Nájde sa tu kamarátka na kočíkovanie v Trnave?
ahojte maminy,
hľadám nejakú maminu na spoločné kočíkovanie v trnave a vymienanie si skúseností.mám 24 rokov a mám 5 mes. dcérku.moje kamarátky ešte nemajú deti a preto skúšam už aj takouto formou si nájsť nejakú dobrú kamaratku.
kolko mas rokov pripadne fotka na fb
@janette333 mam 22 ja svoje fotky len tak nezverejnujem
Ahojte mamičky, tiež nemam s kym kočikovat, tak sa kludne ozvite🙂
ahoj , neaka mamicka z kopanky . mam 15 mes. syna .
ahojte, ja mam 4,5 rocnu dcerku, teraz nechodi do skolky + pol rocnu dcerku...tak by som tej starsej nejaku kamosku/kamosa na hranie/prechadzky chcela...sme z prednadrazia, keby ste niektora mala rovesnicky/rovesnikov bolo by super...
ahojte baby, mam ročneho syna a nemam s kym kočikovat, kto sa ozve, budem len rada 🙂
ja bývam na hlinách, pri tescu
ahojte.. tak skusim aj tu 😉 ... najde sa nejaka "vesela kopa", ktora sa tiez tula sama s dietatom a chyba jej a jej dietatu "kamarat? nema ziadne predsudky a chodi von za kazdeho pocasia (okrem lejaku, fujavice a keby tanky padali 😀) ... isli by sme spolu aspon pokocikovat, ponakupovat do mesta, pripadne si niekam sadneme pokecat, postrazime si deticky vonku, ked nieco potrebujeme vybavit, vypustime ich von si pobehat atd. ... mam "ziveho" 2 rocneho syna a byvam na spacinskej (kopanka) .... 😉
@gazovicka ahoj ja mam zaujem o kocikovanie ale ja byvam na Podjavorniskej co je daleko aj moji synovia su dost zivy aj ked uz sa trosku starsi zacina krotit asi to je vekom 😀
ahojte,tiez by som sa rada stretavala s nejakou maminou z Trnavy.drobceka cakame v marci,hodila by sa mi spolocnost na spolocne kocikovanie🙂
Je tu aj mamina z okolia TT na kocikovanie?
Ahojte , my cakame babulko v maji...som z dediny pri TT... tiez by som rada kocikovala s nejakou babulou, co ma priblizne rovnaky termin 🙂 .. Kludne aj v TT ..
ahojte niekto na kocikovanie ??? byvam pri tescu ...
potom sa kludne ozvy ked budes mat cas 😉
poslala som ziadost..mozes mi do ip napisat tel.c. ja ti napisem moje a ked sa naobedujes ma staci prezvonit alebo zavolat 😉
Ahojte niekto z Trnavy na kocikovanie?okolie druzba a mesto 🙂
Ja mam termin 1.oktober hladam kamosku buducu maminu alebo ajmaminu s drobcom z Tt vyskusam aj takuto formu cisa najde nejaka blizka dusa ..byvam na prednadrazi.kludne keby nieco IP
Aj ja hľadám mamičky na prechádzky a kamošky pre našu ročnú dcérku. Sme z prednádražia 🙂
@suzane7 ahoj citam to kocikovanie a mam syna nedavno sme sa sem prestahoovali a nemam s kym kocikovat by sme sa niekedy mohli dohodnut 🙂
ahoj ja už pracujem, tak nemam čas moc , 😒
@zuzulienka22 ako stateho mas syna a kde byvate? 🙂
@sluchatka ma rok a byvame v okoli tt
Ahojte, hľadám nejakú mamičku na Prednadrazi(bývame v blízkosti kostola). Mám 29 rokov a prvého dvojmesačného spunta 🙂)
Ahojte rada by som znovu otvorila tuto temu, je tu nejaka mamicka z okolia Kopanky? Mam 8 mesacnu dcerku a hladam mamicku na spolocne kocikovanie 🙂

@janette333 ahoj tak ako teda mas zaujem o to kocikovanie?