icon

Pôrodnica v Trenčíne - 2023

pramen32
3. okt 2023

Ahojte,
máte prosím vás niekto skúsenosti s pôrodom v Trenčianskej pôrodnici za roky 2022,2023 ?
Som prvorodička, po 40, spontánne otehotnenie. Som na rizikovom, kvôli veku, ale inak žiadne komplikácie. Mám syndróm bieleho plášťa, (zlé skúsenosti v detstve) preto je pre mňa veľmi dôležitý prístup personálu.
Čo sa týka referencií, viem, že sa radí medzi tie lepšie, ale našla som aj pomerne veľa zlých referencií, hlavne ak sa niečo skomplikovalo.
Prosím vás pekne o vaše skúsenosti s touto pôrodnícou. Ďakujem moc !

Strana
z2
zdenuska0
21. sep 2024

Dobrý deň týmto by som chcela dat zlu recenziu na Trenčín (pôrodnicu). Prišla som 16.9. A 17.9. Som porodila. Nulová starostlivosť ohľadne môjho syna a mňa. Keďže som rodila cisárskym rezom bola som ubolena a zároveň aj unavená. Co sa týka toho ako sa o mňa starali popíšem. Vôbec mi na izbe neprevliekli povlecenie co by mali robiť každý deň keďže som bola po cisárskom reze sama som to nedokázala ale keďže oni nemali vôbec ohľaduplnosť a sucitnost ohľadne mňa tak som si to prevliekala sama. Žiadna hygiena !
A voči môjmu synovi novorodencovi taktiež žiadna starostlivosť. Ako to vo zvykom býva tak sa vás sestričky pýtajú ako sa vám darí ako sa cítite, mate bolesti , absolútne nič. Malého mi priniesli neprebaleneho neumyteho no katastrofa . Stále som sa sními vadila ohľadne toho a do očí mi tvrdili ze oni ho prebalovali. Ani mi nehovorili ci priberá, či dobre papá vôbec nič. Až do plaču mi bolo z toho ako sa správali voči môjmu malému. Zabudla som dodať som Rómka neviem ci to bola ta chyba, keď mali taky prístup ku mne a k môjmu malému.

Strana
z2