Ktoré zdravé jedlá máte najradšej ?
12. okt 2015
Ja nepohrdnem na večeru vždy niečím ľahko stráviteľným - či už je to šalát, rybka, alebo mozzarela s rajčinou. Telo nemusí v noci pracovať na maximum, nemetabolizuje ťažké jedlo, ja sa ráno cítim fajn a odrazí sa to aj na mojej pleti 🙂
Predošlá
Strana
z2
jooooj toho je tak veľa: hokaido polievka, cvikla pečená so syrom, ryby, krevety na cesnaku, šaláty (ale bohužial s dresingami), špagety s kvalitným pestom, ale aj telacina s omáčkami, pečený králik, ......
tiež sa snažím jest lachsie jedla - rybku, alebo kuracie masko so zeleninou - mne nastastie tieto ZDRAVE jedla aj chutia 🙂
Ja mám rada tuniaka,rybu na masle, všetku zeleninu a na večeru mámw s mužom vo zvyku sa dat mozzarelu s paradjkou a sem tam nejaké vinko k tomu. 🙂
Predošlá
Strana
z2

idealne pre mna mozzarella, rajciny, olivovy olej a casto si k tomu supnem zeleninovy salat. alebo tuniaka so zeleninovym salatom. vecer som proste salatova. milujem zeleninu a syry. neviem sa ich dozrat.
@pumpkincake suhlasim, potom neviem spat. ale chvalabohu, uz som si od sladkeho odvykla. take moje male vitazstvo 🙂