SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.
Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.
Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.
Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015
V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Milé mamičky, ešte máte 2 dni na zasielanie vašich krásnych fotiek detí s ockami do našej súťaže. Veľmi sa na ne tešíme!
ja mam uzastneho manzela. Niekedy si to neuvedomujem a ziadam a chcem od neho viac. Ale ked som si robila tuto kolaz pozastavila som sa nad myslenkou- ze moj manzel je SUPER 🙂 Velmi dobre sa stara o mna, o deticky. Zo syncekom od malicka ma dobry vztiah. Vela krat ho mojkal, kupinkal, prebaloval, nosil na rucickach, robil syncekovi masaz, tancoval s nim,uspaval ho(casto krat sa stalo, ze tatinko zaspal skor ako nas Davidko) 🙂, Uci synceka respektovat a milovat maminku, casto mne doniesu kvety , spolu si citaju (obzvlast maju radi pozerat letaky), chodia na prechadzky, bicikluju sa spolu, hraju v pieskovisky, skacu an trampoline, UCI sa nebat prekazok, uci bojovat zo strachom, uci lubit sestricku , uci synceka byt jentelmenom, uci synceka "varit", v zime stale sa hraju vonku zo snehom a spolocne stavia sniehuliaka. Na 3 narodeniny prezliekol sa za klouna a cely den zabaval synceka a jeho kamaratov 🙂 Manzel je aj syncekov kadernik 🙂 osobny ochranca a zabavac 🙂 Uci Davidka plavat, uci lubit a chranit zvieratka, uci experimentovat , dava svoje naradie, spolu sportuju a maju rannu rozcvicku 🙂 ten zoznam je dost velky a dlhy 🙂 proste mam skveleho muza 🙂 som vdacna Bohu za tento dar do mojho zivota 🙂
mame este dcerku 🙂 ta je nasa princeznicka 🙂 Manzel jej to dovoli- lebo on je kral 🙂 casto chodia na prechadzky, hraju sa spolu, od malicka ju priezlliekal, kupal, robil masaze, prebaloval, Uspaval 🙂 mali sme niekolko krat aj taku noc, ze musel s dcerkou ist o 1 alebo aj 2.hej hodine rano autom aby ju mohol uspat. Manzel moj je velmi obetavy a laskyplny clovecik. Elinka ma velmi rada sa mojkat- tak on ju stale obijma a dava jej pusinky 🙂 dava jej pocitit, ze ona je vtacik 🙂 ale zaroven uci ju respektovat pravidla a lubit svoju maminku a bratceka 🙂
moj manzel je kutil🙂 vzdy nieco opravi alebo urobi sam .Pre mna je to velkou pomocou. Deti maju oryginalne hracky . Synceka uci tiez opravovat veci. Vdaka manzelovi, lebo on jediny zaraba, lebo ja som na materskej mozeme raz za cas chodievat na vylety 🙂 a spoznavat Slovensko 🙂 Este manzel je velky srandista 🙂 p.s:pozrite si foto ako on zabaval deti, ked som nebola doma (nalepky na tvare). Nomna by to nikdy nenapadlo. Manzel je iny ako som ja a tym sa doplname 🙂 Mam ho rada 🙂
Tatko je momentalne na plny uvazok na materskej. Takze robi vsetky co treba, ale najradsej sa hra a jasi s malym.
Náš tatík je super chlap, vie byť prísny, ale stále sa nám venuje a nezabúda sa veľa smiať 😉.
Tatinko pomáha doma umyť riad, vysypať smeti, stíha pritom ešte prácu, obriadiť záhradu a zabaviť deti 😉.
Náš tatík má rád nielen nás a je nám veľkým vzorom, ale chodí i deti zabávať do táborov 😉.
Dokáže zo seba spraviť vodníka, slniečko i šaša, to všetko práca s deťmi radosť prináša 😉.
Táto fotka je z minulého roka, keď bol v detskom tábore pri mori ako animátor a do nejednej detskej dušičky radosť, šťastie i smiech priniesol 😉.
Milé mamičky, ešte raz ďakujeme za všetky krásne foto-príspevky, ktoré ste nám do našej celotýždňovej súťaže s Bupi poslali. Súťaž sa nám skončila a my sme dnes mali veľmi náročnú úlohu, aby sme vybrali 10 naj príspevkov. Všetky fotky boli krásne, ukazovali ako originálne dokážu deti a oteckovia spolu vystrájať alebo ako zručne sa dokážu oteckovia o drobcov postarať. Všetci títo oteckovia majú náš veľký obdiv...
Aby sme mohli poďakovať viacerým zúčastneným maminkám a oteckom v súťaži, vyhodnotili sme fotiek až 20.
Tu sú výhercovia, všetkým píšeme súčasne aj informáciu do internej pošty:
majik66, xevulax, mery333, esmae, martinkaha, simona157, magimary, lara320, lussy218, vall1319, 142230919213, erika630, vevuska111, moncsi1987, naolina, slavaf, tinka266, erikakosice, lucinkak, alenocka11.
Gratulujeme všetkým výhercom a tešíme sa na súťaženie a diskutovanie s vami zase o pár týždňov, keď tu budeme s vami v rámci kampane týždeň s Bupi opäť.
michaela_bupi
my zasa nic☹
ale gratulujeme vyhercom
@michaela_bupi veľmi sa tesime! Dakujemeeee 🙂
A my zase nič ☹
Aj my veeeeelmi pekne dakujeme! Mooc sa tesime 🙂
Dakujeme pekne 🙂 velmi sa tesime
DAKUJEM velmi pekne 🙂 velmi sa tešíme 🙂
vdaka 🙂 tesime sa vsetci 🙂 samozrejme blahozelam aj ostatnym 🙂
@michaela_bupi 😵 😵 😵
ĎAKUJEME veľmi pekne!
blahoželáme aj ostatným! 🙂
my tradične ako vždy taktiež nič 😀 😀 😀
samozrejme gratulujeme výhercom 😵 😵
Jéééééééj...... Aj my sme tam..... ĎAKUJEME veľmi, veľmi, veľmi pekne!!! 🙂 🙂 🙂
@michaela_bupi
Ďakujeme veľmi pekne za výber a výhru v súťaži 🙂 🙂 Veľmi nás to potešilo a aj nášho tatinka, keď som mu dnes oznámila, že som ho zapojila do súťaže a vyhrali sme :🙂 🙂

Aj moj tatik pouziva na mna mydlo Bupi 🙂 a vraj sa s nim ako maly umyval aj on :D