Ako odstrániť zatuchnutý vzduch bez sprejov?
Prisla som domov po mesiaci aj ked vetram tento starsi byt sa mi zda taky zatuchnuty, co pouzivate, ja som nepouxivala nikdy nic a spray by som nechcela .
@anonym_autor air wich, automatický osviežovač,
sem tam umýjem podlahu s avivážou 😉
vetrať, vetrať a pri najhoršom prípade vymaľovať - milujem tú vôňu, ak je čerstvo vymaľované
Ja pouzivam doma casto aroma difuzer s roznymi vonami, niektore dokonca liecia😉
kavová usadenina
Kup nejaky prirodny esencialny olej, nakvapkaj par kvapiek na tanierik, zalej vriacou vodou nech sa rychlejsie uvolni aroma. Mozes opakovat, mozes nechat ten tanier stat niekde kde prudi vzduch a je teplo, napriklad na parapete
Starší byt tak aj starší nábytok? Plesne?
@januska12323
Byt je suchy ziadne plesne, ale vsetko zariadenie je
starozitne a teraz som na PN takze prevlacanie tazkeho nabytku a malovanie neprichadza do uvahy a byt upratujem kazdy tyzden.
Vonne sviecky ani aróma difuzer ti nepomoze. Po vyprchani vône sa pach vráti do normálu. Nabytok bude napáchnutý. Ako bolo vyssie uvedené ocot, soda bikarbona, kava. Dobre účinky na pachy ma ozonizer. Netvrdím , ze pach uplne zmyzne, ale pomôže.

@anonym_autor Skúsila by som prevariť ocot a nechať ho postáť na sporáku.Porozmiestnovala by som misky so sódou a krabičky s vatou na ktorú by som kvapla niekoľko kvapiek obľúbeného esenciálneho oleja