Ako často periete?
Ahojte baby, sme doma styria, z toho dve male deti a pracka ide u nas asi tak 5x do tyzdna, to aj vy tak casto pravate, ci len ja robim daco zle? 😁
Pripadne ak mate nejake typy, ako to lepsie zorganizovat, sem s nimi 🙏🙂
Skúšala si použiť lupu je tu xy diskusií o praní
a je uplne jedno kto kedy ako perie , ked treba oprať tak operiem alebo snad sa budem riadiť podľa toho ako perú iný a bude sa mi doma kopiť špinavé prádlo
@minesasubu tak na co odpovedas, ked sa ti diskusia nepaci? Myslim, ze pravidla fora som nou neporusila, ked ju nevymazali, takze?
My sme doma takisto styria a periem este castejsie, jediny den, kedy neperiem, je nedela, to som si dala zavazok 😀 dakedy ma to hnevalo, ze nic ine len dookola vyprat, poskladat, pozehlit, ulozit do skrin a odznova. Ale uz som si zvykla 😂
A pozeram, ze zasa sa nam tu zisli mudrlantky, na co taka diskusia a na co je to komu vediet, nuz damy, tak na co odpovedate? Fakt ma to zaujima.
Chcem sa zapojit do diskusie?
Ano - odpoviem normalne.
Nie - skrolujem dalej.
Jednoduche, ci???
Cca 5x, 2x farebne na 40, 1x farebne na 30, 1x biele a 1x cierne, niekedy pustim uteraky osobitne aj... A potom podla potreby, napr. cez vikend som prala 3 plachty a 2 biele uteraky na 60. Aj pradlo menim podla potreby, v lete castejsie, ale tak aj rychlejsie uschne. Rifle po tyzdni napriklad, ak nie je nejaky problem. Vcera maly hodil mikinu po 1 dni, lebo na vytvarnej sa pomaloval, tak som to len zaprala, kedze teraz nemam tolko na 30. Mame zhora plnenu pracku, takze mensi bubon ako vela zboku plnenych.Mam pocit, ze stale je co prat. 🤣 Ked su deti cez leto mimo, tak periem za tyzden asi 2x, lebo ja mam HO, tak nemam toho vela a muz je tiez taky setrny, plus tricka akratasy zaberu menej ako mikiny a teplaky. 😁 Potom su casy, ked vyberiem oblecenie pre maleho po starsom z vriec a periem za tyzden aj 10x, vyberiem aj druhy susiak.
@minesasubu tak na co odpovedas, ked sa ti diskusia nepaci? Myslim, ze pravidla fora som nou neporusila, ked ju nevymazali, takze?
@anonym_autor ja som nepisala že sa mi diskusia nepáči len že je ich tu je desiatky
a lupa ulahčuje hladanie stačí ju použiť
Ja veru periem len cez vikend 😀 To davam vacsinou farebne a cierne, cize dve pracky. Biele raz za mesiac, nakolko toho mame v nasej domacnosti uplne ze najmenej. 😂
@anonym_autor Podľa potreby. Ale často.
@anonym_autor my sme 4-ja, traja dospelý a jedno dieťa 2 a pol roka a perieme každý deň niekedy keď periem všetko osobitne uteráky, utierky, mopy, tak ide práčka aj 4 krát denne
@anonym_autor my sme 4-ja, traja dospelý a jedno dieťa 2 a pol roka a perieme každý deň niekedy keď periem všetko osobitne uteráky, utierky, mopy, tak ide práčka aj 4 krát denne
@anonym_b23f1c 4 - ja to ako štyrija? 🙂
@anonym_b23f1c 4 - ja to ako štyrija? 🙂
@anonym_364c9a áno 🙂
5 pračiek za týždeň? Haha tiež sme 2 dospelý a dve deti, ale ja reálne 10 pračiek za týždeň dávam 😃
@anonym_autor Zas tá istá téma? Už 28569037 x ? Ste normálne?
@anonym_autor periem takmer denne, 5 clenna domacnost. Ak chceme mat ciste veci, uteraky ci postel.pradlo tak to inac nejde...
caste pranie neni ok nici materialy noa voda lacna neje, byvam sama periem raz do tyzdna, postelne menim raz za mesiac v zime noa v lete 2x za mesiac, na 60tke postelne utierky na riad uteraky, ostatne na 40tke 😀
To čo za otázka? Veď každý podľa potreby. Či ty chceš podľa mňa, či podľa iných anonymov?
Dvaja dospelí, dve deti. Staršia má hip hop, súťaže, mladšia dva roky. Čiže perieme nonstop. A keď nie oblečenie naše, tak sa perie posteľné, deky, vankúše, podsedáky, bundy, tenisky. Furt niečo. Práčka u nás nemá oddych nikdy 😆

Skúšala si použiť lupu je tu xy diskusií o praní
a je uplne jedno kto kedy ako perie , ked treba oprať tak operiem alebo snad sa budem riadiť podľa toho ako perú iný a bude sa mi doma kopiť špinavé prádlo
https://www.modrykonik.sk/forum/udrzba-upratovanie-cistenie-a-pranie/ako-casto-periete-9/