icon

SÚŤAŽ na CELÝ TÝŽDEŇ: Pošlite nám foto ako vaši oteckovia s deťmi trávia čas 🙂

michaela_bupi
21. sep 2015

Pošlite nám fotku vášho manžela-partnera s dieťatkom pri akejkoľvek spoločnej zábavnej situácii, pri ktorej sú obaja vysmiati “od ucha k uchu” - ako sa veselo hrajú alebo spolu robia akúkoľvek aktivitu, ktorú si spoločne s úsmevom užívajú. 🙂
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.

Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka

Súťaž trvá od 21.9. do 26.9. 2015

V nedeľu 27.9. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najzábavnejších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

SÚŤAŽ na CELÝ TÝŽDEŇ: Pošlite nám foto ako vaši oteckovia s deťmi trávia čas 🙂
peta2108
21. sep 2015

Moji chlapi spolu trávia veľa času ale toto je jedna z najlepších aktivít čo náš ocko vymyslel😘😘😊....oprava lebo k predchádzajúcej odpovedi mi nepridalo fotku a neviem ju zmazať 😢

anti13
21. sep 2015

Bola som s ocinom v raji samozrejme v tom našom Slovenskom, bolo super len túra má trošku zmohla 🙂 ešteže mám ocinka 🙂 😀

orlicatkooo
21. sep 2015

SuperTATO

dadica
21. sep 2015

Pri Váhu

maminamatka
21. sep 2015
ninelik
21. sep 2015

Moje blšky sa spolu najradšej zo všetkého túúúlia ♥♥♥ bočkávajú ♥♥♥ mojkajú ♥♥♥

evulienkaslx
21. sep 2015

náš tata je za každú srandu

beat
21. sep 2015

Prichytení pri "upratovaní" skrine 😖 😲 😀

babatinko666
21. sep 2015

Najradsej spolu soferujeme 🙂 hlavne ked nas mamina nevidi 🙂

bianca
22. sep 2015

Ked je Adam Durica az ten DRUHY

nela00
22. sep 2015

"Táta – to je velké dítě, které jsem měl, když jsem byl malé dítě." aj takto sa dá často vystihnúť môj tatino 🙂 bavíme sa, šantíme, kúpeme sa, kosíme, lovíme, robíme turistiku, samozrejme tatino je môj hlavný nosič 😀 a od malinka radi spíme 🙂

emita
22. sep 2015

Rozmýšľam, kto má väčšiu radosť 😀

keiperka
22. sep 2015

Fotka je z čias, keď sa naša herečka začala učiť chodiť, posielali sme si ju z ruky do ruky a jej sa to veľmi páčilo 🙂

alienka000
22. sep 2015

Takto <3
Náš tatko sa o našu vymodlenú princeznú stará tak, ako by sa mal starať o dieťa každý jeden otec 🙂

martinkaha
22. sep 2015

Na fotečkách s deťmi to je ON!
Náš tatino – šampión! 😀
V každom ročnom období,
so štyrmi drobcami sa zabaví!
Unavený príde z práce,
kŕdeľ detí chystá "pasce". 😀 
Nesadaj si tatinko,
Nepôjdeš ty na vínko! 😀
Chceme ťa pre seba mať,
Poď sa teraz s nami hrať!
Na bicykle, kopať loptu,
Okúpať sa, sánkovať sa,
Behať skákať - radovať sa!!! 😀

ena
22. sep 2015

takto vsetci moji chlapi relaxuju 🙂

emka2610
22. sep 2015
steffij
22. sep 2015

Náš super Tato

elise
22. sep 2015

Vykukaju dvaja partaci ocko a dcerka 💙

andywandy
22. sep 2015

Oteckovia su vzdy originalny 😀 mama by napriklad nezaspala na zemi straziac dieta 😀

andywandy
22. sep 2015
majulino
22. sep 2015
elise
22. sep 2015

Ocko s detickami, zahrabanie do piesku je super a ocko ako opica pre zabavu deti

tinasto
22. sep 2015
tinasto
22. sep 2015

Nakoniec nelietal šarkan, ale naša malá... 🙂

mamka_katka
22. sep 2015

Moji najúžasnejší chlapi na svete! Spolu sa hrajú, vymýšľajú, čítajú kuchárske knihy, kúpu... a keď sú už unavení, zaspinkajú 🙂

fxcvikotova
22. sep 2015

Takže,môjmu malému šibalovi vykúzli úsmev na tváričke,náš veľký šibal tatko,keď sa nechá potápať a ja z brehu sa uškŕňam tiež a fotím 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

bonitka7
22. sep 2015

Tatino a jeho púpava 🙂

juliet221
22. sep 2015

tato s nasimi troma pokladmi, chodia na tury, vylety. na hojdacky. kade tade aj po celom SR. samozrejme im robim doprovod. sak povedzme si kto by fotil. miestami ich celkom odrovna

reni1512
22. sep 2015

...oni dvaja ešte aj SPIA rovnako 😀 😀 😀
Nelka 2r. a tati Majo