icon

Ktoré zdravé jedlá máte najradšej ?

lucia_vichy
12. okt 2015

Ja nepohrdnem na večeru vždy niečím ľahko stráviteľným - či už je to šalát, rybka, alebo mozzarela s rajčinou. Telo nemusí v noci pracovať na maximum, nemetabolizuje ťažké jedlo, ja sa ráno cítim fajn a odrazí sa to aj na mojej pleti 🙂

Strana
z2
mawka
13. okt 2015

idealne pre mna mozzarella, rajciny, olivovy olej a casto si k tomu supnem zeleninovy salat. alebo tuniaka so zeleninovym salatom. vecer som proste salatova. milujem zeleninu a syry. neviem sa ich dozrat.
@pumpkincake suhlasim, potom neviem spat. ale chvalabohu, uz som si od sladkeho odvykla. take moje male vitazstvo 🙂

katka708
13. okt 2015

jooooj toho je tak veľa: hokaido polievka, cvikla pečená so syrom, ryby, krevety na cesnaku, šaláty (ale bohužial s dresingami), špagety s kvalitným pestom, ale aj telacina s omáčkami, pečený králik, ......

mawka
13. okt 2015

@katka708 co bohuzial 🙂 urob si jogurtovy s bylinkami, kvapni tam olej, balsamico alebo daj trosku horcice, uvidis aka mnamka a bezbolestna 🙂 dresingy su super.

katka708
13. okt 2015

@mawka aj také robím, aj cesnak občas pridávam a rôzne to striedam ale keď mne najviac chutia také kalorické z obchodu 😀 a potom celý šalát stráca význam 🙂

mawka
13. okt 2015

@katka708 vies co su tie fixy na salaty? ta zmes bylin v malom sacku. je to mensie zlo. tak to si trochu nasypem do jogurtu, lyzicku vody a trochu oliv. oleja. a hned to ma bomba chut, ako z obchodu 🙂 len si musis poskusat, ze ktore ti zapasuje.

wicka5
13. okt 2015

tiež sa snažím jest lachsie jedla - rybku, alebo kuracie masko so zeleninou - mne nastastie tieto ZDRAVE jedla aj chutia 🙂

kupcovci
13. okt 2015

Ja mám rada tuniaka,rybu na masle, všetku zeleninu a na večeru mámw s mužom vo zvyku sa dat mozzarelu s paradjkou a sem tam nejaké vinko k tomu. 🙂

Strana
z2