Pomôžte mi identifikovať ženu podľa fotografií bytu
Ahojte, V utorok som spoznal v Trnave v bare s jednu babu, Myslim ze sa volala na M, Mia, Maja , Maria, Miriam alebo Miroslava.. meno si nepamatam. volal som ju laska. Ale dnes ako som sa uz doma prebudil, som zistil ze neviem jej meno ani kontakt, Nehovori vam nieco toto miesto podla fotiek? Blaznivych fotiek mam plny mobil, ktore sme za asi 2dni nafotili, ale netusim kto ona je. Pomozete? Bola ozaj uzasna.. prilozim aj fotografie z bytu.
@haley7897 velmi premyslas. Ide vikend. Odpocivaj.
@anonym_autor a ty zas nepremyslas, 2 dni si s ňou bol a nepamätaš si ani jej meno? Fotky s ňou maš ale kontakt nie? Dobra rada, nehuľ a chľastaj iba koľko zvladneš. A spravaj sa ako muž a nie idiot, šoferovať opity, veď si mohol zabiť niekoho v stave, keď si nepamätaš
...jaaj piatoček,ale trošku si predbehnú víkend ,nechcem vedieť ako to dopadne v pondelčok 😂. Identifikuj osobu podľa bytu 🤭.
...jaaj piatoček,ale trošku si predbehnú víkend ,nechcem vedieť ako to dopadne v pondelčok 😂. Identifikuj osobu podľa bytu 🤭.
@zuzanita1609 Prehladal som auto a pod sedackou spolujazca bolo toto, Sakra.. ako ju najdem, Pritom ja si pamatam tmavocervene saty ze mala..
Mozno to bol nakoniec chlap
@zuzanita1609 Prehladal som auto a pod sedackou spolujazca bolo toto, Sakra.. ako ju najdem, Pritom ja si pamatam tmavocervene saty ze mala..
@anonym_autor 🤦 nuda ťa len tak žerie,ale radšej sa choj prejsť,možno sa "Windows" otvorí 🤭. (máš aj iné "diagnózy" okrem 🐒? 😁
@anonym_autor 🤦 nuda ťa len tak žerie,ale radšej sa choj prejsť,možno sa "Windows" otvorí 🤭. (máš aj iné "diagnózy" okrem 🐒? 😁
@zuzanita1609 🙂 uz sa to otvara, na ucte bola platba v kenvele za 78 euro🙂
@zuzanita1609 🙂 uz sa to otvara, na ucte bola platba v kenvele za 78 euro🙂
@anonym_autor Aleee,si len sám a potrebuješ aspoň na koni byť za vtipného 😏. Nabudúce nepi,keď nevieš a daj si facku (bo ti ju asi nemá kto dať),keď olizneš alkohol v strede pracovného týždňa 😤. Prajem piatok, víkend bez podobných výpadkov 😜.
Ja si myslim, ze ona ta urcite uz nechce vidiet. Asi bola rada, ze sa ta vobec zbavila.
Nic sa neboj, manzel si ta najde a rovna ti fasadu
Tebe to dobre zaslapalo, dobry matros 👍 asi sa snažíš byt vtipný, ale si akurát tak trápny

@viestta horsie ze moje auto je pred domom, cize taxikom to asi nebolo.
@anonym_autor Jezkovi oci!!!! Este aj ozraty soferuje. 🙄