icon

Detské oddelenie Trstená

alenkamalenka
Dnes o 10:41

Ahojte chcela by som vás poprosiť o skúsenosti s týmto oddelením za posledný rok hlavne s pani primarkou Tabacakovou detskou neurologickou lebo ja mám veľmi zle skúsenosti a premýšľam či to posunúť niekde ďalej. Ďakujem za každú skúsenosť

ivka21
Dnes o 10:49

@alenkamalenka ja mam velmi pozitivnu skusenost.a to sme tam minuly rok boli niekolko krat aj lezat. Najlepsie oddelenie a lekari nozaj aj sestricky vemli mile a pozitivne. Doktori vsetko pekne vysvetlia.

alenkamalenka
autor
Dnes o 10:56
@ivka21

@alenkamalenka ja mam velmi pozitivnu skusenost.a to sme tam minuly rok boli niekolko krat aj lezat. Najlepsie oddelenie a lekari nozaj aj sestricky vemli mile a pozitivne. Doktori vsetko pekne vysvetlia.

@ivka21 to ma teší že máte dobrú skúsenosť my sme také šťastie nemali..mala som pocit že sa stále musím niekomu prosiť o nejaké informácie o dieťati vizity úplná katastrofa a pani primárka ako neurológ strašne sklamanie našťastie sme sa dostali k inému detskému neurológovi a ten nám veľmi pomohol..veľká škoda pretože som bola nadšená že konečne tu v blízkom okolí máme detského neurológa ale z našej skúsenosti sa oplatí ísť radšej niekde inde..

lusika33
Dnes o 12:39

My máme výbornú skúsenosť s pani primárkou, ako neurologom, ktorá nás prišla vyšetriť mimo službu a okamžite kontaktovala vyššie pracovisko a zorganizovala presun... Nemusela to vôbec riešiť, ale tým, že sme boli naliehavý prípad prišla po nočnej a riešila to... Patrí jej za to obrovské ďakujem