Čo vás ako prvé napadne, keď počujete Bupi?
Zaujímalo by ma, čo vás ako prvé napadne v spojení so slovom Bupi. Vopred ďakujem za vaše príspevky.
zabka, mydielko a jeho vona a samozrejme, slogan 🙂
Super pracie mydlo na skvrny 🙂
detske mydielko setrne k pokozke nasho babatka, ine nam nevyhovuju... 🙂
@katche milá mamička, keď má vaše dieťatko ekzém z lanolínu, môžete vyskúšať mydielko Bupi s olivovým olejom alebo s kamilkou - tie lanolín neobsahujú... Verím, že by mohli byť pre vás vhodnejšie.
Bupi si Vas kupi!! Ten slogan ovladam aj o polnoci 🙂
Mna hned napadne moja spokojna dcerka. Od narodenia ma velmi citlivu pokozku, vyskusali sme velmi vela kozmetiky ci z drogerie, ci z lekarne. Zo vsetkeho mala bud cervene flaky, alebo suche flaky, svrbelo ju cele telicko, bola nervozna a plakala ( ani sa necudujem ☹ ) Az ked som vyskusala BUPI kozmetiku, pokozka sa konecne ukludnila. Navyse je cenovo dostupna a ma krasnu jemnucku vonu 🙂 🙂
Mňa vždy napadnú penové bublinky a ešte si ich aj viem živo predstaviť 😀
mne napadol zelený kruh a kvetinka 🙂
bupi si vaas kupi :D:D:D:D
a kupujem s lanolinom, mi krasne vonia, na ruky
tak okrem sloganu bupi si vas kupi ja si spomeniem na jednu navstevu ako som ako vysokoskolacka brala svoju malu desat rocnu sestru do Detskeho domova Studienka / vtedy tam boli este reholne sestry/ a isli sme sa pozriet tam kde vyse roka vyrastala a ako darcek sme kupili hrkalku a sadu kozmetiky Bupi.... pre tie deti tam ...
vôňa 🙂
Hned ako prve nas napadne žabka.Kupujeme buppy šamponik,vyskušali sme aj mydlo a na pranie aj avivaž neskutočna vôna.A mame aj misku pod mydlo.Dcerka sa s nou rada hra vo vani. 🙂 🙂 🙂
Milujem kozmetiku Bupi, u nas teda hlavne fici a nesmie chybat bupi umyvacia pena, dcerky ju miluju a pouzivame ju od babatkovskych cias.
Krásne voňavé prádlo pre našich drobcov 🙂
mna pena 🙂
mna zabka, sampon, mydlo.....kupanie deti 🙂
Detske ihrisko 😀 kedze mame v Bratislave spolocnost Buppi, co ma dve interierove ihriska na vyjasenei pre vsetky vekove kategorie
Mydlo, krem
Vôňa mydla 😀
maly vo vani blaboce a clapka rucickami, lebo sa mu smyka mydielko a nevie ho chytit
Mňa zasa detské mysli 🙂 moja starka ho pouzivala veľmi dlho a ja som to tak nejak podvedome od nej prevzala. A používal ho stále, pri prvej i druhej dcerke a aj pre seba 🙂
My ho kupujeme stále. Ja mám 40 a iné nekupujem. Umývame sa ním celá rodina. Umývam si s ním aj tvár a žiadne iné mi nepasuje. Bupi milujem.
"Za svoj uspech vdacim pleti a ta mydlu Bupi." alebo "Bupi si vas kupi." ale inak ma napadne jemna vona, ziadna alergia u mojho 5 rocne syna s atopickym ekzemom. Ine mydlo u nas doma nenajdete, len Bupi. a zvlast super je to Ultra Soft - to je uzasne.
mydlo a mydlové vločky na pranie
Aj moja sekretarka pouziva mydlo bupi....
Milé mamičky, ďakujem za všetky vaše milé odpovede... Som rada, že väčšina z vás má s kozmetikou Bupi dobré skúsenosti. Aj naďalej vám budeme prinášať naše produkty do vašich kúpeľní a tešiť sa z toho, že vám tam voňajú...
Mňa prvé napadne voňavé bábätko. =) Od Bupi vždy tak pekne vonia, tak bábätkovsky.
ciste a vonave babatko 🙂 🙂

No ako prve ma napadne socik a " stare casy" 🙂