Nepremyslené parkovanie pokazilo inak dobré ubytovanie
Toto som fakt nedomyslela. Vybrali sme pekné ubytovanie, dobrá poloha, dobrá cena, všetko vyzeralo super.
Len parkovanie som prešla štýlom „veď nejako zaparkujeme“.
Nezaparkovali sme nejako. Každý večer krúženie po uliciach, rezidentské zóny, platené miesta, stres z pokuty. Úplne nám to kazilo pobyt.
Nabudúce už ubytovanie bez jasného parkovania pri ceste autom neberiem.
Len teraz rozmýšľam, či to mám spomenúť aj v recenzii, keď ubytovanie samo o sebe bolo v poriadku, alebo je to skôr moja chyba, že som si parkovanie neoverila dopredu.
@sense keď je niekde napísané "rezervácia nutná ", hneď rezervujem. Presne takto sme to mali v Monaku. Veľký hotel, garáž pre 20 áut. Tam som hneď s izbou rezervovala garáž. Len keď je niekde napísané parkovanie bez nutnosti rezervácie, tak to tak beriem. Pri come sme mali napísané, že parkovanie v cene, tak to zavazilo, lebo ostatné ubytka to nemali, len akosi pani nenapísala, že 500m od domu a minimiestecko. Ešteže sme mali malú fiatku z požičovne. Keby sme boli našim, tak by sme sa nezmestili.
@tilly no v našom prípade to napísané nebolo, len že hotel má parkovisko. My sme to potom riešili, odpoveď bola, recepčná vám to pro potvrdení asi zabudla napísať. Lebo na booking nič o rezervacii spomenuté nebolo. Od tej doby vždy pred rezervovanim píšeme priamo do hotela či treba alebo netreba rezervovať, lebo už len na to že parkovisko je neveríme. A vždy písomne, pekné čierne na bielom.
Keď sme boli v prahe tak tam bolo napísané parkovisko, za poplatok, a bolo treba poslať číslo auta s to brali automaticky ako rezervaciu
autorka keby si ešte napísala kde to bolo .
@tilly no v našom prípade to napísané nebolo, len že hotel má parkovisko. My sme to potom riešili, odpoveď bola, recepčná vám to pro potvrdení asi zabudla napísať. Lebo na booking nič o rezervacii spomenuté nebolo. Od tej doby vždy pred rezervovanim píšeme priamo do hotela či treba alebo netreba rezervovať, lebo už len na to že parkovisko je neveríme. A vždy písomne, pekné čierne na bielom.
Keď sme boli v prahe tak tam bolo napísané parkovisko, za poplatok, a bolo treba poslať číslo auta s to brali automaticky ako rezervaciu
@sense a ešte je fajn občas sa opýtať aj na výšku garáže 😀 . Už sa nám stalo aj také, že sme nevošli dnu kvôli výške auta
@anonym_autor Spomenula by som to v recenzii, ze treba si dat pozor, ale urcite by som za to hodnotenie neznizila (ak nebolo v popise klamlivo uvedene, ze parkovanie je zabezpecene). Napr v takej Stiavnici v centre je problem zaparkovat, ale ubytko moze byt super. Kedysi sme s muzom chodili na vylety vlakom, busom a vobec nam teda parkovanie nebolo treba. Teraz uz chodime autom, je to prva vec, ktoru pozerame, ze ako je zabezpecene parkovanie. A takisto nam velakrat tato info z recenzii pomohla, ked sme hladali ubytko my.
Myslim, ze to môžeš napísať v časti, čo sa ti nepáčilo a je to dôležitá informácia pre hosti
@sense to mi zas kamarátka hovorila, že v Prahe v nejakom hoteli majú zákaz elektrických áut. Že sa ľudia tiež pekne obabrali, keď tam prišli s teslou
@tilly tak možno sa boja explózie ak majú podzemnú garáž. U nás pred tromi rokmi tak buchla Tesla v garáži, tri paneláky museli evakuovať, a zhorelo 24 áut zo 40 zaparkovaných. Ale teda tým že to bolo o štvrtej ráno, tri rany ako zdela. Vynášali celý deň obhorené auta Našťastie nase mini sídlisko je stavané stylonze tri bytovky maju jednu podzemnú garáž , ďalšie tri svoju podzemnú a zvysne štyri svoju.
Spomenut v recenzii urcite. Ale nie je to dovod na znizenie- niektori idu vlakom, autobusom, stopom, dovozom, po vlastnych.....A ja pisem do recenzie aj, ci sa da zmestit autom (ak su netradicne parkovani). Raz sme mali tak uzke miesto, ze sme nevedeli vyparkovat z garaze, ak niekto pri nas zastavil🙄🙄
@kikulienkadd ubytko nema ako na bookingu mazat recenzie
@natalka13 ok,ale moja negatívna recenzia tam nie je a celkovo má dnes dané ubytovanie 7 alebo 9 recenzií z veľmi nedávnej minulosti. Moja recenzia z pred 4 mesiacov ani žiadna iná staršia tam nie sú.

Tiez pozeram moznosti parkingu, dopravne spojenia s centrom....
toto je staznost na ubytko typu v mori bola studena voda.