SÚŤAŽ na celý týždeň s Bupi BABY
Pošlite nám fotku vášho ušpineného dieťatka. Ukážte nám, ako vás vedia vaše deti prekvapiť a aké nezbednosti dokážu v tej svojej detskej hlavičke vymyslieť 🙂
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, na umytie vášho ušpineného nezbedníka.
Čo môžete vyhrať?
Balíček kozmetiky obsahuje:
BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI krém proti zapareninám, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l
Súťaž trvá od 27.10. do 1.11. 2014
V nedeľu 2.11. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 výherných fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Mile mamicky. SUTAZ na cely tyzden s Bupi BABY sme vcera o polnoci ukoncili.
Chcem vam vsetkym este raz podakovat za vsetky nadherne fotky vasich umazanych ratolesti.
Balicek produktov Bupi zasleme tymto 10 vyhercom: @zhalickova, @mery333, @lubka123456, @janamach, @mikaela87, @harvy27, @agataaghova, @emrazik, @danyelka11, @zojatx
Mamickam, ktore vyhrali gratulujeme a verime, ze ich balicek Bupi potesi 🙂
@michaela_bupi Aj ja mamičkám gratulujem, síce sme nevyhrali 🙂 Tento týždeň je veľmi zábavný, dozvedeli sme sa veľa noviniek, vymysleli ste ho dobre a aj výherci sú hneď oboznámený s výhrami 🙂 páči sa mi to 😉
Ešte raz dakujem za výhru 🙂
@janettan Dakujeme velmi pekne za pozitivne hodnotenie. Tesi nas to 🙂
wauuuuuuu ďakujem veľmi pekne
Jeeeeeeej 🙂 🙂 🙂 ďakujem krásne, veľmi sa teším 🙂 !
Aj kedze som v sebe zivila nadej a dufala....aj napriek tomu vyhercom gratulujem... 🙂 a na znacku nezanevrem
fňuk škoda :( ale gratulujem

Dobry den kedy bude zrebovanie s Bupi?