Nepremyslené parkovanie pokazilo inak dobré ubytovanie
Toto som fakt nedomyslela. Vybrali sme pekné ubytovanie, dobrá poloha, dobrá cena, všetko vyzeralo super.
Len parkovanie som prešla štýlom „veď nejako zaparkujeme“.
Nezaparkovali sme nejako. Každý večer krúženie po uliciach, rezidentské zóny, platené miesta, stres z pokuty. Úplne nám to kazilo pobyt.
Nabudúce už ubytovanie bez jasného parkovania pri ceste autom neberiem.
Len teraz rozmýšľam, či to mám spomenúť aj v recenzii, keď ubytovanie samo o sebe bolo v poriadku, alebo je to skôr moja chyba, že som si parkovanie neoverila dopredu.
Parkovanie? To je jedna z prvých veci ktoré zisťujem keď si zajednavam ubyttko
@anonym_b61078 No vidíš, už aj ja :-/
A kde ste to boli v SR zahranicie? Tiez si vzdy sledujem ako je to s parkovanim, samozrejme je to dolezite.
@anonym_b61078 No vidíš, už aj ja :-/
@anonym_autor tak zas nič strašne sa nestalo, si poucena do budúcna a tým je to vybavené
Spomenut to mozes, aby si na to dalsi navstevnici dali pozor, ale nie je to nieco, co majitel mohol ovplyvnit. Preco ste nenechali auto na kraji mesta, nemuseli ste sa stresovat parkovanim v centre.
ja by som to spomenula - ubytko ok, problém je s parkovaním ... nie každý tam musí prísť nevyhnutne s vlastným autom ...
Negatívnu recenziu by som kvôli tomu nedávala, v rámci ale pozitívnej recenzie by som to okrajovo spomenula.
Keď ideme niekam autom vždy ako prvé riešim parkovanie. Vo vyhľadávačoch zadam vo filtrov vždy parkovisko. Je mi jedno či grátis alebo za poplatok ale kde nemam istotu že zaparkujem (overím pred booknutim u prevádzkovateľa), tak Tále ubytko ani nebookujem a ani vtedy keď mi povedia veď na ulici sa zaparkovať da
Ak tam v popise ubytovania bolo jasne napisane ze bez parkovania tak mozes max spomenut ze pre zlepsenie kvality ubytovania by mohli pouvazovat o parkovani. Vela ubytovani ani nema moznost ubytovanie zabezpecit ale to im neubera na kvalite, kludne ta mozu v sprave ponavigovat na najblissie platene alebo neplatene parkovisko aj to je pomoc ak si v cudzom meste. A teda ano prarkovanie je prva vec co pozeram na ubytovani, vela chodime autom lebo manzel nerad lieta a toto riesim casto. Ucime sa kazdou novou skusenostou, nenechaj sa znechutit.
Parkovanie si zisťujem predsa hneď, je to tvoja chyba, nevadí nabudúce budeš vedieť, ja vždy pozerám Google mapy, a všetko
@anonym_autor To je tvoja chyba-hlúposť, ja ak som niekde išla autom vždy som riešila parkovanie ako prvé. To že si ty neriešila je tvoja blbosť fakt a nie je to vada ubytovania nakoľko väčšina hostí autom nepríde a nepotrebuje parkovanie. To ako keby dáš recenziu že izby boli pekné, ale steny béžové čo ti prekážalo lebo ty si chcela biele...
Zaujimave ako sa spolocnost vyvija. V minulosti by bolo uplne tabu zobrat si megafon a na verejnosti oznamovat ludom ich momentalne boliestky co su relevantne iba pre nich.....a dnes? Kazdy ma predstavu ze jeho ponosy su urcite priorita #1 pre cely svet a vsetko si riesi na plnu hubu na verejnosti uplne akoze normal.
@anonym_autor podľa toho, čo malo ubytovanie uvedené: vlastné parkovanie, parkovanie v okolí, bez parkovacieho miesta...
Ahoj, recenzie sú spravované majiteľom ubytovania. Mám skúsenosť, že to,čo sa nepáči zmažú. Stalo sa mi,že apartmán vôbec nezodpovedal popisu, parkovanie malo byť na dvore,nebolo. Najprv som nechcela písať nič, ale booking ma stále otravoval, tak som dala vzhľadom na všetko hodnotenie, kde vyšiel priemer 5. Zmazali ho.🤷♀️
to, ze sa tam neda parkovat je fakt, nie negativna reakcia. Ty ani oni za to nemozu ale buducim ucastnikom tato info velmi pomoze. napis
Ahoj, recenzie sú spravované majiteľom ubytovania. Mám skúsenosť, že to,čo sa nepáči zmažú. Stalo sa mi,že apartmán vôbec nezodpovedal popisu, parkovanie malo byť na dvore,nebolo. Najprv som nechcela písať nič, ale booking ma stále otravoval, tak som dala vzhľadom na všetko hodnotenie, kde vyšiel priemer 5. Zmazali ho.🤷♀️
@kikulienkadd na booking? Ja som napisala vzdy pravdu a nikdy nezmazali.
neuveritelne, tak ty si si povedala, ze ved nejako zaparkujeme, a teraz by si to chcela dat do recenzie? je to len a len tvoja chyba, parkovanie si vzdy pozeram vopred, aj ci je, a aj za kolko, a aky typ parkovania
@anonym_autor Tak pokial ubytovanie nemalo uvedene, ze zabezpecuje aj parkovanie, tak nechapem, preco by za to malo dostat negativnu recenziu. Do recenzie by som dala, ze kedze je ubytko bez parkovania, treba hladat v okoli miesto kde sa da zaparkovat, co moze byt problem. Vela ludom to pomoze a hotelu to nedava minusove body. Su ludia co pridu vlakom, lietadlom, transferom (nepises, kde to vlastne bolo, ci na SK ci zahranicie), tak nepotrebuju parkovacie miesto a to ze hotel ich nema, im nebude vadit. Ti, co idu autom, si zrejme vyberu radsej iny hotel ktory to parkovanie poskytuje.
Tak ak ste v nejakom primorskom letovisku v juli/auguste je to vzdy o drzku. Vacsinou su to oblasti co niekolkonasobne prekrocia pocet obyvatelstva a vela parkovania tam nie je. Ked idem na apartman tak len s parkovanim v garazi a v hoteli taktiez rezervujem a informujem sa pred odchodom.
Kludne to recenzuj, lebo slusny hotel, penzion, privat ti parkovanie ponukne. Napr. Ides s busom do Bibione a bus tam je cely tyzden, ako sa ma nasinec vyznat v ich realiach, to je prve, co sa ma riesit, parking. Prepravca neriesil a nasiel si bus nasilne otvoreny......volat policiu kvoli poistivni, zhanat tlmocnika, doma opruz s poistovnou... 🚩
Podľa toho, ako to mali riešené na bookingu, resp. tam odkiaľ si to objednávala. Ja som raz vyslovene potrebovala hotelovú garáž. Vyberala som hotel, ktorý mal garáž v popise za poplatok bez rezervácie dopredu. Prišli sme tam, garáž nikde, verejná na konci ulice. Tak to som nadávala. Mali to zle popísané. Nakoniec bola ale tá garáž v pohode, sídlila tam polícia, tak to bolo bezpečné.
@kikulienkadd na booking? Ja som napisala vzdy pravdu a nikdy nezmazali.
@mirage ...no nie je tam,čo si mám myslieť? Ja som vždy veľmi pozitívne naladená, chápavá hostka, veď dovolenka, ale v tomto prípade nemohli dostať dobré hodnotenie.
Podľa toho, ako to mali riešené na bookingu, resp. tam odkiaľ si to objednávala. Ja som raz vyslovene potrebovala hotelovú garáž. Vyberala som hotel, ktorý mal garáž v popise za poplatok bez rezervácie dopredu. Prišli sme tam, garáž nikde, verejná na konci ulice. Tak to som nadávala. Mali to zle popísané. Nakoniec bola ale tá garáž v pohode, sídlila tam polícia, tak to bolo bezpečné.
@tilly nám sa toto stalo v Arose. Hotel v popise že garáž za poplatok. Len zabudli doplniť že počet miest obmedzený a treba rezervovať dopredu. Prídeme tam a že obsadené (keďže mali 20 parkovacich miest a 60 izieb). Ale tak neďaleko bol parkovací dom. Parkovné vyšlo v podstate na rovnako.
Co s tym ma spolocne ubytovanie, ze ty si nevedela najst parkovacie miesto? Za toto by som urcite nedavala negativnu recenziu, kedze ubytovanie evidentne parkovanie neponukalo. Mala si si to overit vopred a vybrat take ubytovanie, ktore parkovanie ponuka a vie zabezpecit.
Toto si ale zisťuješ vopred. V recenzii by som jedine spomenula ze odporúčaš hotelu informovať klienta o možnostiach parkovania ale kvôli tomu by som určite neznížila hodnotenie. Lebo ľudia si nič nezistia, potom panikária a dávajú negatívne hodnotenia, ako zvažuješ aj ty.
Nám teraz pri potvrdení hotel poslal možnosti kde presne sa dá zaparkovať a ceny. Keďže to bolo úplne v historickom centre, vlastné parkovisko nemali k dispozícií. Síce sme si to zisťovali aj sami, ale ako služba zákazníkovi je to super.
@tilly nám sa toto stalo v Arose. Hotel v popise že garáž za poplatok. Len zabudli doplniť že počet miest obmedzený a treba rezervovať dopredu. Prídeme tam a že obsadené (keďže mali 20 parkovacich miest a 60 izieb). Ale tak neďaleko bol parkovací dom. Parkovné vyšlo v podstate na rovnako.
@sense keď je niekde napísané "rezervácia nutná ", hneď rezervujem. Presne takto sme to mali v Monaku. Veľký hotel, garáž pre 20 áut. Tam som hneď s izbou rezervovala garáž. Len keď je niekde napísané parkovanie bez nutnosti rezervácie, tak to tak beriem. Pri come sme mali napísané, že parkovanie v cene, tak to zavazilo, lebo ostatné ubytka to nemali, len akosi pani nenapísala, že 500m od domu a minimiestecko. Ešteže sme mali malú fiatku z požičovne. Keby sme boli našim, tak by sme sa nezmestili.
@kikulienkadd ubytko nema ako na bookingu mazat recenzie

Parkovanie? To je jedna z prvých veci ktoré zisťujem keď si zajednavam ubyttko