icon

Skúsenosti s OZ Luna v Trenčíne?

melissa_19
Včera o 13:33

Dobrý deň, mám odísť do OZ Luna TN sú tu ženy ktoré tam boli? Hrozne sa toho bojím aké to tam je a čo môžem očakávať ..

michaela175
Včera o 16:55

@melissa_19 ahoj, sice osobnu skusenost nemam, ale preco sa bojis? A teda neviem co mozes ocakavat, ale tak snad v prvom rade pomoc a podporu v tazkej situacii, v ktorej sa teraz pravdepodobne nachadzas. Drzim palce!

melissa_19
autor
Včera o 19:28
@michaela175

@melissa_19 ahoj, sice osobnu skusenost nemam, ale preco sa bojis? A teda neviem co mozes ocakavat, ale tak snad v prvom rade pomoc a podporu v tazkej situacii, v ktorej sa teraz pravdepodobne nachadzas. Drzim palce!

@michaela175 ja neviem, bojim sa že bude horšie ako je teraz- že dcéra tam nebude šťastná alebo že nebudeme mať všetko čo dcéra potrebuje bojim sa, ako to tam vyzerá a tak celkovo :/

michaela175
Včera o 20:06
@melissa_19

@michaela175 ja neviem, bojim sa že bude horšie ako je teraz- že dcéra tam nebude šťastná alebo že nebudeme mať všetko čo dcéra potrebuje bojim sa, ako to tam vyzerá a tak celkovo :/

@melissa_19 a nebola si sa tam predtym pozriet? Neviem ako to mas teraz, ale tak snad tam tie zeny/matky chodia ked uz je fakt zle a teda snad v centre kde maju pomahat takymto zenam nemoze byt horsie. Mysli pozitivne. Mozes dat potom vediet ako tam je a ako to s dcerou zvladate