icon

Ako prebieha atestácia v Trnave?

veseleocko
15. apr 2025

Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂

zuzulu1983
28. jan 2026

Ešte by som sa chcela spýtať ... dávali ste do portfôlia aj citacie , resp "parafrázy" z odbornej literatúry. Uvádzali ste nejakú literatúru v portfôliu? Či to nie je potrebné?

gregina
28. jan 2026

Ahojte. Aj mne prišiel posudok z TT, (odovdzávala som tiež v októbri) a termín prišiel akurát dnes na 3.2. Prosím Vás vie niekto ako to prebieha? Sú nejaké okruhy ktoré si treba pozrieť?

sim94onka
29. jan 2026
@gregina

Ahojte. Aj mne prišiel posudok z TT, (odovdzávala som tiež v októbri) a termín prišiel akurát dnes na 3.2. Prosím Vás vie niekto ako to prebieha? Sú nejaké okruhy ktoré si treba pozrieť?

@gregina v posudku sú otázky, na ktoré sa treba pripraviť, inak by to mala byť iba obhajoba, konverzácia

sim94onka
29. jan 2026
@zuzulu1983

Ešte by som sa chcela spýtať ... dávali ste do portfôlia aj citacie , resp "parafrázy" z odbornej literatúry. Uvádzali ste nejakú literatúru v portfôliu? Či to nie je potrebné?

@zuzulu1983 ja som nedávala nič takéto. Ja ešte čakám na poštu/termín.

renia
29. jan 2026

Aj mne prišiel posudok s tromi otázkami. Len tiež mi neprišiel ešte termín.

gregina
Autor odpoveď zmazal
gregina
Autor odpoveď zmazal
daffodil3007
29. jan 2026
@renia

Aj mne prišiel posudok s tromi otázkami. Len tiež mi neprišiel ešte termín.

@renia a nenapísali do mailu aspoň predbežný dátum? Mne tak napísali a o deň na to mi prišiel ďalší mail už s pozvánkou, nič poštou zatiaľ neprišlo

renia
Autor odpoveď zmazal
sim94onka
30. jan 2026
@gregina
Odpoveď bola zmazaná

@gregina
Ja som im už včera písala mail lebo prešlo vyše týždňa od posudku a ani mail, ani pošta. Tak mi povedali, že 5.2.obhajoba a dnes mi pošlú pozvánku (ešte nič).

renia
30. jan 2026
@gregina
Odpoveď bola zmazaná

@gregina ďakujem, kontaktné údaje na ňu mám, tak som jej teda ráno napisala a teraz večer mi odpísala, že im este predsedníčka komisie nepotvrdila termín. A že mi hneď dajú vedieť

renia
30. jan 2026
@zuzulu1983

@zuzulu1983 ja som nič z toho nedávala

daffodil3007
31. jan 2026

Žienky, a koľko ste dostali otázok v posudku?

jj_anka
31. jan 2026
@sim94onka

@gregina
Ja som im už včera písala mail lebo prešlo vyše týždňa od posudku a ani mail, ani pošta. Tak mi povedali, že 5.2.obhajoba a dnes mi pošlú pozvánku (ešte nič).

@sim94onka a kedy si posielala portfólio? Ja budem posielať budúci týždeň . Dik

zuzulu1983
31. jan 2026
@jj_anka

@jj_anka ja som posielala portfólio dnes ... tak hádam si nebudú dávať načas a ozvú sa aspoň do začiatku mája 🙂

renia
1. feb 2026
@daffodil3007

Žienky, a koľko ste dostali otázok v posudku?

gregina
1. feb 2026
@renia
sim94onka
1. feb 2026
@gregina

@gregina aj ja 2 a idem teda 5.2.

sim94onka
1. feb 2026
@jj_anka

@jj_anka 30.10. 🙂

gregina
2. feb 2026
@sim94onka

@gregina aj ja 2 a idem teda 5.2.

@sim94onka Držím palce

sim94onka
3. feb 2026
@zuzulu1983

Dievčatá gratulujem za super posudky. Ja akurát zajtra posielam portfólio ... Dajte vedieť ako ste dopadli na obhajobe ... Aj vám dali otázky v posudku?

@zuzulu1983 mne dali 2, ale skôr také všeobecné, nie priamo k portfóliu

renia
3. feb 2026

@gregina @daffodil3007 ako ste dnes dopadli? Dúfam, že výborne. Na tie otázky stačilo odpovedať stručne? Alebo asi ako dlho ste odpovedali na tie vaše otázky? @hanelka, stále nemáte termín obhajoby? Ja stále nemám.

daffodil3007
3. feb 2026
@renia

@gregina @daffodil3007 ako ste dnes dopadli? Dúfam, že výborne. Na tie otázky stačilo odpovedať stručne? Alebo asi ako dlho ste odpovedali na tie vaše otázky? @hanelka, stále nemáte termín obhajoby? Ja stále nemám.

@renia žienky, bolo zo úplne v pohodičke, najskôr sa predstavíte, poviete čo to o sebe, potom prečítajú posudok a odpoviete na tie otázky, úplne voľná debata z praxe, nič naučené. Držím palce 🙂

renia
4. feb 2026
@daffodil3007

@renia žienky, bolo zo úplne v pohodičke, najskôr sa predstavíte, poviete čo to o sebe, potom prečítajú posudok a odpoviete na tie otázky, úplne voľná debata z praxe, nič naučené. Držím palce 🙂

@daffodil3007 tak super, to sa teším, gratulujem ❤️

hanelka1
4. feb 2026
@renia

@renia už mám, zajtra idem, otázky mám tri

hanelka1
4. feb 2026
@daffodil3007

@daffodil3007 blahoželám, ja idem zajtra, už tu začínam nervovat 😁

sim94onka
5. feb 2026
@hanelka1

@daffodil3007 blahoželám, ja idem zajtra, už tu začínam nervovat 😁

@hanelka1 vidíme sa 😄

zuzulu1983
5. feb 2026

@sim94onka @hanelka1 Ako ste dnes dopadli?

hanelka1
5. feb 2026
@zuzulu1983

@sim94onka @hanelka1 Ako ste dnes dopadli?

@zuzulu1983 všetko v poriadku, bolo to fajn, komisia veľmi milá, všetky sme to spravili

stellinka2011
Včera o 19:58

Dievčatá, prosím vás v portfoliu ste sa odvolávali aj na nejakú odbornú literatúru?napr. pri metodach diagnostiky?