icon

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.

michaela_bupi
25. máj 2015

Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.

Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.

Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015

V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.
142230919213
29. máj 2015

Aj moj tatik pouziva na mna mydlo Bupi 🙂 a vraj sa s nim ako maly umyval aj on :D

michaela_bupi
autor
29. máj 2015

Milé mamičky, ešte máte 2 dni na zasielanie vašich krásnych fotiek detí s ockami do našej súťaže. Veľmi sa na ne tešíme!

gradula
29. máj 2015

Ocko ako trampolina ( to mala zboznuje a ocko dovoli :D) a nosic, ktory nikdy nepovie nie 🙂

mikaela87
29. máj 2015

Náš tato s Miškou žehlí a dokonca si spolu prečítajú aj noviny 🙂

vevuska111
29. máj 2015

Pokakaná Emmka dá zabrať :D Preto náš tatino potrebuje na to rúšku :D Zvláda to excelentne.

naolina
29. máj 2015

ja mam uzastneho manzela. Niekedy si to neuvedomujem a ziadam a chcem od neho viac. Ale ked som si robila tuto kolaz pozastavila som sa nad myslenkou- ze moj manzel je SUPER 🙂 Velmi dobre sa stara o mna, o deticky. Zo syncekom od malicka ma dobry vztiah. Vela krat ho mojkal, kupinkal, prebaloval, nosil na rucickach, robil syncekovi masaz, tancoval s nim,uspaval ho(casto krat sa stalo, ze tatinko zaspal skor ako nas Davidko) 🙂, Uci synceka respektovat a milovat maminku, casto mne doniesu kvety , spolu si citaju (obzvlast maju radi pozerat letaky), chodia na prechadzky, bicikluju sa spolu, hraju v pieskovisky, skacu an trampoline, UCI sa nebat prekazok, uci bojovat zo strachom, uci lubit sestricku , uci synceka byt jentelmenom, uci synceka "varit", v zime stale sa hraju vonku zo snehom a spolocne stavia sniehuliaka. Na 3 narodeniny prezliekol sa za klouna a cely den zabaval synceka a jeho kamaratov 🙂 Manzel je aj syncekov kadernik 🙂 osobny ochranca a zabavac 🙂 Uci Davidka plavat, uci lubit a chranit zvieratka, uci experimentovat , dava svoje naradie, spolu sportuju a maju rannu rozcvicku 🙂 ten zoznam je dost velky a dlhy 🙂 proste mam skveleho muza 🙂 som vdacna Bohu za tento dar do mojho zivota 🙂

naolina
29. máj 2015

mame este dcerku 🙂 ta je nasa princeznicka 🙂 Manzel jej to dovoli- lebo on je kral 🙂 casto chodia na prechadzky, hraju sa spolu, od malicka ju priezlliekal, kupal, robil masaze, prebaloval, Uspaval 🙂 mali sme niekolko krat aj taku noc, ze musel s dcerkou ist o 1 alebo aj 2.hej hodine rano autom aby ju mohol uspat. Manzel moj je velmi obetavy a laskyplny clovecik. Elinka ma velmi rada sa mojkat- tak on ju stale obijma a dava jej pusinky 🙂 dava jej pocitit, ze ona je vtacik 🙂 ale zaroven uci ju respektovat pravidla a lubit svoju maminku a bratceka 🙂

naolina
29. máj 2015

moj manzel je kutil🙂 vzdy nieco opravi alebo urobi sam .Pre mna je to velkou pomocou. Deti maju oryginalne hracky . Synceka uci tiez opravovat veci. Vdaka manzelovi, lebo on jediny zaraba, lebo ja som na materskej mozeme raz za cas chodievat na vylety 🙂 a spoznavat Slovensko 🙂 Este manzel je velky srandista 🙂 p.s:pozrite si foto ako on zabaval deti, ked som nebola doma (nalepky na tvare). Nomna by to nikdy nenapadlo. Manzel je iny ako som ja a tym sa doplname 🙂 Mam ho rada 🙂

bandurka1979
29. máj 2015

Naš ocino ma najradšej zábavu v prírode ale rad si pozrie aj v klude telku 😉

mirellka
30. máj 2015

náš tata veľa času nemá ale takiež vie byť niekedy v akcii 🙂

zuxik
30. máj 2015

Tatko je momentalne na plny uvazok na materskej. Takze robi vsetky co treba, ale najradsej sa hra a jasi s malym.

zuxik
30. máj 2015
lolah
30. máj 2015

Náš tato je príma chlap, o deti sa stará rád. Je najlepší na svete, iného my nechceme 😵

aisha86
30. máj 2015

Takto sa otecko stara o nase dvojicky 🙂 bez neho by som bola stratena

renaatka
30. máj 2015

Takto sa lubime s tatinkom,
Na prvej fotke mám pár dní,na druhej som zistil,že rodičia majú lepšiu posteľ a hlavne väčšiu ako ja 😃
Na tretej fotke moje prvé krocky a posledná? Tato ma dal dnes aj smyknut po smyklavke juchuu 😆

dominika006
30. máj 2015

Náš tatík sa venuje na plno cez víkendy, ked pride domov

moje2deti
31. máj 2015

Náš tatík je super chlap, vie byť prísny, ale stále sa nám venuje a nezabúda sa veľa smiať 😉.
Tatinko pomáha doma umyť riad, vysypať smeti, stíha pritom ešte prácu, obriadiť záhradu a zabaviť deti 😉.
Náš tatík má rád nielen nás a je nám veľkým vzorom, ale chodí i deti zabávať do táborov 😉.
Dokáže zo seba spraviť vodníka, slniečko i šaša, to všetko práca s deťmi radosť prináša 😉.
Táto fotka je z minulého roka, keď bol v detskom tábore pri mori ako animátor a do nejednej detskej dušičky radosť, šťastie i smiech priniesol 😉.

michaela_bupi
autor
31. máj 2015

Milé mamičky, ešte raz ďakujeme za všetky krásne foto-príspevky, ktoré ste nám do našej celotýždňovej súťaže s Bupi poslali. Súťaž sa nám skončila a my sme dnes mali veľmi náročnú úlohu, aby sme vybrali 10 naj príspevkov. Všetky fotky boli krásne, ukazovali ako originálne dokážu deti a oteckovia spolu vystrájať alebo ako zručne sa dokážu oteckovia o drobcov postarať. Všetci títo oteckovia majú náš veľký obdiv...

Aby sme mohli poďakovať viacerým zúčastneným maminkám a oteckom v súťaži, vyhodnotili sme fotiek až 20.
Tu sú výhercovia, všetkým píšeme súčasne aj informáciu do internej pošty:
majik66, xevulax, mery333, esmae, martinkaha, simona157, magimary, lara320, lussy218, vall1319, 142230919213, erika630, vevuska111, moncsi1987, naolina, slavaf, tinka266, erikakosice, lucinkak, alenocka11.

Gratulujeme všetkým výhercom a tešíme sa na súťaženie a diskutovanie s vami zase o pár týždňov, keď tu budeme s vami v rámci kampane týždeň s Bupi opäť.

michaela_bupi

aqwalin123
31. máj 2015

my zasa nic☹
ale gratulujeme vyhercom

esmae
31. máj 2015

@michaela_bupi veľmi sa tesime! Dakujemeeee 🙂

2231987
31. máj 2015

A my zase nič ☹

simona157
31. máj 2015

Aj my veeeeelmi pekne dakujeme! Mooc sa tesime 🙂

xevulax
31. máj 2015

Dakujeme pekne 🙂 velmi sa tesime

erika630
31. máj 2015

DAKUJEM velmi pekne 🙂 velmi sa tešíme 🙂

majik66
31. máj 2015

vdaka 🙂 tesime sa vsetci 🙂 samozrejme blahozelam aj ostatnym 🙂

magimary
31. máj 2015

@michaela_bupi 😵 😵 😵
ĎAKUJEME veľmi pekne!
blahoželáme aj ostatným! 🙂

mirellka
31. máj 2015

my tradične ako vždy taktiež nič 😀 😀 😀
samozrejme gratulujeme výhercom 😵 😵

vall1319
31. máj 2015

Jéééééééj...... Aj my sme tam..... ĎAKUJEME veľmi, veľmi, veľmi pekne!!! 🙂 🙂 🙂

tinka266
31. máj 2015

@michaela_bupi
Ďakujeme veľmi pekne za výber a výhru v súťaži 🙂 🙂 Veľmi nás to potešilo a aj nášho tatinka, keď som mu dnes oznámila, že som ho zapojila do súťaže a vyhrali sme :🙂 🙂