SÚŤAŽ na CELÝ TÝŽDEŇ: Pošlite nám foto ako vaši oteckovia s deťmi trávia čas 🙂
Pošlite nám fotku vášho manžela-partnera s dieťatkom pri akejkoľvek spoločnej zábavnej situácii, pri ktorej sú obaja vysmiati “od ucha k uchu” - ako sa veselo hrajú alebo spolu robia akúkoľvek aktivitu, ktorú si spoločne s úsmevom užívajú. 🙂
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.
Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka
Súťaž trvá od 21.9. do 26.9. 2015
V nedeľu 27.9. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najzábavnejších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Moji chlapi milujú motorky a hory 🙂 Ocko im splní aj jedno aj druhé - máme doma skúter, na ktorom ich vozí po dvore vždy keď na ňom príde z roboty (foto 1,2) a hory sme si užili tento rok v aj Tatrách (foto3 - tesne pred Zamkovského chatou, náročný výstup pre drobca, ktorý sa celý čas niesol 😀 ,foto 4 výstup na Sliezsky dom - 3h šľapanie do kopca po skalách po Tatránskej magistrále 🙂 )
Ja som mamka dvoch malých detičiek 😉 ,
som s nimi sama, bez ocka, dedkov i babičiek.
Čo vám poviem, je náročné s nimi celé dni, týždne, roky sama byť,
prídem z práce, ideme von a večer stíham už len čo to na druhý deň navariť.
Otecko zmenil prácu a teraz nám na dlhé cesty do zahraničia chodí,
domov nám až o rok na Vianoce príde, veríme, že sa nič neprihodí :- .
Náš tatík je super chlap, vie byť prísny a keď je doma,
stále sa nám venuje a nezabúda sa veľa smiať.
Tatinko pomáha doma umyť riad, vysypať smeti,
stíha pritom ešte prácu, obriadiť záhradu a zabaviť deti.
Náš tatík má rád nielen nás a je nám veľkým vzorom,
ale kým neodišiel do zahraničia chodil i deti zabávať do táborov.
Dokáže zo seba spraviť vodníka, slniečko i šaša,
vždy nám vravel, že práca s deťmi radosť prináša.
Táto fotka je z minulého roka, keď bol v detskom tábore pri mori ako animátor
a do nejednej detskej dušičky radosť, šťastie i smiech priniesol.
Do súťaže sa dvomi fotkami zapájam 😉
fotku ocka a fotku detí s dedkom pridávam.
Dedko zobral deti na celodenný výlet na pešo túru k vode,
a potom si pochutnali spolu v reštaurácii na dobrom obede.
Ešte kým sme dedka mali, deti ho veľmi radi mali, jeden druhého dopĺňali,
nonstop bláznili a smiali sa, na výlety chodili, jeden druhého zbožňovali.
Odmalička je Tomino s veľkým tatom Tominom parťák. Aj keď času je málo,tak si každú voľnú chvíľku vedia spolu vychutnať.
Futbal,bicykel,motorky a blaznenie,pri ktorom radsej ako správna,, bojazliva,, matka, odchadzam 😀
Uz ráno v posteli vyvadzaju, ako je vidiet na prvej fotke(tatovi trčia len nohy;)
Tomi rad pomáha tatovi na stavbe.do vsetkeho sa montuje a jeho aktualny slovnik pozostava hlavne xo slov-Kleber, Karbobruska, Malta a Miesacka ;)
Su to moji blázni. Tato spravil z Tomaska aj chobotnicu alebo mu rad požičia na bicykel svoju motorkarku prilbu.
Som rada,ze otec mojho syna je zaroven jeho najväčší kamos.
Milé mamičky, fotky vašich detičiek s ockami sú krásne. Ďakujeme za ne a tešíme sa na ďalšie... 😉
Ocko so Sandrou,najradšej pozerajú rozprávky v takejto polohe
Moji chlapi spolu trávia veľa času ale toto je jedna z najlepších aktivít čo náš ocko vymyslel😘😘😊

So starším kubkom na kolotococh 😄a mladšej zuzicke takto ochotne robil držiak aby sa jej dobre spalo,vsak čo neurobí tatino pre svoje lásky.