taketo urazlive komentare verejne potom sa mozeme porozpravat od anonymu je to tske platne asi aky je vas slovnik pekny den

majkakvet
Včera o 13:50

Waw 8 stran komentov o torte. Drama vacsia ako lajcakove smsky.

1europa23
autor
Včera o 13:52
@zara1357

@1europa23 presne z dôvodu, že chcem aby torta, nie len chutila ale aj VYZERALA od kedy mám deti objednávam výhradne u Torty M ( už robia aj rozvoz). O cene sa nebavme, ale nikdy ma nesklamali! Každý rok objednávam torty 2 a vždy som spokojná.

@zara1357 nabuduce mozno vyskusam

abbey1
Včera o 13:52
@anonym_50b377

@1europa23 odsťahuj sa,zjavne ti Trenč. nerobí dobre

@anonym_50b377 Teraz som to prečítala. Bože, to je iný záhul. Žiadne bodky, čiarky, veľké písmená. Nevieš, kde končí a začína veta. Niekde dokonca ani slová nie sú oddelené.

anonym_b6e7c1
Včera o 13:53

Ja neznášam, keď idem pre tortu a cukrárka ju plní pred odovzdaním.
Potom na ňu dva dni pozeráme kým stuhne lebo krájať čerstvú tortu je za trest 🤣

K téme už to tu asi padlo.. dať dvojročnému tortu,kde sú korpusy poliate kávou?..to fakt?.. radšej si mohla dať poliať griotkou,to by bolo ešte šťavnatejšie a chutnejšie 😄

anonym_b6e7c1
Včera o 13:54
@abbey1

@anonym_50b377 Teraz som to prečítala. Bože, to je iný záhul. Žiadne bodky, čiarky, veľké písmená. Nevieš, kde končí a začína veta. Niekde dokonca ani slová nie sú oddelené.

@abbey1 ešte len na to idem len kávu zalejem 🤣🤣

oblecenie99
Včera o 13:56

No vysoká škola mi nestačí pochopiť túto diskusiu, ale už vidím, že sú listovacie obrázky, tak chápem (8 strán 🙈). Čiže, v úvode sú 4 obrázky. Prvá fotka je v takej krabičke, s dvojkou, toto chcela? A dostali druhú a tretiu fotku, kde je jednotka? Podľa mňa až taká zla potom nie je. Tá prvá v krabičke vyzerá o dosť horšie.

oblecenie99
Včera o 13:59
@anonym_b6e7c1

Ja neznášam, keď idem pre tortu a cukrárka ju plní pred odovzdaním.
Potom na ňu dva dni pozeráme kým stuhne lebo krájať čerstvú tortu je za trest 🤣

K téme už to tu asi padlo.. dať dvojročnému tortu,kde sú korpusy poliate kávou?..to fakt?.. radšej si mohla dať poliať griotkou,to by bolo ešte šťavnatejšie a chutnejšie 😄

@anonym_b6e7c1 Spomenula som si na svadobnú tortu mojej sesternice, po ktorú sme išli až do Maďarska. Bola bezpochyby najlepšia, akú som kedy jedla, také perníkové cesto, a brutálne dobrý krém, ale plnili ju vtedy, tam, ešte sme na ňu aj čakali, v deň svadby 🙈 ona sa doslova rozpadávala, ako ju krajali, ešte aj fajne teplé leto bolo. Mala som nutkanie im navrhnúť, nech rozdajú lyžice a pustíme sa do nej spoločne 😅

dm1
Včera o 14:01
@1europa23

@petulda333 pani ktora tortu pecie by sa to mala sama opytat ci je to na ten vek podla mna ale vsak to je len banalita v celkovej komunikacii

@1europa23 ten co tietu chce ma napísať aké chceš číslo a meno. Pokiaľ nenapíše, automaticky by som robila to co poslala

anonym_e57075
Včera o 14:02
@oblecenie99

@anonym_b6e7c1 Spomenula som si na svadobnú tortu mojej sesternice, po ktorú sme išli až do Maďarska. Bola bezpochyby najlepšia, akú som kedy jedla, také perníkové cesto, a brutálne dobrý krém, ale plnili ju vtedy, tam, ešte sme na ňu aj čakali, v deň svadby 🙈 ona sa doslova rozpadávala, ako ju krajali, ešte aj fajne teplé leto bolo. Mala som nutkanie im navrhnúť, nech rozdajú lyžice a pustíme sa do nej spoločne 😅

abbey1
Včera o 14:05
@anonym_b6e7c1

@abbey1 ešte len na to idem len kávu zalejem 🤣🤣

@anonym_b6e7c1 Ale pi ju až potom. Inak škoda kávy.

janulik2008
Včera o 14:33
@anonym_9ede7a

@janulik2008
nadherna je😃 Aky ste mali krem a cesto? Chutika tak dobre ako vyzera?

@anonym_9ede7a vies co uz nepamatam aka prichut 😀 bolo to 8 rokov dozadu ale bola vyborna 😀 veru skoda zjest ju bola 😀

anonym_ea93dd
Včera o 14:42
@oblecenie99

No vysoká škola mi nestačí pochopiť túto diskusiu, ale už vidím, že sú listovacie obrázky, tak chápem (8 strán 🙈). Čiže, v úvode sú 4 obrázky. Prvá fotka je v takej krabičke, s dvojkou, toto chcela? A dostali druhú a tretiu fotku, kde je jednotka? Podľa mňa až taká zla potom nie je. Tá prvá v krabičke vyzerá o dosť horšie.

@oblecenie99 ja na to cumim a inak aj ta torta, co bola akoze strasne super, ta pre dceru, tak ked som videla tu "predlohu", tak je podla na tom rovnako ako ta pre syna, co v poriadku uz nebola. Uplne rovnaky styl roboty...🫣. Tolko povyku kvoli tomu.

anonym_60a219
Včera o 14:42

Tu je jedno aku tortu dostala... Nic by sa jej nepacilo

1europa23
autor
Včera o 15:44
@anonym_60a219

Tu je jedno aku tortu dostala... Nic by sa jej nepacilo

@anonym_60a219 si predstavte ze uz som mala aj torty s ktorymi som bola spokojna tak neviem 😂

ivicatolic
Včera o 15:57

@1europa23 máš predstavu, aké bývajú staré zákusky v cukrárni, a čo všetko tam učni nahádžu... 😆? Mala si si spraviť sama, a vieš z čoho... a myslím , že deťom by bolo šum a fuk, či vyzerá ako z obrázku 👉👉👉

anonym_9ede7a
Včera o 16:08
@1europa23

@anonym_9ede7a kef zacnete pisat taketo urazlive komentare verejne potom sa mozeme porozpravat od anonymu je to tske platne asi aky je vas slovnik pekny den

@1europa23
ty sa chces odvolavat na moj slivnik? Vtipna si. Pozri ten svoj, ak by si nahodou zabudla co pišeš. Pikial nesuhladim tu s niekym, kto tu ma inak foto a kludne aj meno - a sledujem ho dlhsie, v pohode aj pod nikom pisem. To ale s ludmi, ktori maju iny prejav, celkovo na urovni. Prepac ale ty ho nemaš. Za svoju blbost obvinis cukrarku, no tlieskam. A pri takychto ludoch ako si ty velmi vitam moznost tej anonimity. Figu ti tu pomoze fotka, vobec by nemusela byt moja.
Ty si sa svojimi komentarmi predstavila dostatocne.

lubkavargova1
Včera o 16:12

Chcelo by to poznat aj druhu stranu a vyjadrenie druhej strany...hodim to na FB medzi cukrarky, verim sa pani cukrarka spozna a da nam iny level a iny uhol pohladu, co poviete?

anonym_f582e0
Včera o 16:13
@1europa23

@anonym_f582e0 v zivote som tu pani nevidela nazivo takze nic osobne b tom nieke dakujem

@1europa23 1europa23 ospravedlňujem sa, nebolo to pekne, uznávam.
Úprimne sa opýtam (naozaj neutocim), píšeš “uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne.” Tebe sa ta torta (fotka č.1) pacila? Bola by si spokojnejšia, keby vyzerala takto?
Inak je to poschodová torta, koľko kg? Ja som za takú dala 80€, zdobenie striedme, som z TN.

anonym_c554d7
Včera o 16:14

@1europa23 mamina štvrtok pecie pláty piatok robi plnky a plní potom to 24 hodín musi byt zaťažené v chladničke a sobotu ju natrie v nedeľu ráno zdobí a dáva, neviem co si myslite ze všetko sa da stihnúť za jeden den 🤣🤣🤣ak sa vám vzhľadovo nepáčila mali ste hned povedat nie sa tu sťažovať a niekomu robit ,,reklamu,,.

anonym_42a50d
Včera o 16:43
@lubkavargova1

Chcelo by to poznat aj druhu stranu a vyjadrenie druhej strany...hodim to na FB medzi cukrarky, verim sa pani cukrarka spozna a da nam iny level a iny uhol pohladu, co poviete?

@lubkavargova1 daj ptm vedieť 😁 ja som cukrárke písala.

1europa23
autor
Včera o 16:51
@anonym_9ede7a

@1europa23
ty sa chces odvolavat na moj slivnik? Vtipna si. Pozri ten svoj, ak by si nahodou zabudla co pišeš. Pikial nesuhladim tu s niekym, kto tu ma inak foto a kludne aj meno - a sledujem ho dlhsie, v pohode aj pod nikom pisem. To ale s ludmi, ktori maju iny prejav, celkovo na urovni. Prepac ale ty ho nemaš. Za svoju blbost obvinis cukrarku, no tlieskam. A pri takychto ludoch ako si ty velmi vitam moznost tej anonimity. Figu ti tu pomoze fotka, vobec by nemusela byt moja.
Ty si sa svojimi komentarmi predstavila dostatocne.

@anonym_9ede7a aj vy aj vy

lubkavargova1
Včera o 16:53
@anonym_42a50d

@anonym_42a50d ale ja to vobec nemyslim zle, len naozaj by ma zaujimal aj druhy pohlad...ze ako to bolo.

anonym_42a50d
Včera o 17:04
@lubkavargova1

@anonym_42a50d ale ja to vobec nemyslim zle, len naozaj by ma zaujimal aj druhy pohlad...ze ako to bolo.

@lubkavargova1 veď ja viem 🙂 niekedy je fajn vedieť aj druhú stranu

aurora33
Včera o 17:24

@1europa23 plakat kvôli torte 🤣🤣🥲😅😅 tak sa nauč piecť.

lizatko1009
Včera o 18:14
@anonym_42a50d

@anonym_42a50d potom daj vediet, lebo ja to len v tichosti citam a nechápem 😂😂😂

anonym_016763
Včera o 18:27
@1europa23

@anonym_14b8e0 nevidim ze by som tam napisala nieco zle nakolko sno ohrozovola tym nase zdravie a za tym si stojim a myslim so ze keby prizveme k tomu odbornikov z hygieny tiez by urcite suhlasili s mojim tvrdenim neviem ci si myslite o mne ze som niaka debilka co v zivote nic nezazila ale podla vasho komentaru asi ano 😂

@1europa23 si ma pobavila. Nabudúce si ju kúp v cukrárni a bude mať možno aj týždeň. Veď len bagety v automatoch majú dobu spotreby cez 2 týždne.

anonym_016763
Včera o 18:31
@1europa23

@anonym_f582e0 povedali ze ta prva bola lepsia chutovo ale tak isto bola aj ina napln zase co sa tyka poliatia pani mi pisala ze poliala pbocnym rozvarom za mna to citit nebolo tak isto som si objednala karamelovy krem cakala som ze bude hnedy ten krem vo vnutri a bol biely na co mi bolo povedane ze je na ceste karamel natrety ale nebolo to ani citit

@1europa23 karamel deťom? Vieš, že je karcinogénny?

anonym_016763
Včera o 18:40
@1europa23

@anonym_e54e8a vy budete asi učitelka slovenšťiny jak tak na vas pozeram z tej som mala inak 2 jku v škole sice to neni 1ka tak asi az take zle to so mnou nebude 😉 každopadne nema to nič spoločne s temou prispevku 😉

@1europa23 žiaľ bude. Písomný prejav otrasný, s hrubicami, neexistujúcimi slovami a ešte aj vulgárny.

anonym_709e73
Včera o 20:18

No tato slečna kafre do každého remesla a očividne nevie ani jedno poriadne… vidím jej inzeráty na Facebooku často.