Ako prebieha atestácia v Trnave?
Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂
@zuzulu1983 2. atestácia, ZŠ 🙂
prišiel Ti už posudok?
ja som prácu posielala ešte 15.1. takže u mňa 60 dní uplynulo už dávno...
@wera ešte nie. Dám vediet ked príde. Ohľadom termínu obhajoby sa ti ešte neozvali?
@anonym_5c69f8 nivam je v tt
@keira nivam je kdekoľvek , tu sa nebavíme o nivame , to je pochopiteľne
@wera ešte nie. Dám vediet ked príde. Ohľadom termínu obhajoby sa ti ešte neozvali?
@zuzulu1983 veru neozvali, keď som sa pýtala na študijnom, tak mi napísali že sa ozvú, že ešte nevedia... písala som tam 24.marca, ale budem znova asi v stredu
@zuzulu1983 veru neozvali, keď som sa pýtala na študijnom, tak mi napísali že sa ozvú, že ešte nevedia... písala som tam 24.marca, ale budem znova asi v stredu
@wera tak dnes aj mne prišel posudok. Ohľadom terminu, že budú informovat zo študijného
@wera tak dnes aj mne prišel posudok. Ohľadom terminu, že budú informovat zo študijného
@zuzulu1983 ahoj, posielala som Ti správu 🙂
Dobrý deň, @zuzulu1983 , @wera už ste dostali pozvanie na obhajobu atestácie?
@silvikahudecova minulý týzdeň som už mala obhajibu. Pôvodne ma volali na 14.4 ale bola som na Erasme, tak preto až minulý týždeň. Posielajú posudky a pozývajú priebežne ako stíhajú .. aspoň tak vraveli ..
Ja som tam volala minulý týždeň. Posudok ešte nemám, ale ak bude ok, tak termín obhajoby budem mať 15.5. Mám čakať na posudok, tak čakám .
Ja som tam volala minulý týždeň. Posudok ešte nemám, ale ak bude ok, tak termín obhajoby budem mať 15.5. Mám čakať na posudok, tak čakám .
@jj_anka aj ja som minulý týždeň volala. Termín mám tiež 15.5. ale posudok ešte nemám.
@jj_anka aj ja som minulý týždeň volala. Termín mám tiež 15.5. ale posudok ešte nemám.
@silvikahudecova tak čakáme teda , snáď tento týždeň , daj vediet, keď ti príde
@silvikahudecova ja som už mala obhajobu v polovici apríla...
@silvikahudecova ja som už mala obhajobu v polovici apríla...
@wera ja mám I.atestaciu ,I.stupen ZŠ, ty si mala aku?
@silvikahudecova tak čakáme teda , snáď tento týždeň , daj vediet, keď ti príde
@jj_anka ano dám vedieť
Obhajoby robia podla ZŠ / SŠ. My sme boli SŠ ( 4 sme robili 1. atestáciu a 1 robil 2. atestáciu)
@wera aká bola porota?
@silvikahudecova boli veľmi milí, príjemní 🙂 mala som z toho super pocit
@silvikahudecova ahoj, mne práve prišiel posudok
@jj_anka no super, blahoželám. Ja ešte nemám. Došiel ti od Mgr. Suchoňovej?
@jj_anka no super, blahoželám. Ja ešte nemám. Došiel ti od Mgr. Suchoňovej?
@silvikahudecova od Masarykovej , Suchoňova by mala potvrdiť termin, ďakujem
@silvikahudecova od Masarykovej , Suchoňova by mala potvrdiť termin, ďakujem
@jj_anka ja stále nič nemám ...ale termín mi potvrdili že 15.5. popoludní....
@jj_anka ja stále nič nemám ...ale termín mi potvrdili že 15.5. popoludní....
@silvikahudecova ja som volala teraz , tak že už ma kompletný zoznam na piatok. Skus zavolať čo posudok. Posudok by si mala dostať 7 dni pred atestáciou.

@wera ešte som sa chcela spýtat .. posielala si 1. alebo 2. atestáciu? A SŠ či ZŠ? Zajtra bude 60 dní od doručenia, ale zatiaľ sa neozvali ...
@zuzulu1983 2. atestácia, ZŠ 🙂
prišiel Ti už posudok?
ja som prácu posielala ešte 15.1. takže u mňa 60 dní uplynulo už dávno...