SÚŤAŽ na CELÝ TÝŽDEŇ: Pošlite nám foto ako vaši oteckovia s deťmi trávia čas 🙂
Pošlite nám fotku vášho manžela-partnera s dieťatkom pri akejkoľvek spoločnej zábavnej situácii, pri ktorej sú obaja vysmiati “od ucha k uchu” - ako sa veselo hrajú alebo spolu robia akúkoľvek aktivitu, ktorú si spoločne s úsmevom užívajú. 🙂
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.
Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka
Súťaž trvá od 21.9. do 26.9. 2015
V nedeľu 27.9. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najzábavnejších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Náš ocko 🙂
Denne nám náš ocko dáva malý božtek na líčka,
denne mi moje deti povedia: „sme radi, že ho máme mamička.“
Stále ocko stojí pri nás a utrie deťom slzy,
vie nám podať ruku, keď nás niečo mrzí...
Keď je synček smutný, príde ho ocko utešiť,
podať pomocnú ruku a drobnosťou potešiť,
stojí pri ňom a ponúkne správnu chlapskú radu,
odpovedá na otázky, či sa v budúcnosti holiť a či nechať bradu.
Pomôže dcérke stále - riešiť trable, kamošky, šport i prvé lásky,
mám pocit, že už z nás bude mať čo chvíľu jemné vrásky...
Náš ocko naučil deti plávať, šplhať, bicyklovať sa i futbal hrať,
bráva nás na výlety, opekať a denne nezabúda nám kus svojho srdca dať!
Mamka vraví, že nemohla pre seba a svoje deti lepšieho chlapa vybrať,
vraj jej ku šťastiu chýba už len pre nás a pre ocka balík BUPI vyhrať 😀
Fotka je z tohto roku – v januári ocko učí dcérku lyžovať, a v júli so synom na kúpalisku.
náš tatinko je s nami každé poobedie, lebo robí len dopoludnia a čas s Vladuškou si vie užiť. často chodíme na spoločné prechádzky, no najviac sa jej páči jašenie pred spaním, cvičenie s tatom a len tato má právo ju poumývať, keĎ sa kúpe...
na fotkách sú spolu na výletoch na minifarme a na turisitke, v lete u babičky v bazéne a ešte si veľmi radi robia "selfie" 🙂
Milé mamičky, ďakujeme za všetky fotky, ktoré ste nám do súťaže poslali.
Dnes ešte máte šancu poslať zopár posledných fotiek a získať tak možnosť vyhrať jeden z 10 balíkov kozmetiky Bupi. Ak máte chuť si s nami zasúťažiť, využite dnes večer poslednú šancu fotky nám poslať. Zajtra vyberáme víťazov. Vopred ďakujeme.
@malajezibaba1 si ty kompletna? Dat chlapovu fotku na hajzli na net? Vie o tom ten chudak? A este vlastne nahe diete vo vani aj s pipikom!!!!
@malajezibaba1 Vymaž fotku svojho manžela na WC ak možes. Neviem, ci sa to da. Alebo kontaktuj admina. Cim skor. Určite su tu aj ludia ktorí ho poznaju. Toto ho može spoločensky uplne zhodit. Taketo fotky ostavaju iba doma.
@malajezibaba1 vazne vyzmaz fotky - aj muzovu, aj maleho. toto su obrazky, ktore su vtipne pre vas dvoch. ale nemyslim, ze by sa tvoj partner potesil, keby takyto obrazok nasiel na nete, nehovoriac o tom, ak ho tu niekto spoznal 😕

@janinah Ďakujem Ti veľmi pekne za prianie! Naše deti sa tak vždy hádžu na manžela, keď príde z práce, nie je ani výnimkou, že je oňho "bitka", kto prvý objíme ocka. Ale právom, zaslúži si to!
Ja samozrejme väčšinou v úzadí, čakám, kým sa na mňa ako poslednú dostane rad, aby som si tiež jeho objatie mohla vychutnať a bez toho, aby ma deti odstrkovali "teraz jááá, teraz jááá!" 🙂))