Skúsenosti s OZ Luna v Trenčíne?
Dobrý deň, mám odísť do OZ Luna TN sú tu ženy ktoré tam boli? Hrozne sa toho bojím aké to tam je a čo môžem očakávať ..
@melissa_19 ahoj, sice osobnu skusenost nemam, ale preco sa bojis? A teda neviem co mozes ocakavat, ale tak snad v prvom rade pomoc a podporu v tazkej situacii, v ktorej sa teraz pravdepodobne nachadzas. Drzim palce!
@michaela175 ja neviem, bojim sa že bude horšie ako je teraz- že dcéra tam nebude šťastná alebo že nebudeme mať všetko čo dcéra potrebuje bojim sa, ako to tam vyzerá a tak celkovo :/
@michaela175 ja neviem, bojim sa že bude horšie ako je teraz- že dcéra tam nebude šťastná alebo že nebudeme mať všetko čo dcéra potrebuje bojim sa, ako to tam vyzerá a tak celkovo :/
@melissa_19 a nebola si sa tam predtym pozriet? Neviem ako to mas teraz, ale tak snad tam tie zeny/matky chodia ked uz je fakt zle a teda snad v centre kde maju pomahat takymto zenam nemoze byt horsie. Mysli pozitivne. Mozes dat potom vediet ako tam je a ako to s dcerou zvladate
Mali sme v škôlke odtiaľ deti. Presne ako sa píše nado mnou keď tam už ideš, ideš do lepšieho, slúži to predsa ako pomoc. Tie deti sa medzi sebou skamaratia, mamy tiež. Všetci sa predsa nachádzajú v podobnej situácii, takže sa vedia pochopiť. Určite bude dobre, daj potom vedieť ❤️
Ajoj
Ja som tam byvala polroka a bolo tam v pohode
Ja som sa velmi nebavila s tymi ženami -chodila som do prace takze som mala menej času voľno
Ženy su tam rôzne-ale je tam velmi príjemná pani riaditeľka , aj personal
Takze sa neboj a kľudne tam choď -detičiek tam bolo veľa a isto si nájdeš aj kamošku

@melissa_19 ahoj, sice osobnu skusenost nemam, ale preco sa bojis? A teda neviem co mozes ocakavat, ale tak snad v prvom rade pomoc a podporu v tazkej situacii, v ktorej sa teraz pravdepodobne nachadzas. Drzim palce!