icon

Dlhšie vety na tetovanie, ktoré majú zmysel

Včera o 06:08

Poraďte dlhšiu vetu na tetovanie čo dáva zmysel .
Na chrbát

Strana
z2
sissy27
Včera o 06:10

@anonym_autor vazne si das vytetovat nieco co ti poradia na mk?? 🙈🙈🙈

autor
Včera o 06:11
@sissy27

@anonym_autor vazne si das vytetovat nieco co ti poradia na mk?? 🙈🙈🙈

@sissy27 🙉 prepáč, ale načo sa vyjadruješ keď nechceš odpovedať na stručnú a jasnú otázku ?
Možno sa v nejakej vete nájdem 🙂)

anonym_31d9d2
Včera o 06:14
@anonym_autor

@sissy27 🙉 prepáč, ale načo sa vyjadruješ keď nechceš odpovedať na stručnú a jasnú otázku ?

@anonym_autor akože úprimne, tiež ma to celkom zaujíma... nemá byť tetovanie vyjadrením niečoho len môjho, vlastného, niečo čím žijem, čím som? Teda najprv viem, čo chcem a potom si idem dať tetovať? A nie naopak, poraďte mi, nech sa v niečom nájdem? Anonym? O ktorom tu nikto nič nevie? Pre niekoho má zmysel aj recept na rezancovú polievku 🙄

anonym_4f5723
Včera o 06:15

@anonym_autor Mne sa veľmi páčia mená frajeriek, frajerov, mená a dátumy narodenia detí, kadejaké iné dátumy a do toho nejaké nezmyselné citáty v angličtine, prípadne čínske znaky.
Človek aspoň hneď vie, že má dočinenia s idiotom a nestráca čas.

martinmmartin
Včera o 06:17

I LOVE ZUZA

sissy27
@anonym_autor

@anonym_autor lebo sa mi chce 🤷‍♀️ kks ja neviem, ved internet je plny kadejakych citatov, tak si nieco vyber. Je to jedno, ty sa na to pozerat nebudes a ostatni to citat nebudu, tak kludne aj recept na svieckovu s domacou knedlou.

biba_18

ja tiež nerozumiem o čo ti ide. fakt nie. lebo tiež si myslím že tetovanie má byť vyjadrením tvojho postoja k niečomu ...
akože hľadáš nejaký citát?

biba_18
Včera o 06:18

no napríklad: radšej byť škaredá ako múdra 😒
😂😂

martinmmartin
Včera o 06:19

Je vzdy lepsie viacej zjest ako menej vypit

anonym_a2300c
Včera o 06:22

Radsej smutná v mercedese ako sa veselá tlačiť v autobuse
Je dostatočne dlha??

anjelicek26
Včera o 06:25

"I turned my wounds into wisdom and my pain into power." - toto ma kamaratka, ale pre nu to ma vyznam... o tom je tetovanie, ma ta to vystihovat, baby maju pravdu, ma to byt symbolicke pre teba, nie "zaujimave" pre okolie, co to mozno uvidi...

julish
Včera o 06:28

Wow! Cielom je posibit na okolie mudrejsie, ako som?

motylik2559

@anonym_autor Tak to uz bude ozaj zmysluplne tetovanie, ked len tak z brucha chces nejake vety. To je take len aby si ho mala, nic viac🙄😄 No, za par rokov, ked ta napis na chrbte omrzi, neviem co spravis...kedze je to len nejaka veta, v ktorej sa podla teba najdes🤦‍♀️

a0

“Keď dokakáš, tak spláchni a vyčisti zachod” … vety, ktoré sú ľudia dávajú tetovať, si ich dávajú preto, že to má pre nich zmysel, nie, že sa im páčila na konikovi..

anonym_e3ae3b
Včera o 06:29

@anonym_autor nepochopim nikdy trupky na MK co sa nevyjadruju k otazke, ale maju strasnu potrebu vyjadrit svoj osobny nazor o ktory nikto neziada a ani ho nezauima
Ach... K otazke - skus do chatgpt popisat seba, svoj zivot a hodnoty a moze ti vyplut zopar navrhov.

anonym_586fc6
Včera o 06:32

" na cibuli sprudka opečieme mäso ktoré sme si okorenili a osolili "..
A teraz vážne. To tetovanie má vystihovať niečo tvoje, niečo čo ti dáva zmysel. Nedávaj si nejakú hlúposť lebo to neskôr môžeš ľutovať. Pretetovanie či odstránenie potom tiež nie sú lacná záležitosť.

anonym_58b7f8
Včera o 06:32
@anonym_e3ae3b

@anonym_autor nepochopim nikdy trupky na MK co sa nevyjadruju k otazke, ale maju strasnu potrebu vyjadrit svoj osobny nazor o ktory nikto neziada a ani ho nezauima
Ach... K otazke - skus do chatgpt popisat seba, svoj zivot a hodnoty a moze ti vyplut zopar navrhov.

@anonym_e3ae3b a niekto nikdy nepochopi trupky na MK co sa nevyjadruju k otazke, ale k inym trupkam na MK. ty si presne rovnako vyjadrila svoj osobny nazor, ktory nikoho nezaujima. perpetum mobile.

oceanahory
Včera o 06:34

@anonym_autor
V kontexte súčasnej interdisciplinárnej vedeckej paradigmy možno konštatovať, že komplexná interakcia medzi kvantovo-mechanickými javmi na subatomárnej úrovni, ako sú superpozícia a kvantové previazanie, a makroskopickými termodynamickými systémami riadenými druhým zákonom termodynamiky, sa významne podieľa na emergentných vlastnostiach biologických organizmov, pričom tieto procesy sú ďalej modulované genetickou expresiou regulovanou epigenetickými mechanizmami, ktoré zahŕňajú metyláciu DNA a modifikácie histónover, čo v konečnom dôsledku ovplyvňuje homeostatickú rovnováhu, adaptívnu evolúciu druhov prostredníctvom prirodzeného výberu, ako ho formuloval Darwin, a zároveň reflektuje komplexitu neurónových sietí v ľudskom mozgu, kde synaptická plasticita a neurotransmiterová signalizácia zohrávajú kľúčovú úlohu pri kognitívnych procesoch, vedomí a schopnosti abstraktného myslenia.

😎

anonym_b54aa2
Včera o 06:35

Len tri slova v srdci maj miluj, trp a odpustaj. :D alebo 2x meraj a raz rez (tetuj) :D

biba_18
Včera o 06:35

@oceanahory v angličtine by to znelo lepšie 😒

stanislavicenka
Včera o 06:36

@anonym_autor ja stale premyslam, co v ludoch vyvola tne.pocit, ze chcu mat cely zivot na kozi nieco. Nestaci si tu vetu napisat na listok a vopchat do penazenky? Ci mas pocit, ze na kozi ma vacsi vyznam? Ani nabytok nemame cely zivot a nas vkus sa meni. To je len priklad😉. Jeden z mnohych.

oceanahory
Včera o 06:37
@biba_18

@oceanahory v angličtine by to znelo lepšie 😒

@biba_18 podla mna cinske pismo by bolo TOP 👍😅

anonym_319d93
Včera o 06:37

Naozaj 2 temy si na to musela zalozit? To sa ozaj nedavaj tetovat, ked az tak zufalo nevies co..

biba_18
Včera o 06:40

@stanislavicenka ja napríklad mám nábytok kľudne aj celý život, ak by vydržal ...
a čo sa týka tetovania, ťažko vysvetliť, mne lístok nestačí, potrebujem to cítiť ... ľudia sú rôzni. nemusíš každého chápať. stačí rešpektovať ...

stanislavicenka
Včera o 06:42
@biba_18

@stanislavicenka ja napríklad mám nábytok kľudne aj celý život, ak by vydržal ...
a čo sa týka tetovania, ťažko vysvetliť, mne lístok nestačí, potrebujem to cítiť ... ľudia sú rôzni. nemusíš každého chápať. stačí rešpektovať ...

@biba_18 zial, je to ako mor. ano, rozumiet tomu nemusim.

elenka.k
Autor odpoveď zmazal
dkethe
Včera o 06:51

i am coming to the cottage 😅

autor
Včera o 06:51
@anonym_e3ae3b

@anonym_e3ae3b ale že totálne 🤣 od rana sa nudia nemajú čo na robote. Tak si vyjadria svoj názor o ktorý sa ich nikto neprosil 🤣🙉.
Ja mam vetu svoju. Iba ma zaujímalo, že či náhodou nebude lepšia, ktorá bude mať možno väčší význam. Ale zaujímali ma aké napríklad vety môžu ešte existovať. Poradím sa s ChatGPT to je moja kamoška 😂🤌

anonym_f2a19d
Včera o 06:52

Prečo po anglicky? prečo nie po slovensky

autor
Včera o 06:54
@anonym_319d93

Naozaj 2 temy si na to musela zalozit? To sa ozaj nedavaj tetovat, ked az tak zufalo nevies co..

@anonym_319d93 a potom sú tu trúbky ktoré majú ocekovani celý MK 😂😂😂😂😂 “ty si založila DvE TeMY” “ommmmgmggggggf” 😨😨😨😨😰😰😨😰

Strana
z2